Įkraunama...
Įkraunama...

Alimentai - 5

QUOTE(Realesne @ 2015 08 25, 22:20)
iki 150 e. pasidintumet tikrai. daugiau - priklauso, kokius irdoymus pateiksite, kad tiek vaikui reikia/isleidziate. Jei pagrysite 600 e islaidu, gakute pasididinti ir iki 300e.

Ačiū labai.
Na esu iš tų galinčių rašyti:) Jau ir šablonų turiu.
Išlaidų vien atsiskaitant pavedimu ar bankine kortele- per akis.
Tik sudvejojau, kaip geriau: prašyti daugiau ir teismas patvirtintis dalinai prašomą sumą.
Ar prašyt tik 150 EUR.
Ir teismas, tikėtina, greičiau palaimintų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linden: 26 rugpjūčio 2015 - 15:10
QUOTE(Linden @ 2015 08 26, 13:09)
Ačiū labai.
Na esu iš tų galinčių rašyti:) Jau ir šablonų turiu.
Išlaidų vien atsiskaitant pavedimu ar bankine kortele- per akis.
Tik sudvejojau, kaip geriau: prašyti daugiau ir teismas patvirtintis dalinai prašomą sumą.
Ar prašyt tik 150 EUR.
Ir teismas, tikėtina, greičiau palaimintų.

Prasykit realiu islaidu. Jei isleidziat vaiko poreikiams 600, prasykit 300. Tai atskirai pinigu nekainuoja smile.gif
Atsakyti
As nelabai i tema, bet gal kuri mamyte galetu pasidalinti islaidu vaiko poreikiams lenteliu pavyzdziais? Na ir kaip pagrist tas islaidas, pvz, batams, nes verciuos kaip galiu, nes normaliu batu paprasciausiai visiems neiperku viena juos islaikydama?
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2015 08 25, 21:20)
is karto arba kita diena. Dar priklauso, kokio dydzio miestas, ir kiek uzkrautos/maivosi rastvedes ir sekretores.

Iskylo toks klausymas, as kreipiuosi i antstoli, su jo pagalba kazkiek pinigeliu vaikelis gauna alimentu kuriuos ex skolingas, o kaip toliau, jei ex vel nores pats pervedineti pinigus tai kaip bus? Ar cia jau visa laika jam iskaiciuos is atlyginimo? Gal galit paaiskinti, nesigaudau as cia biski tokiuose dalykuose.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Gloria_ @ 2015 09 04, 10:41)
Iskylo toks klausymas, as kreipiuosi i antstoli, su jo pagalba kazkiek pinigeliu vaikelis gauna alimentu kuriuos ex skolingas, o kaip toliau, jei ex vel nores pats pervedineti pinigus tai kaip bus? Ar cia jau visa laika jam iskaiciuos is atlyginimo? Gal galit paaiskinti, nesigaudau as cia biski tokiuose dalykuose.. blush2.gif

Kreipiates i anstoli ir jis jums isrupina ne tik skola susidariusia bet pirmiausia jis ziures kad kas menesi butu ta suma isieskoma ir jums pervedama tiesiogiai is jusu ex, is jo darbovietes arba anstolis pats is jo saskaitos paims ir perves jums. Taip bus visada iki kol jus nenutrauksite sio proceso pati
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 09 04, 10:17)
Kreipiates i anstoli ir jis jums isrupina ne tik skola susidariusia bet pirmiausia jis ziures kad kas menesi butu ta suma isieskoma ir jums pervedama tiesiogiai is jusu ex, is jo darbovietes arba anstolis pats is jo saskaitos paims ir perves jums. Taip bus visada iki kol jus nenutrauksite sio proceso pati

Supratau, aciu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2015 08 29, 14:33)
As nelabai i tema, bet gal kuri mamyte galetu pasidalinti islaidu vaiko poreikiams lenteliu pavyzdziais? Na ir kaip pagrist tas islaidas, pvz, batams, nes verciuos kaip galiu, nes normaliu batu paprasciausiai visiems neiperku viena juos islaikydama?

taip ir gryskit - vaikui nupirkau batus is MM, uz 5 e, devetus, nes neiperku nauju uz 50 e, kadangi tevas pakankamai nemoka. Galima ideti nuoroda su tokio dydzio vaiko batu kaina, ar atspausdinti is kokio Deichman puslapio.

gal ne visai tas pats, vienas suauges vaikas irodinejo, kad jam reikia profesinej besimokant is tevo 300 e per menesi pragyvenimui. Vienas is ju kuras vazinejimui automobiliui - kone 100 e grinde savo poreikius. Mes paemem priemestiniu ir vietiniu autobusu kainas (su nuorodom i puslapius), surasem lengvatas, ir paaiskejo, kad jam uztenka 30 e per menesi.
Atsakyti
Priduodant dokumentus į teismą, dėl išlaikymo sumos pakeitimo, ar neišduoda kokios pažymos, kad dokumentai priimti? Man neišdavė, tad dabar neramu, ar neprapuls mano teiktas ieškinys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2015 09 05, 09:38)
Priduodant dokumentus į teismą, dėl išlaikymo sumos pakeitimo, ar neišduoda kokios pažymos, kad dokumentai priimti? Man neišdavė, tad dabar neramu, ar neprapuls mano teiktas ieškinys  g.gif

o jus sau kopijos nepasilikot? g.gif iprastai ant ieskovo kopijos uzdeda kada gauta. Jei neturit, ne beda. Paskambinkit i civiliniu bylu rastine, pasidomekit, koks suteiktas jusu bylai numeris - ji turetu jums surasti pagal jusu varda pavarde bei asmens koda. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2015 09 05, 10:49)
taip ir gryskit - vaikui nupirkau batus is MM, uz 5 e, devetus, nes neiperku nauju uz 50 e, kadangi tevas pakankamai nemoka.  Galima ideti nuoroda su tokio dydzio vaiko batu kaina, ar atspausdinti is kokio Deichman puslapio.
gal ne visai tas pats, vienas suauges vaikas irodinejo, kad jam reikia profesinej besimokant is tevo 300 e per menesi pragyvenimui. Vienas is ju kuras vazinejimui automobiliui -  kone 100 e grinde savo poreikius. Mes paemem priemestiniu ir vietiniu autobusu kainas (su nuorodom i puslapius), surasem lengvatas, ir paaiskejo, kad jam uztenka 30 e per menesi.

Sudariau as jau tas lenteles ir dar rasytini paaiskinima parasiau. Nu ir realiai gavosi taip, kad labai dar nedaug is tevo paprasiau. Man gerokai didesne dalis teks. Bet nors tiek kad moketu...
Atsakyti
QUOTE(Realesne @ 2015 09 05, 13:03)
o jus sau kopijos nepasilikot?  g.gif iprastai ant ieskovo kopijos uzdeda kada gauta. Jei neturit, ne beda.  Paskambinkit i civiliniu bylu rastine, pasidomekit, koks suteiktas jusu bylai numeris - ji turetu jums surasti pagal jusu varda pavarde bei asmens koda.  mirksiukas.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif , šiandien skambinsiu, mėginsiu aiškintis.
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 09 04, 10:17)

Tai jei esu is rajono man reikia kreiptis i vilniau rajono apylinkės teisma? O ten nereikia is anksto susitarti tiesiog nuvaziuoji sau patogiu laiku ir viskas?
Atsakyti