Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 294

QUOTE(Tiffany @ 2014 03 07, 17:16)
MM, cia niekuomet nerasim sutarimo sia tema, bet nesuprantu kodel mano vaikai turi buti su neskiepytais vaikais darzelyje  rolleyes.gif  galima traktuoti, kad ir musu teises pazeidziamos  ax.gif

todel ,kad skiepai nera privalomi , o tik rekomenduojami ax.gif as tai nesuprantu , ko bijoti skiepytiems vaikams . koks tada apskritai tikslas skiepytis ,jeigu bijoma, kad vistiek susirgs ? nematau logikos tame unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 03 07, 18:23)
todel ,kad skiepai nera privalomi ,  o tik rekomenduojami  ax.gif as tai nesuprantu , ko bijoti skiepytiems vaikams . koks tada apskritai tikslas skiepytis ,jeigu bijoma, kad vistiek susirgs ? nematau logikos tame  unsure.gif

Matot, visuomet islieka tikimybe, kad vaikas gali susirgti, jei imunitetas pakrites arba kai namuose yra jaunesniu vaiku (cia mano pavyzdys), tiesiog vaikas gali atnesti namo, o mano kudikis dar neskiepytas nuo tos ligos, nes dar ne laikas ax.gif ir tokiu kudikeliu pilnas skyrius santariskese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 03 07, 17:37)
Matot, visuomet islieka tikimybe, kad vaikas gali susirgti, jei imunitetas pakrites arba kai namuose yra jaunesniu vaiku (cia mano pavyzdys), tiesiog vaikas gali atnesti namo, o mano kudikis dar neskiepytas nuo tos ligos, nes dar ne laikas  ax.gif ir tokiu kudikeliu pilnas skyrius santariskese  4u.gif

tai tokiu atveju galima kabinetis ir prie visokiu mokamu skiepu, kuriais mazai kas skiepyja. pvz as skiepyjau vaikus nuo vejaraupiu . mazaja paskiepyjau per velai ir susirgo smile.gif bet nuo vejaraupiu ,kaip ir kokio roto viruso tikrai labai nedaug kas skiepyja ir iskrenta puse darzelio . ir tikimybe susirgti jais visada yra ,kad ir pasiskiepyjus . kaip ir skiepai nuo gripo . pas sunu pernai darzelyje gripu susirgo butent tie vaikai , kurie nuo jo skiepyjosi unsure.gif
zodziu , bet kuriuo atveju ,tai yra laisvas kiekvieno zmogaus pasirinkimas laisvoje salyje. tai ir negali buti tokio istatymo, nes tai kaip ir priestarauja demokratijai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 03 07, 18:37)
Matot, visuomet islieka tikimybe, kad vaikas gali susirgti, jei imunitetas pakrites arba kai namuose yra jaunesniu vaiku (cia mano pavyzdys), tiesiog vaikas gali atnesti namo, o mano kudikis dar neskiepytas nuo tos ligos, nes dar ne laikas  ax.gif ir tokiu kudikeliu pilnas skyrius santariskese  4u.gif

o ir musu imunitetas tik iki 25-27 m amziaus. Nzn ar daug yra tevu naujai pasiskiepijusiu.. Rizika susirgti ir suaugusiems yra smile.gif
Mes tai maze skiepydami su vyru irgi naujai pasiskiepijom drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gripu susirgo tie vaikai, kurie jau skiepijimosi diena negalavo - uztenka ir slogos 4u.gif tas pats galioja bet kuriam skiepui.
Taip pat buna ir suaugusiems, kurie skiepijasi nuo gripo ir iskart suserga 4u.gif

Savo vaika irgi skiepijau visais nemokamais ir mokamais skiepais

Manau, turetu padaryti privalomus skiepus be pasirinkimo teises rolleyes.gif nes yra nemazai pavydziu, kai neskiepytiems vaikams, persirgusiems vaikiskom ligom, komplikacijos liko visam gyvenimui ir jie gales uz tai pasakyti aciu savo gimdytojams smile.gif o tokiu komplikaciju zymiai daugiau nei komplikaciju po skiepu (cia velgi islieka tas faktorius, kad vaikas turi buti visiskai sveikas ir net be slogos, kuri nuolatinis palydovas ir tevai vistiek skiepija)

Labai plati tema diskusijai biggrin.gif

MM, ar renkasi jcrew izsakymas? 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 03 07, 18:59)
o ir musu imunitetas tik iki 25-27 m amziaus. Nzn ar daug yra tevu naujai pasiskiepijusiu.. Rizika susirgti ir suaugusiems yra smile.gif
Mes tai maze skiepydami su vyru irgi naujai pasiskiepijom  drinks_cheers.gif

Del saves kazkaip maziausiai pergyvenu, man del vaiku neramu, ypac kai teko paguleti ligonineje su 1 men kudikiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 03 07, 18:47)
tai tokiu atveju galima kabinetis ir prie visokiu mokamu skiepu, kuriais mazai kas skiepyja. pvz as skiepyjau vaikus nuo vejaraupiu . mazaja paskiepyjau per velai ir susirgo smile.gif bet nuo vejaraupiu ,kaip ir kokio roto viruso tikrai labai nedaug kas skiepyja ir iskrenta puse darzelio . ir tikimybe susirgti jais visada yra ,kad ir pasiskiepyjus . kaip ir skiepai nuo gripo . pas sunu pernai darzelyje gripu susirgo butent tie vaikai , kurie nuo jo skiepyjosi unsure.gif
zodziu , bet kuriuo atveju ,tai yra laisvas kiekvieno zmogaus pasirinkimas laisvoje salyje. tai ir negali buti tokio istatymo, nes tai kaip ir priestarauja demokratijai smile.gif

tas tai tiesa - zmogaus pasirinkimas laisve.. tik vistiek apriboji judejima laisve savo- kol LT - esi tik 1% tarp 99% skiepytu. O pvz Egipte? biggrin.gif

Tiffany, ir as tik uz skiepus drinks_cheers.gif
Del saves - tai ir as labiau rami, bet neduok Die TBC ar kokis Hep B ar dar kokis velnias.. unsure.gif tada baimes atsiranda del visu- seneliu, vaiku ir t.t. Negera sirgt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 07 kovo 2014 - 18:08

QUOTE(Tiffany @ 2014 03 07, 18:02)

MM, ar renkasi jcrew izsakymas?  4u.gif

naujas kol kas dar nelabai renkasi , nes viska jau buvau nupirkus..
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 03 07, 18:47)

Dalinai sutinku. Kažkaip ir aš asmeniškai susidūriau su atvejais,kai gripu apsirgdavo būtent tie vaikai ar suaugę,kurie skiepyjosi g.gif
O bet tačiau..mano draugė neskiepyjo nuo rota..ligoninėj su 40 laipsnių karščio po lašeline vaikas mažas pragulėjo..vos atsipaipaliojo...aš savas skiepyjau tik nuo rota kaip papildomą mokama,kiti kurie rekomenduojami. Vienam vaikui trys geriamos injekcijos po 177lt doh.gif bet liga per baisi,kad taupyt. Nors...Mažes serga dažnai unsure.gif tai peršalimai,tai angina, slogos,kosuliai..džiaugiuos,kad tik tokios vaikiškos bėdelės.. vėjaraupiais lai perserga,nemanau,jog čia būtina skiepas. Labiausiai aktualus gal nuo erkinio encefalito,bet šiuo klausimu mažai domėjaus dar... ax.gif
Bet kuriuo atveju, visi normalūs tėvai linki vaikams geriausio, tik laikas parodys kas naudingiau: su ar be skiepų. Asmeniškai aš laikaus nuomonės,kad jie būtini,ne visi be abejo.ribos turi būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LisaLove: 07 kovo 2014 - 18:10
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 03 07, 18:03)
tas tai tiesa - zmogaus pasirinkimas laisve.. tik vistiek apriboji judejima laisve savo- kol LT - esi tik 1% tarp 99% skiepytu. O pvz Egipte? biggrin.gif

Tiffany, ir as tik uz skiepus  drinks_cheers.gif

tai as irgi skiepyju vaikus . kaip ir uz skiepus esu , bet jokiais budais negaliu primesti savo nuomomes kitam . ir niekad negalvosiu , kad mano tiesa tiesesne uz kito ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 03 07, 19:09)
tai as irgi skiepyju vaikus . kaip ir uz skiepus esu , bet jokiais budais negaliu primesti savo nuomomes kitam . ir niekad negalvosiu , kad mano tiesa tiesesne uz kito ax.gif

thumbup.gif
Zinoma, as nieko ir nesakau- thumbup.gif kiekvienas turim nuomone- kurios kitam- neprimesi. O ir nera cia ka primetinet- gali tik patarti,- kiekvienas turi savo mastancia galva wink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -_erinija_-: 07 kovo 2014 - 18:16
Prisijunkit prie Hautelook. The Balm kosmetikos ispardavimas drinks_cheers.gif .Ypac kas nespejo prie ano ju ispardavimo.
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2014 03 07, 18:13)
O ir nera cia ka primetinet- gali tik patarti,- kiekvienas turi savo mastancia galva wink.gif  drinks_cheers.gif

tai va del to ir negali buti tokio istatymo..
QUOTE(greeny1231 @ 2014 03 07, 18:14)
Prisijunkit prie Hautelook. The Balm kosmetikos ispardavimas  drinks_cheers.gif .Ypac kas nespejo prie ano ju ispardavimo.

drinks_cheers.gif
Atsakyti