Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

QUOTE(proksi @ 2014 03 01, 18:41)
Man su akiniu forma sunku, radau ant dienu mylimumukus savo sulauzytus po ziemos, taaaaiip gailaaa  doh.gif

as laiminga, kad man tevai padovanojo gera veido forma biggrin.gif man ne problema issirinkti internetu akinius smile.gif visada pataikydavau
situos ziuriu, faina forma
http://www.sierratra...arized~p~6608a/
Atsakyti
Sveikutes- nebesuprantu.. gal las paiskinsit - kazka praleidau? Ziuriu cia snekate kad uzsakinejate prekes o man atrase kad visai nebeuzsakineja prekiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2014 03 01, 18:50)
as laiminga, kad man tevai padovanojo gera veido forma  biggrin.gif  man ne problema issirinkti internetu akinius  smile.gif  visada pataikydavau
situos ziuriu, faina forma
http://www.sierratra...arized~p~6608a/

labai grazus, bet man kaip Proksi, nelengva su forma, sie iskart zinau, kad praleis daug saules per sonus, nes nepakankamai apgaubia sonus ax.gif bet man tokie labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(’·٠•●Sandrita● @ 2014 03 01, 20:34)
Sveikutes- nebesuprantu.. gal las paiskinsit - kazka praleidau? Ziuriu cia snekate kad uzsakinejate prekes o man atrase kad visai nebeuzsakineja prekiu... g.gif

Cia kaip ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(’·٠•●Sandrita● @ 2014 03 01, 19:34)

Matyt ne tuo adresu pataikete
Papildyta:
QUOTE(gaikaSJ @ 2014 03 01, 19:36)
labai grazus, bet man kaip Proksi, nelengva su forma, sie iskart zinau, kad praleis daug saules per sonus, nes nepakankamai apgaubia sonus ax.gif  bet man tokie labai wub.gif

sie turetu nepraleisti per sonus saules
http://www.sierratra...-rec-prod-5148Y
Atsakyti
QUOTE(’·٠•●Sandrita● @ 2014 03 01, 19:34)

Užsakinėja. Tik - arba Jūs turit kokių neišspręstų problemų su tarpininke, arba norit pirkti iš parduotuvės, iš kurios Taurė neperka g.gif. O gal sutapo, kad savaitgalis, nes šeštadienį-sekmadienį perka tik prisijungusios vakare, jei nebūna kur išvažiavę/ilsisi ax.gif.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 03 01, 20:43)
Cia kaip ?  g.gif

Oi lb atsiprasau visu biggrin.gif pamaciau kad ne tuo el pastu issiunciau tiesig kazkaip pasispaude ne tas smile.gif tai ir nesupratau atsakymo gavusi -gerai kad ir neuzsake biggrin.gif
Atsakyti
na tiek vaikams akinuku sieroje, niekaip neissirenku, is Julbo renkuosi...
Atsakyti
ar renkasi sierra nors kiek? ziuriu vaikiskiems, kur noriu, akiniams netaiko nuolaidos, gal sakau palauksiu ax.gif atsiusciau tik sau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kas pakonsultuos del laikroduku. Uzsimaniau ko nors grazaus, nusiziurejau kelis Amazon.com, kazin per kiek laiko realiai ji gauciau? g.gif Nesu niekada nieko siuntusis is JAV, bet sakau reik pradeti smile.gif

Aciu is anksto kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2014 03 01, 21:42)
Sveikos,
gal kas pakonsultuos del laikroduku. Uzsimaniau ko nors grazaus, nusiziurejau kelis Amazon.com, kazin per kiek laiko realiai ji gauciau?  g.gif Nesu niekada nieko siuntusis is JAV, bet sakau reik pradeti  smile.gif

Aciu is anksto kas atsakys  4u.gif

Laba,
02-05 uzsakiau is amazon Fossil wub.gif laikroduka, su 02-27 jau rankose turejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MRUNI @ 2014 03 01, 20:46)
Laba,
02-05 uzsakiau is amazon Fossil wub.gif  laikroduka, su 02-27 jau rankose turejau  4u.gif

o, fantastika! labai nekantri esu gyvenime, bet sis terminas dar geras biggrin.gif

aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti