Iš Kaimo, man augalinės blakės tikrai taip kvepia, kaip ir kalendra. Ir skonis panašus

Pvz., jei būna praropojusios per kokią žemuogę ar juodąjį serbentą, tai tas pats, kas suvalgius tos žolės. Tfu, tfu, brrr.
Tačiau jos jauni ūgliukai, su pora tikrųjų lapelių, man nieko, tad kvapas neintensyvus, įdomus.
Sėklos man patinka, dedu marinuodama.
O į kotletus aš dedu petražoles, labai skaniai pasigardina. Užšaldau žiemai, man patinka ir šeimai patinka. Ir skanesnės man paprastosios, o ne garbanotos.
Krapus taip pat mėgstu, taip pat gelsvę ir salierą. Gelsvė, saliero lapai labai pagardina graikiškas salotas. Net draugės prašo visuomet, kad padžiovinčiau.
O va bazilikas iš šeimos patinka man vienai. Tas paprastasis. Va citrininis jau geriau šeimynai.
O arbatą geriu melisos ir mėtų pakaitom

Sergant darau miksą iš šalavijo, raudonėlio, čiobrelio, mėtos, melisos, avietės ūglių ir uogų, liepžiedžių. Vaikams nededu liepžiedžių ir aviečių.