Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 294

QUOTE(annesears @ 2014 03 05, 18:45)
Daliuk, kur ieskot merliuku USA? ir kaip jie tiksliai en vadinasi? ax.gif  blush2.gif

kazka panasaus lyg amazon pirkom g.gif bet nepasakysiu , kaip vadinas

QUOTE(kamiliukas7 @ 2014 03 05, 18:49)
Sveiki, o  siandien gal pirksite is Macys?

taip, prisijunkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 03 05, 19:12)
kazka panasaus lyg amazon pirkom  g.gif bet nepasakysiu , kaip vadinas

as radau, lyg 'gauze' g.gif bet lyg sako, kad tie amerikoniski siurkstesni nei musu g.gif
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2014 03 05, 19:45)
Daliuk, kur ieskot merliuku USA? ir kaip jie tiksliai en vadinasi? ax.gif  blush2.gif

o kodel usa tu merliuku ieskot g.gif pilnos gi pas mus parduotuves, daug ju nereikia , o ir tikrai kokybiski mirksiukas.gif kad nebutu siurkstus ir kieti, tereikia pries naudojima isskalbti su vaikams skirtomis priemonemis ax.gif
maniskis mazylis, tai taip buvo pameges merliuka, kad turedavom visur veztis ir tai budavo ideali migdymosi priemone biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre: 05 kovo 2014 - 19:18
QUOTE(Indre @ 2014 03 05, 19:15)
o kodel usa tu merliuku ieskot  g.gif pilnos gi pas mus parduotuves, daug ju nereikia , o ir tikrai kokybiski mirksiukas.gif

man jie negrazus lotuliukas.gif doh.gif nupusimas man turbut blush2.gif
o gal kas zino, kur grazesniu, tokiu naujoviskesniu nei musu sovietmetiniai, rast? nenoriu su meskiukais ar zirafom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2014 03 05, 20:17)
  doh.gif nupusimas man turbut blush2.gif

normalu thumbup.gif bijau, kad nei viena to neisvengiam biggrin.gif
as tai dabar issigandau pamacius kiek mano mazoji turi rubu bigsmile.gif po remontu perkraustom i naujus kambarius, tai OMG doh.gif prikroviau 5 maisus rubu isdovanojimui ir dar 2 tik batu doh.gif o maisai, tai tokie "bulviniai", bet liko tai , na , tik koks puse "Cipolino" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indre: 05 kovo 2014 - 19:24
QUOTE(Indre @ 2014 03 05, 19:15)
o kodel usa tu merliuku ieskot  g.gif pilnos gi pas mus parduotuves, daug ju nereikia , o ir tikrai kokybiski mirksiukas.gif kad nebutu siurkstus ir kieti, tereikia pries naudojima isskalbti su vaikams skirtomis priemonemis ax.gif
maniskis mazylis, tai taip buvo pameges merliuka, kad turedavom visur veztis ir tai budavo ideali migdymosi priemone biggrin.gif

Maniškis trijų mėnesių gavo divanų tokį "merliuką"- žaisliuką http://www.carters.c...oy-toy-and-gift tai iki šiolei miega kartu, mūsų tamsiai rudas su beždžionyte, pavadino čiunče lotuliukas.gif Tai jaučiu ir įė darželį nešiosimės kitąmet unsure.gif Nesiskiria abu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 03 05, 19:23)
Maniškis trijų mėnesių gavo divanų tokį "merliuką"- žaisliuką http://www.carters.c...oy-toy-and-gift  tai iki šiolei miega kartu, mūsų tamsiai rudas su beždžionyte, pavadino čiunče  lotuliukas.gif  Tai jaučiu ir įė darželį nešiosimės kitąmet  unsure.gif Nesiskiria abu... 4u.gif

fainuoliai, zinau as juos, sterntaler parduotuvej ziauriai ju graziu yra, tikrai pirksiu, bet jie tokie labiau "migdukai", o ne merliukai ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, kokį Bluelab dydį pirkti su 90cm klubais?
Atsakyti
annsears,

mes tai pas forumo auksarankes siuvomes smile.gif
galima gi ir grynai baltus, kad apsiutu pvz ruzavai.
nors man buvo grazu su paveiksleliais smile.gif
turejau is uk amazono kazkokius bambukinius grynai baltus.
kazkas panasaus i siuos http://www.amazon.co...rds=baby bamboo
MUSLIN SQUARES
bet siaip manau, kad dviracio cia neisrasim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 05 kovo 2014 - 19:43
QUOTE(zinadriu @ 2014 03 05, 19:33)
Mergaitės, kokį Bluelab dydį pirkti su 90cm klubais?

Buvo labai daug ju pirkusiu, daug kas pataike, daug kas nepataike, nes vieni buvo gerokai mazinti, kiti atitiko. Kiek pamenu, mistika su dydziais doh.gif Siuo metu turiu 26 d. su ~89 cm, tai man per laisvi, noreciau mazesniu smile.gif
Atsakyti
Dar nusprendziau parduoti 4u.gif
Grazuoli Candela megztuka wub.gif
Dydis S
Kainaves 330$, tik 100 Lt
user posted imageuser posted image
**
Ir minkstucius italiskus Patrizia Pepe ilgaaulius wub.gif
Nerealaus minkstumo oda wub.gif Sendinti, ranku darbo, lengvuciai.
Dydis 40. Kainave virs 500 $. 295Lt
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vitilda @ 2014 03 05, 21:43)
Buvo labai daug ju pirkusiu, daug kas pataike, daug kas nepataike, nes vieni buvo gerokai mazinti, kiti atitiko. Kiek pamenu, mistika su dydziais  doh.gif  Siuo metu turiu 26 d. su ~89 cm, tai man per laisvi, noreciau mazesniu  smile.gif

Ačiū, bandysiu 26 4u.gif
Atsakyti