Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 294

QUOTE(Akviliuks @ 2014 03 05, 01:46)
o papildoma nuolaida yra?
Papildyta:
Daliuk, su svente 4u.gif

man atrodo kad sekmadieni pasibaige tas kodukas 4u.gif

aciu dar karta visoms mergaitems uz sveikinimus ir cia kas raset , ir FB , aciu aciu wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 03 05, 00:59)
turim pora Olveru laisvu
rasykit, kas norit smile.gif

Atsibudom biggrin.gif Gal dar turit viena? Paimciau smile.gif
Atsakyti
Daliux, su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Millli @ 2014 03 05, 00:54)
As tai pakepinu farsa su svogunu, galima ideti ir pvz paprikos ar dar kokiu darzoviu, idedu keleta saukstu pomidoru padazo, prieskoniu, siek tiek cukraus pagal skoni (nuo pom padazo kartais rugstoka buna, todel biski cukraus).
Lakstu taip pat neverdu. Dedu 1 sluoksni lakstu, farso,  lakstu, farso, lakstu ir viska uzpilu besamelio padazu. Ji darau taip. Istirpinu sviesto, jame pakepinu sauksta ar biski daugiau miltu, atsargiai pilu piena maisydama, kad nesusidarytu gumulai. Tada idedu pagal skoni prieskoniu, dziovintu baziliku ar kitu zoleliu. Apipilus padazu, apibarstau fermentiniu suriu ir tada tik laukiu kol iskeps biggrin.gif. Viska darau is akies ir pagal skoni.
Kiti buna suri ir i besamelio padaza imaiso... bet as kazkaip tik apibarstau, man tinka ir patinka    4u.gif

Labas rytas. Laaabai ačiūūūū 4u.gif

Šian eksperimentuosiu ax.gif
Atsakyti
Klausimėlis biggrin.gif o iš bodyshop usa puslapio neužsakinėjat? Ten dabar
user posted image
Ar geriau laukt didesnių nuolaidų? biggrin.gif Realiai bent man tik vienos prekės reikia.

O lazaniją darau beveik taip pat kaip Milli, tik labai nemėgstu svogūnų ir kitų daržovių ten padaže, tai daugiausia faršą (jautienos) pakepinu keptuvėje su pomidorų padažu,prieskoniais (raudonėliai,bazilikai ir t.t.), labai skanu ir taip biggrin.gif Ir bešamelio padažas labai skanu. Dar skanu yra apibarstyti tarkuotu Džiugo sūriu, tik nereik padaugint.

O daliux sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Williams-Sonoma koduka gal koki turite? blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi Olveros noriu. Parašiau į paštuką bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LisaLove @ 2014 03 05, 08:47)
Labas rytas. Laaabai ačiūūūū 4u.gif

Šian eksperimentuosiu ax.gif

Man labiausiai Beatos patinka lazanija, nors jau iš akies viską darau nes dažnai tenka. Labai viskas panašiai kaip pas Milli, tik bešameliu aš kiekvieną lakštą ištepu (faršas, bešamelis, lakštas ir t.t.) tada kai lazanija iškepa jis susigeria į lakštus ir būna tik faršas su padažu ir lakštai minkštučiai:)
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2014 03 04, 23:11)
mergaitės,atsiprašau,kad ne į temą, bet gal kuri žino pačios skaaaaaaaniausios lazanijos receptą? essen.gif

Man pati skaniausia essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2014 03 05, 09:44)

Jatus,kaip skaniai atrodo.. Apsilaižyt galima tiesiog biggrin.gif net ir svogūnai nemaišo biggrin.gif
Atsakyti
sephoroje nera nuolaidos?
Atsakyti
QUOTE(vasara77 @ 2014 03 05, 08:04)
Atsibudom  biggrin.gif  Gal dar turit viena? Paimciau smile.gif

jau nebeturim . vakar dar atidavem paskutine ax.gif

QUOTE(illuminated @ 2014 03 05, 08:55)
Klausimėlis biggrin.gif o iš bodyshop usa puslapio neužsakinėjat?

siuo metu asmeniskai perkam is ten ax.gif

QUOTE(dea @ 2014 03 05, 09:26)
Williams-Sonoma koduka gal koki turite? blush2.gif

10% turim 4u.gif

QUOTE(style18 @ 2014 03 05, 10:11)
sephoroje nera nuolaidos?

nea. retai ten buna
saks.com turim 10% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2014 03 05, 01:38)
Gal kas turite pardavimui mazus Swarowski auskariukus? smile.gif

Kokio mažumo - prie pat ausies ar mini Bellas? As turiu zydrus naujus mini Bella.
Atsakyti