QUOTE(Ulitka @ 2014 03 07, 13:23)
Su siltu-karstu peiliu bandykite ..man visada padeda.
dekui
QUOTE(Erdve @ 2014 03 07, 15:23)
As jogurtinius tortus, pries tepdama sviestiniu, aplipdau plonu plonu biskvito sluoksniu. dazniausiai kai pjaustau biskvita, man lieka visokiu atraizu, tai jas susluoksniuoju ir aplipdau, tada jau tepu sviestini,kitaip man nesigauna.
Kaip smagu ruosti saldesius, jei tik butu laiko turbut kepciau ir kepciau

O ypac dar kai zinociau, kad pati paragaut galesiu

))
O del torto, tai man irgi lieka atraizu, as jas sutrupinu ir kai tepu torta irgi visada sonus aptrupinu, tada labai gerai tepasi sviestinis kremas, bet man jie prie jau sustingusio torto nelimpa, o iskart formuojant torta as negaliu ju prilipint, nes kremas skystas, nelaiko formos, todel tortinej stingdinu, va cia ir yra tada problema. Dar bandysiu karstu peiliu perbraukt, kaip Ulitka patare, gal tada prilips, bandysiu...
O cia vienas mazuliukas, vos 1,5 kg