Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

QUOTE(manouche @ 2014 02 28, 10:32)
doh.gif  swoon.gif. Taip suprantu, pūkines striukes irgi ax.gif. Užuojauta console.gif. Bet tai tie rūbai nepraranda pirminės prekinės išvaizdos? g.gif Man patys mieliausi yra būtent nauji, kol neskalbti, "žiugždantys", ypač kokie satino marškinukai... wub.gif.

kodel bet koks mano postas yra isverciamas aukstyn kojom ir imami krastuninumai ? doh.gif ar as kalbejau apie striukes ? blink.gif kalba ejo apie megztuka.....
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 02 28, 09:32)
doh.gif  swoon.gif. Taip suprantu, pūkines striukes irgi ax.gif. Užuojauta console.gif. Bet tai tie rūbai nepraranda pirminės prekinės išvaizdos? g.gif Man patys mieliausi yra būtent nauji, kol neskalbti, "žiugždantys", ypač kokie satino marškinukai... wub.gif.

As dauguma plaunu iskart, pries devejima, nes zinau, kaip jie ten siuvyklose pametomi, pavoliojami ir paspardomi. O megztukai isskalbus pameta visa laisvo puko pertekliu ir maziau bumbuluojasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 28 vasario 2014 - 10:00
QUOTE(proksi @ 2014 02 28, 10:46)
kodel bet koks mano postas yra isverciamas aukstyn kojom ir imami krastuninumai ?  doh.gif  ar as kalbejau apie striukes ?  blink.gif  kalba ejo apie megztuka.....

todėl, kad Lt atsirado labai erzinanti reiškinys, net ir oficialioje erdvėje - sąskaitėlė, kainytė, prekytė, suknytė... Esam suaugę žmonės o bendraujam kaip 5-emetės snarglės. po to pareina iš visokių trolių najiezdai ant bendrai visų supermamų biggrin.gif. o kai jau erzina kalbos maniera, tai pradeda erzinti viskas. Tik aš dar +/- stengiuosi susilaikyti neprikomentavus biggrin.gif.
aCyprašau už advokatavimą ir sekretoriavimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 02 27, 22:44)
o ir per trumpas.. Žinot, mano amžiuj anei Ugg žudikai, a nei Jrew miniakai jau nebeeina... blush2.gif.

taigi ne į pasą šiais laikais reikia žiūrėti, o veidrodį wub.gif tongue.gif

QUOTE(anerita* @ 2014 02 28, 00:05)
Rimtai rimtai , nelimpa nieks uzdziusta, ale uztat ausytės grazios  sulenktos , nestacios  thumbup.gif

mano pažįstami klijavo monetas ant ausų būtent dėl tos pačios priežasties lotuliukas.gif

QUOTE(Stepė @ 2014 02 28, 09:12)
mergaičių mamos - http://shop.mattel.c...rodFindSrc=cart nereali lėlės kaina ir dar kodą taiko swoon.gif

visai aš nieko apie mergaitiškus žaislus nesuprantu reiškiasi unsure.gif nesimpatiška man ta lėlė visai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 02 28, 11:02)

visai aš nieko apie mergaitiškus žaislus nesuprantu reiškiasi  unsure.gif  nesimpatiška man ta lėlė visai  unsure.gif

į kainą reikia žiūrėt, o ne į lėlę biggrin.gif. Aš išvis jose nelabai ką suprantu. svarbu dukra supranta biggrin.gif. Ne aš gi su jom žaisiu.
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2014 02 28, 11:08)
į kainą reikia žiūrėt, o ne į lėlę biggrin.gif. Aš išvis jose nelabai ką suprantu. svarbu dukra supranta biggrin.gif. Ne aš gi su jom žaisiu.

prie interjero netiks lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bloga aš mamka... lotuliukas.gif bet kadangi mano mažė visai neturi jokių pageidavimų žaislams, tai perku jai tik tai, kas man gražu ir patinka lotuliukas.gif kol nesiskundžia, tol gerai hihihi.gif pradės reikšti pretenzijas, eisim ieškoti kompromisų cool.gif va tada gal ir aš pradėsiu siaubti visas monstres ir kitas lėles lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2014 02 28, 10:08)

Stepe, o gal gali patikrinti, ar sioms masinoms taiko 20% koda?
http://shop.mattel.c...rodFindSrc=cart
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 02 28, 09:06)
Gafsiukai as visus rubus pries nesiodama isplaunu, negaliu nesioti kitaip  biggrin.gif

QUOTE(proksi @ 2014 02 28, 09:46)
kodel bet koks mano postas yra isverciamas aukstyn kojom ir imami krastuninumai ?  doh.gif  ar as kalbejau apie striukes ?  blink.gif  kalba ejo apie megztuka..... tik ?

nieko asmeniško, kartais šiaip linksma 4u.gif biggrin.gif.

QUOTE(Stepė @ 2014 02 28, 10:01)
todėl, kad Lt atsirado labai erzinanti reiškinys,

o čia jau per riebiai užvarei, neimčiau tavęs į advokatus nei į sekretores cool.gif.

QUOTE(Carlin @ 2014 02 28, 10:02)
mano pažįstami klijavo monetas ant ausų būtent dėl tos pačios priežasties 

uoj, čia dar geresnis variantas smile.gif.

Geros visoms dienos ir nuotaikos! Saulėta paskutinė žiemos diena nušvito wub.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manouche: 28 vasario 2014 - 10:12
QUOTE(Carlin @ 2014 02 28, 10:11)
prie interjero netiks  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
bloga aš mamka...  lotuliukas.gif  bet kadangi mano mažė visai neturi jokių pageidavimų žaislams, tai perku jai tik tai, kas man gražu ir patinka  lotuliukas.gif  kol nesiskundžia, tol gerai  hihihi.gif  pradės reikšti pretenzijas, eisim ieškoti kompromisų  cool.gif  va tada gal ir aš pradėsiu siaubti visas monstres ir kitas lėles  lotuliukas.gif

man sitas variantas grazesnis:)
http://www.disneysto...336858/1000259/
man Barbes apskritai "NELIABAI", bet kadangi jos kudos kudos -barakudos, tai sveria nedaug, pigus atsiuntimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 28 vasario 2014 - 10:15
QUOTE(Stepė @ 2014 02 28, 11:01)
todėl, kad Lt atsirado labai erzinanti reiškinys, net ir oficialioje erdvėje - sąskaitėlė, kainytė, prekytė, suknytė... Esam suaugę žmonės o bendraujam kaip 5-emetės snarglės. po to pareina iš visokių trolių najiezdai ant bendrai visų supermamų biggrin.gif. o kai jau erzina kalbos maniera, tai pradeda erzinti viskas. Tik aš dar +/- stengiuosi susilaikyti neprikomentavus biggrin.gif.
aCyprašau už advokatavimą ir sekretoriavimą biggrin.gif

manau kiekvienas renkasi bendravimo forma pats, o man pvz nepatinka toks gireztas ir formalus bendravimas kaip saskaita, kaina, preke, sukne ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 02 28, 11:12)
nieko asmeniško, kartais šiaip linksma 4u.gif  biggrin.gif.
o čia jau per riebiai užvarei, neimčiau tavęs į advokatus nei į sekretores cool.gif.
uoj, čia dar geresnis variantas smile.gif.

čia aš per riebiai?

http://www.pipedija....x.php/Supermama va šitas trolis tai riebiai biggrin.gif. atkreipkite dėmesį į paskutinį sakinį biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2014 02 28, 07:53)
Ai, dar man idomu... Proksi, o kam tu perki per didelius ir iskart meti skalbt kad susitrauktu?  blink.gif  neekonomiskai baisiai gaunas unsure.gif

Manouche va sita paskaityk kas buvo tureta omeny, bet kadangi kaip matau ner prie ko prikibti, kimbam prie visko... doh.gif
Atsakyti