QUOTE(Arbata-tata @ 2014 04 04, 09:05)
Miela indrusep, o Jūs žiūriu turite didžiulį poreikį kabinėtis prie mano žodžių
Aš juk ne pati visą tai susigalvojau, o tik parašiau ką sužinojau darželyje, jau antrą kartą Jums tai sakau
Juk kalba eina apie mišrią grupę. Iš Jūsų minėtų 17 vaikų, tikrai ne visi sutinka lankyti tokią grupę. Štai dėl ko man minėjo būtent 5, sutinkančius.
Ir dar šiek tiek įdomu kodėl Jūs taip prastai apie šį darželį atsiliepianti vistiek stovite eilėje į jį ir užimat vietą...
Miela Arbata, as nesikabineju ir esme ne Jusu zodziai
Kalbu apie darzelio administracija. O kodel ji man nepatinka? O todel, kad ji meluoja. Kaip ir Jusu atve, sakote Jums sake jog 5 vaikai. Is kur jie info turi, is savivaldybes? Siaip sistemoje ne 5 o 20 dbr vaiku rodo, tai kam malti sh..
Eileje mano vaikas taip irasytas i si darze, bet ne tik i ji irasytas
Nuomones reiksti galim laisvai ir mane pyktina nuolatinis darzelio vadovybes melavimas.
Kitas dalykas, jus sakote ne visi sutinka lankyti misria grupe, taip tikrai dauguma nesutinka, bet sistema nerodo, jog grupe bus misri, todel logiskai mastant renkiesi ne lenku o liet ar atvirksciai grupe i kuria nori, jog vaikas eitu.
Todel pasikartosiu dar karta, administracija teigdama, jog bus misri grupe iskart Jus gasdina iki galo nesibaigus registracijai. Vel gi idomu butu suzinoti kiek i lenku grupe yra irasyta vaiku. Garantuoju nebus 20.