As tai pakepinu farsa su svogunu, galima ideti ir pvz paprikos ar dar kokiu darzoviu, idedu keleta saukstu pomidoru padazo, prieskoniu, siek tiek cukraus pagal skoni (nuo pom padazo kartais rugstoka buna, todel biski cukraus).
Lakstu taip pat neverdu. Dedu 1 sluoksni lakstu, farso, lakstu, farso, lakstu ir viska uzpilu besamelio padazu. Ji darau taip. Istirpinu sviesto, jame pakepinu sauksta ar biski daugiau miltu, atsargiai pilu piena maisydama, kad nesusidarytu gumulai. Tada idedu pagal skoni prieskoniu, dziovintu baziliku ar kitu zoleliu. Apipilus padazu, apibarstau fermentiniu suriu ir tada tik laukiu kol iskeps

. Viska darau is akies ir pagal skoni.
Kiti buna suri ir i besamelio padaza imaiso... bet as kazkaip tik apibarstau, man tinka ir patinka
Labas rytas. Laaabai ačiūūūū