Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių (232 tema)!

QUOTE(kilka @ 2014 03 06, 21:42)
Ir kur gi tu visa savaite buvai a?,Sian kasikiuka darinkau vargais negalais  tongue.gif

darbe uzsikasus lotuliukas.gif

niu mergaiciai kas dar jungiates prie LOFT? biggrin.gif

Necklace Sweatshirt su koduku $29.75

Cabochon Sweatshirt dabar $32.99
Atsakyti
QUOTE(vasara77 @ 2014 03 06, 22:47)
Sveikos,

nesuprantu as to Amazono blush2.gif  Ar su tuo kremu cia viskas tvarkoj bus? Nebus koks fufliakas uz tokia kaina?

http://www.amazon.co...KT9K85BNA3A7EX9

Pirkau, geras laabai patinka
Atsakyti
QUOTE(astasi @ 2014 03 06, 23:24)
Pirkau, geras laabai patinka

As irgi esu pirkus ir man labai patinka, bet buvau pirkus ne is amazono, todel ir abejoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara77 @ 2014 03 06, 23:32)
As irgi esu pirkus ir man labai patinka, bet buvau pirkus ne is amazono, todel ir abejoju smile.gif

As is Amazon pirkau
Atsakyti
QUOTE(astasi @ 2014 03 06, 23:36)
As is Amazon pirkau

gal galite issamiau apie papasakoti? ax.gif kaip suprantu jis tinka misriai odai? taip? kaip jus ji naudojate?vietoje kremo? as su tais bb nieko nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2014 03 06, 22:20)
taip, sūnus irgi toks pat buvo  biggrin.gif  nuo kokių 2,5-3 metukų užmigdavo savo kambary, bet vidury nakties atkeliaudavo pas mus, ir taip iki kol sesės gimė tongue.gif kai jau patapo vyresniu, kažkaip susitupėjo  smile.gif  bet vat tada prasidėjo sekantis maratonas, dabar kai atsimenu, kai abi mažutės vienu metu valgyt reikalaudavo ir visąąąąąąą naktį viena prie vieno papo, kita prie kito  doh.gif  lotuliukas.gif iš manes nieko nebuvo likę, tik kaulai ir skūra, vyras juokais liepdavo į kišenes akmenų prisikrauti einant į lauką, kad vėjas nenupūstų  lotuliukas.gif iš tiesų pati sau baisiai atrodžiau dėl kūdumo ir pervargimo, dabar atsigavau kažkiek, bet svajonė išmiegoti ramiai visą naktį vis dar lieka svajone smile.gif

P.S. - sūnūs brolio vis zyzia blink.gif sakiau, ne...jokios garantijos, kad brolis, ir kad ne vienas biggrin.gif
Papildyta:
kaip įdomiai  bigsmile.gif  dažniausiai po krikštynų vaikai tampa ramesni  biggrin.gif  nors maniškiams tas irgi negaliojo...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikrai - JOKIŲ GARANTIJŲ blink.gif
Kai ketvirto laukiausi, galvoju, na, tikrai negali gi visi keturi berniukai būt...Pasirodo dar ir kaip gali lotuliukas.gif

Kai juodas pervargimas, kartais sampes taure pries miega ir miegu kaip kirvis, mane, turbut, su visa lova galetu kur nors po miesta pavezioti. Ramiai sau miegociau... blush2.gif
O siaip, man atrodo, kad vaikams lb padeda kai yra pastovumas. Nustatytu laiku eini miegoti. Ir pries miega pasakos rituals butinai. Tai jau kai paseki, visi laimingi ir ramiai uzmiega. Aisku tas ramus uzmigimas kartais uzsitesia, bet veikia neblogai.
Kitas dalykas, jei vaikas neramiai miega, paziurekit kur jis miega (kiek zinau, geriausia galva i siaure arba i vakarus). Koks jo kambarys, gal negeroje vietoje lovyte... Pasirodo, anksciau pati taip dariau, bet nakciai negalima lempuciu palikti. Nuo 22-02h gamnasi kazkox vit, sorry nepamenu, bet net i wc einant nereiktu jungt sviesos. Kitaip jo nepasigamins. O ijungus sviesa, jis "issitrina"...
Ir JOKIO teliko miegamajame. Sitas punktas man skausmingiausias buvo lotuliukas.gif blush2.gif Bet po poros sav gilaus liudejimo, pripratau ir jau ramu thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2014 03 06, 22:46)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tikrai - JOKIŲ GARANTIJŲ  blink.gif
Kai ketvirto laukiausi, galvoju, na, tikrai negali gi visi keturi berniukai būt...Pasirodo dar ir kaip gali  lotuliukas.gif

Kai juodas pervargimas, kartais sampes taure pries miega ir miegu kaip kirvis, mane, turbut, su visa lova galetu kur nors po miesta pavezioti. Ramiai sau miegociau...  blush2.gif
O siaip, man atrodo, kad vaikams lb padeda kai yra pastovumas. Nustatytu laiku eini miegoti. Ir pries miega pasakos rituals butinai. Tai jau kai paseki, visi laimingi ir ramiai uzmiega. Aisku tas ramus uzmigimas kartais uzsitesia, bet veikia neblogai.
Kitas dalykas, jei vaikas neramiai miega, paziurekit kur jis miega (kiek zinau, geriausia galva i siaure arba i vakarus). Koks jo kambarys, gal negeroje vietoje lovyte... Pasirodo, anksciau pati taip dariau, bet nakciai negalima lempuciu palikti. Nuo 22-02h gamnasi kazkox vit, sorry nepamenu, bet net i wc einant nereiktu jungt sviesos. Kitaip jo nepasigamins. O ijungus sviesa, jis "issitrina"...
Ir JOKIO teliko miegamajame. Sitas punktas man skausmingiausias buvo  lotuliukas.gif  blush2.gif Bet po poros sav gilaus liudejimo, pripratau ir jau ramu  thumbup.gif

Gili patirtis prakalbo wub.gif
Atsakyti
Prisijunkite prie aldoshoes, papilde gerom kainom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2014 03 07, 08:26)
Prisijunkite prie aldoshoes, papilde gerom kainom  4u.gif

kokį dydį žiūrėt balerinų su 24,5cm? 7,5? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2014 03 07, 07:37)
kokį dydį žiūrėt balerinų su 24,5cm? 7,5?  4u.gif

vienus turiu 9 dydzio, o kitus 8,5 su 25 cm peda smile.gif balerinkes kazkaip pas juos pamazintos smile.gif
Atsakyti

sekiau pasakas sūnui, skaičiau, kiekvieną vakarą, be jos niekaip, tačiau kas iš to biggrin.gif

alkoholis man nepadeda, jei tuo metu nuo taurės vyno ir jaučiuosi apsnūdusi ir atsigulus nulūžtu, tai iki pirmo panų bliovimo, viską girdžiu doh.gif ai žodžiu, reikia laukti kol užaugs vaikai - iki 18 metų lotuliukas.gif

lovyčių padėtį bandžiau keisti - nieko.... doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tikrai - JOKIŲ GARANTIJŲ  blink.gif
Kai ketvirto laukiausi, galvoju, na, tikrai negali gi visi keturi berniukai būt...Pasirodo dar ir kaip gali  lotuliukas.gif

Eina sau, 4 berniukai mamai, na, galvojau, gyvenime taip nebuna biggrin.gif Medalis Jums thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo farnese: 07 kovo 2014 - 08:27