Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių (232 tema)!

QUOTE(fredita @ 2014 03 06, 13:50)
tas celiulitines kalades nesunku susitvarkyt  4u.gif  isduosiu kada paslapti, viskas veiksminga, sakiau opagimdau ir as jau tvarkysiuos kad vaikas galetu i mamos kojas ziuret  biggrin.gif

Išduokit paslaptį garsiai, nes aš jau nebetikiu niekuo, kas galėtų panaikint ar bent sumažint celiulitą verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
tas celiulitines kalades nesunku susitvarkyt  4u.gif  isduosiu kada paslapti, viskas veiksminga, sakiau opagimdau ir as jau tvarkysiuos kad vaikas galetu i mamos kojas ziuret  biggrin.gif

Ir as labai noreciau suzinoti 4u.gif
Atsakyti
jei klubai 90-91 cm koki BLEULAB Denim dydi imti? 25 ar 26? 4u.gif
Atsakyti
ARMANIEXCHANGE

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kilka: 06 kovo 2014 - 14:17
QUOTE(editkute @ 2014 03 06, 14:06)

gal 26 g.gif
nes as su 89 cm kazkur dabar 25 paemiau, nes turiu 24, tai ant ribos taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(editkute @ 2014 03 06, 15:06)

bleulab dydis nuo spalvos priklauso,as bijau juos pirkti nes labai skirtingai dydziai eina...pvz sampaniniai 23d klubai 41,5 cm, o melyni 23 38,5 cm...vat ir atspek ar tiks...
Atsakyti
QUOTE(Roberta-z @ 2014 03 06, 13:53)
Išduokit paslaptį garsiai, nes aš jau nebetikiu niekuo, kas galėtų panaikint ar bent sumažint celiulitą  verysad.gif  blush2.gif

sportas nepadeda? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopomanija: 06 kovo 2014 - 15:01

Voooo, žinok tikrai sutinku biggrin.gif jei nesusitvarkysiu - kreipsiuos, kol kas niekam nesakyk kas kaip ir kur biggrin.gif

QUOTE(shopomanija @ 2014 03 06, 14:48)

Ne visais atvejais sportas padėt prieš celiulitą gali wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2014 03 06, 08:12)
Oooo, tai čia žiūriu nemažai kovinukių biggrin.gif
Zuika, pas mane jau ne ištinusios kojos. Jau celiulitinės kaladės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gerai kad per nestuke.gif dar matosi lotuliukas.gif paskui bus dzin visos kojos. Bile būtų galimybė jas jaust ir pailsint lotuliukas.gif aš jau devintas mėnuo negaliu išsimiegot ramiai ir su kokia nostalgija pilvo laikus pamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shopomanija @ 2014 03 06, 14:48)

Man toks vaizdas, kad sportas dar labiau išryškino celiulitą. Nežinau, gal besiformuojantis raumuo kažkaip stumia į viršų tą celiulitą. Gal nusišnekėjau, bes sportuoju 2 metai, o celiulito tai daugiau, nei prieš tai verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(sheila1988 @ 2014 03 06, 15:09)
Voooo, žinok tikrai sutinku biggrin.gif jei nesusitvarkysiu - kreipsiuos, kol kas niekam nesakyk kas kaip ir kur biggrin.gif
Ne visais atvejais sportas padėt prieš celiulitą gali wink.gif

Atsiprašau už įkyrumą 4u.gif o kodėl čia tokia didelė paslaptis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta-z @ 2014 03 06, 15:48)
Man toks vaizdas, kad sportas dar labiau išryškino celiulitą. Nežinau, gal besiformuojantis raumuo kažkaip stumia į viršų tą celiulitą. Gal nusišnekėjau, bes sportuoju 2 metai, o celiulito tai daugiau, nei prieš tai  verysad.gif

Papildyta:
Atsiprašau už įkyrumą  4u.gif  o kodėl čia tokia didelė paslaptis?  rolleyes.gif

Mano humoro jausmas veikiamas dabar hormonų tiesiog blush2.gif Tai galiu ir nusišnekėt kartkartėm biggrin.gif Aišku patinka ir "panervuot" biškiuką mergaites lotuliukas.gif
O dėl celiulito, kaip ex profesionali sportininkė galiu pasakyti - nėra šimtaprocentinio gydymo būdo smile.gif Taip kad reikis su tuo tiesiog susitaikyti wink.gif Čia tas pats, kas bandyt virbalais megztą mezginį paversti į austą audinį 4u.gif Na principas panašus labai smile.gif
Atsakyti

Kilkute,

ar belk šiuo metu renkate? Turiu nedideli smile.gif
Atsakyti