Įkraunama...
Įkraunama...

Užsisakome iš JAV parduotuvių (232 tema)!

laaabai laukiu prisijungianciu prie:

polo - nedaug truksta iki free shipo
ae - nedaug truksta iki free shipo
gnld - vitaminai
quixtar - amway vitaminai ir kt prekes
guess
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate25: 06 kovo 2014 - 06:29
Parduodam:

ann taylor Contrast V-Neck Zip Cardigan, dydis - L, kaina - 95Lt

nuoroda

user posted image

Dolce Vita Brayden, dydis - 8, kaina - 152Lt

user posted image

nuoroda

Vince Camuto Edmonto, dydis 9, kaina - 99Lt

user posted image

nuoroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate25: 06 kovo 2014 - 06:52
QUOTE(zuika23 @ 2014 03 05, 21:20)
Pranašystės prasideda lotuliukas.gif  thumbup.gif
Dar nėra  biggrin.gif

Aha, ekspertės mes juk visos čia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Panos aš čia taip labai "į temą" , bet jau noriu gimdyt greičiau lotuliukas.gif Visų pirma prasipirkt baigiu, visų antra sunku siaubingai. Kaip paskatint biggrin.gif? Jokie "tradiciniai" metodai neveikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila1988: 06 kovo 2014 - 06:58
QUOTE(sheila1988 @ 2014 03 06, 06:57)
Aha, ekspertės mes juk visos čia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Panos aš čia taip labai "į temą" , bet jau noriu gimdyt greičiau  lotuliukas.gif Visų pirma prasipirkt baigiu, visų antra sunku siaubingai. Kaip paskatint biggrin.gif? Jokie "tradiciniai" metodai neveikia biggrin.gif

jei populiarieji metodai neveikia, teks laukti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2014 03 06, 07:08)
jei populiarieji metodai neveikia, teks laukti bigsmile.gif

Pražūtis vienu žodžiu doh.gif Na, dar turiu pusę ananaso lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2014 03 06, 07:31)
Pražūtis vienu žodžiu  doh.gif Na, dar turiu pusę ananaso lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Turit eit pas koky daktariuka kad patikrintu ar kiek atsidare ar ne biggrin.gif man su pirmaja kai patikrino tai kazkur po savaites pagimdziau, nors galvojau kad pagimdysiu iskart. O dabar su antruoju vakar norejo ziureti bet neleidau, dar nenoriu ax.gif bet po savaiciukes ziures rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2014 03 06, 07:44)
Parduodam:

Vince Camuto Edmonto, dydis 9, kaina - 99Lt

user posted image

nuoroda

Labas, o šių batelių dydis koki atitinka EU??? Na kazkaip neradau niekur 4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2014 03 06, 07:57)
Aha, ekspertės mes juk visos čia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Panos aš čia taip labai "į temą" , bet jau noriu gimdyt greičiau  lotuliukas.gif Visų pirma prasipirkt baigiu, visų antra sunku siaubingai. Kaip paskatint biggrin.gif? Jokie "tradiciniai" metodai neveikia biggrin.gif

pazistamas jausmas...Man lygiai taip pat - baigiu isstustinti pinige ir baisiai sunku nestuke.gif
Atsakyti
Mergaites junkites prie HAutelook!!!yra fainu Bleulab dzincu

http://www.hautelook...roduct_15452424
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2014 03 06, 03:57)

Aš pernai 39 sav į trijų kryžių kalną kopiau, su vyresniuoju kereplinėjau per visokius kalnus ir šakas ir schmoll.gif nu tupėjo mano mazgius dantim ir nagais įsikibęs nors tu ką doh.gif o taaaaaaip norėjau jau sprogt ir niekaip. Paskui dar ramiai Jonines atšvenčiau. Irgi galvojau jau paparčio žiedo ligoninėj ieškot ir irgi schmoll.gif tad ramiai su lauk ir džiaukis kol gali kojas ištiest dar kad ir kokias ištinusias lotuliukas.gif
QUOTE(Agniete1121 @ 2014 03 06, 05:01)
Turit eit pas koky daktariuka kad patikrintu ar kiek atsidare ar ne biggrin.gif man su pirmaja kai patikrino tai kazkur po savaites pagimdziau, nors galvojau kad pagimdysiu iskart. O dabar su antruoju vakar norejo ziureti bet neleidau, dar nenoriu ax.gif bet po savaiciukes ziures rolleyes.gif

Man ir tai nesuveikė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(umnica @ 2014 03 06, 10:17)
Mergaites junkites prie HAutelook!!!yra fainu Bleulab dzincu

http://www.hautelook...roduct_15452424

Gal kas nors patars su dydziais?! Su 87cm koki rekia?!
Atsakyti
Gal kuri norite Saks kašmyrinės suknutės, realus S dydis, man XS-ininkei per laisva.

https://www.saksoff5...9479295126.html

user posted image

Kaina 225Lt
Atsakyti