Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių (232 tema)!

QUOTE(samilte @ 2014 03 07, 10:05)
Štai kur jūsų  grožio paslaptis - 5 vyrai namuose  ax.gif  4u.gif

Ar Colic-Calm jau pirkot iš Amazn?  Colic-Calm

Galim pajamt

SIERRATRAIDINGPOST -45% off
Atsakyti
QUOTE(zuika23 @ 2014 03 07, 12:22)
Tai kad siaura koja mano g.gif keltis irgi normali g.gif gaila negaliu vidaus pamatuot tiksliai. Bet aš žieminius 37 nešioju o vasarinius 36.

Ir as taip, vasariniu 36, zieminius 37, o koja siaura ir per kelti - normaliai smile.gif
Atrasiau jusm i az 4u.gif
Atsakyti
Superine kaina gaunasi sitiem batukam SALE $23.07

http://www.sierratra...-girls~p~6877v/
Atsakyti
[quote=Kadanors,2014 03 07, 11:13]
[quote=farnese,2014 03 07, 10:26]
Eina sau, 4 berniukai mamai, na, galvojau, gyvenime taip nebuna biggrin.gif Medalis Jums thumbup.gif
[/quote
Cia medali uz kiekviena... plius dar vyra!!! Na bet jei butu keturios mergaites.. tai konkretus bankrotas.. lotuliukas.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif
... kiekvieną kartą užėjusi į mergaičių skyrius, protas džiūgauja, kad ne mergaites, nes bankrotas būtų 100procentinis lotuliukas.gif blink.gif
O kas link medalių, priešais mus pora policininkų gyvena, lb. tikiuosi nepakliūti į jų "vachlist'a" lotuliukas.gif
Viena moteris pasakė - aaa, tai tu į vyrų WC vaikštai! Ir tada pagalvojau, tixliai gyvenu kaip kokiam vyrų būrely wub.gif
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2014 03 07, 10:05)
Ar Colic-Calm jau pirkot iš Amazn?  Colic-Calm

o kuo jie geri? nes nepigus ziuriu, kiek gautusi vienetas? g.gif 4u.gif
Atsakyti
GUESS AKINUKAI
Papildyta:

www.calvinklein.com
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mokine @ 2014 03 07, 12:12)
o jis neuzkimsa poru? ar tinka misriai odai, gal zinote?  g.gif

Aš turiu MISSHA M Perfect Cover BB Cream man labai labai patinka. Pakankamai gerai maskuoja, nekemša porų (mano oda mišri). Man pvz, geriau pudrą.
Atsakyti
QUOTE(Kadanors @ 2014 03 07, 11:13)
Na bet jei butu keturios mergaites.. tai konkretus bankrotas..  lotuliukas.gif

Kai dičkė dar buvo vienturtė ir kokiù 1,5 metù, man jau vyras pasakė: kiek tu ant jos išleidai, aš jau bùčia naujà Toyotà nusipirkęs biggrin.gif o už tokias kalbas, jam Dievulis ir antrà dukrà davė biggrin.gif
Dabar jau nebeskaičiuoja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2014 03 07, 14:16)
Kai dičkė dar buvo vienturtė ir kokiù 1,5 metù, man jau vyras pasakė: kiek tu ant jos išleidai, aš jau bùčia naujà Toyotà nusipirkęs  biggrin.gif  o už tokias kalbas, jam Dievulis ir antrà dukrà davė  biggrin.gif
Dabar jau nebeskaičiuoja  cool.gif

Geras thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2014 03 07, 13:16)
Kai dičkė dar buvo vienturtė ir kokiù 1,5 metù, man jau vyras pasakė: kiek tu ant jos išleidai, aš jau bùčia naujà Toyotà nusipirkęs  biggrin.gif  o už tokias kalbas, jam Dievulis ir antrà dukrà davė  biggrin.gif
Dabar jau nebeskaičiuoja  cool.gif

laugh.gif nail.gif Mano vienas giminaitis 3 dukras turi laugh.gif
Atsakyti
Sveikos.Labai noriu tokia striukyte nupirkt vaikui,jei aisku gauciau su nuolaida...na bet niekaip nerandu,ar ieskot nemoku? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2014 03 07, 14:32)
laugh.gif  nail.gif Mano vienas giminaitis 3 dukras turi  laugh.gif

Aš dar žinau 2 tikrus atvejus, kai šeimos turėjo 2 dukras, na ir ryžosi 3-iam vaikui, tikėdamiesi, jog bus berniukas. O jiems bac: po dvynukes mergytes smile.gif vat čia tai tikras bankrotas biggrin.gif
Atsakyti