QUOTE(karambole @ 2014 03 16, 11:23)
Man jau tos blankines kalendros grynai taip ir smirda tom augalinem blakem
. As vienais metais sejau ir turejau, tai ka galiu pasakyt - dar is kokio prekybcentrio perkant kalendras ju kvapas ir skonis nera tokie intensyvus, sias be problemu toleruoju maiste. Bet kas liecia savo darze uzaugintas prieskonines zoles ar taiu rukola ar bazilikas ar ta pati blakine kalendra, tai ju, naminiu, skonis buna jau toks intensyvus, kad kalendros neimanoma valgyt... Visosm kitom zolem tas paturbintas skonis tai net i nauda 

Man pvz namine rukola yra kaip tik svelnesne nei pirktine, gal cianuo augimo dar priklauso?

Kalendra man irgi augdama dvokia, mama ju augindavo kalnais ir rauti reikedavo tai fee, bet pvz vaukodama darzoves, arba maltas labai sekmingai naudoju, bet kai pas kazka sveciuose buvau ir i troskini buvo nemaltu sauja priberta tai fuu visa troskini sugadino, nes perkandi ir man ne blakem ( esu atsikandusi obuoli su blake tai tikrai zinau skoni

Kalbant apie bulviu auginima ir daiginima tai as patylesiu geriau, nes pas mus ir traktosium sodina ir purto po to tik surenkam mes, tai del to ir klausiau apie varinejima. Bet ziuresiu gal sau eksperimentui pora tarpvagiu siaudais apkrausiu, nes sia vasara is manes ravetoja nelabai kokia bus su pilvu ant nosies, o veliau leliuku prie sono

Mastau mastau ir neismastau ka daryti man su tais kopustais, ypac kai sniegynai aplink. Vaziuoju as viduryje savaites i kaima ir ten busiu iki savaitgalio, siltnami nudengtas musu, tai reiketu perkasti rugius realiai pries sejant kazka ir palaukti kol isils, bet ar uzteks tam poros dienu?nes vyras uzdengs tik sestadieni atvaziaves, ir tada sekmadieni isvaziuosim ir kelias savaites nebevaziuosim vel ten.. Tai ar verta apskritai seti juos i ta siltnami, nes prieziuros kazkokios nori nenori reikes manau..