Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis "Lazdynų vidurinė mokykla" Liudvinavo g.

QUOTE(Arbata-tata @ 2014 04 04, 18:16)
Šį kartą pritariu visam Jūsų pasisakymui smile.gif
Man irgi truputį keista kodėl planuoja tą mišrią grupę atidarinėti. Juk realiai panašu, kad vien lietuviukai turėtų sudaryti pilną grupę g.gif
Na o vistik jei tokią ir atidarys (mišrią), mes apsisprendėm, kad jos nelankytume schmoll.gif
Mano būsimas darželinukas kaip tik dabar mokosi kalbėti, kaip papūgiukas kartoja viską ką girdi. Tai bijau, kad toks kalbų maišymas pridarys bėdų... Girdėjau, kad kai kurie vaikai pradeda netaisyklingai tarti garsus ir tenka netgi pas logopedą lankytis schmoll.gif
Taip, kad lauksim kantriai savo eilės į lietuviukų grupę 4u.gif

Man labai keista, kodel tevai tyli, savivaldybe bando nieko nematyti.
Atrodo normalu, kad darzelis Vilniaus m. ir nesurenkama grupe, kol kituose darzeliuose eiles po100 ir daugiau vaiku. Cia norma ar kaip.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(indrusep @ 2014 04 04, 20:46)
Man labai keista, kodel tevai tyli, savivaldybe bando nieko nematyti.
Atrodo normalu, kad darzelis Vilniaus m. ir nesurenkama grupe, kol kituose darzeliuose eiles po100 ir daugiau vaiku. Cia norma ar kaip.... unsure.gif

Na dėl žymiai mažesnio vaikų skaičiaus čia manau įtakos turi darželio lokacija. Ir šiaip jis kažkoks nelabai žinomas. Kaip anksčiau minėjau aš pati apie jį neseniai tik sužinojau ir tai tik seniūnijos dėka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbata-tata @ 2014 04 04, 22:05)
Na dėl žymiai mažesnio vaikų skaičiaus čia manau įtakos turi darželio lokacija. Ir šiaip jis kažkoks nelabai žinomas. Kaip anksčiau minėjau aš pati apie jį neseniai tik sužinojau ir tai tik seniūnijos dėka g.gif

mane tai informavo, jog eile padaroma kokia "reikia" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(indrusep @ 2014 04 05, 19:11)
mane tai informavo, jog eile padaroma kokia "reikia"  unsure.gif

Na ankščiau tai nebuvo jokia naujiena. Bet dabar juk privalomas savivaldybės siuntimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbata-tata @ 2014 04 06, 13:41)
Na ankščiau tai nebuvo jokia naujiena. Bet dabar juk privalomas savivaldybės siuntimas? g.gif

Nezinau, kaip ten is tikruju, bet pletku girdejusi esu visokiu smile.gif
Atsakyti
Kiek žinau, tai nauja grupė nebus formuojama..
Atsakyti
QUOTE(Aistulisss @ 2014 04 26, 14:53)
Kiek žinau, tai nauja grupė nebus formuojama..

Ar gavote darzeli?

Be galo dziaugiuosi, nes mes gavome! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(indrusep @ 2014 05 30, 15:35)
Ar gavote darzeli?

Be galo dziaugiuosi, nes mes gavome!  drinks_cheers.gif

Sveikinam!!! thumbup.gif
Gal galiu paklausti kaip Jus informavo ir kelinti buvote saraše? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arbata-tata @ 2014 05 30, 17:23)
Sveikinam!!! thumbup.gif
Gal galiu paklausti kaip Jus informavo ir kelinti buvote saraše? 4u.gif

Informavo el. budu
Sarase nzn kurios esam
Atsakyti
QUOTE(indrusep @ 2014 05 31, 08:01)
Informavo el. budu
Sarase nzn kurios esam

Visą diskutavimo apie šį darželį laiką labai aiškiai žinodavote kokia yra eilė į jį, o dabar nebeatsimenat kelinti buvot? smile.gif)
Ir dar vienas paradoksas: taip šį darželį peikėte, taip neigiamai apie jį rašėte, o dabar va džiaugiatės ten priimti smile.gif)
Nuoširdžiai linkiu sėkmingo ugdymosi jums ten ir daug gražių akimirkų!
Atsakyti
QUOTE(Arbata-tata @ 2014 05 31, 09:45)
Visą diskutavimo apie šį darželį laiką labai aiškiai žinodavote kokia yra eilė į jį, o dabar nebeatsimenat kelinti buvot? smile.gif)
Ir dar vienas paradoksas: taip šį darželį peikėte, taip neigiamai apie jį rašėte, o dabar va džiaugiatės ten priimti smile.gif)
Nuoširdžiai linkiu sėkmingo ugdymosi jums ten ir daug gražių akimirkų!

ar as rasiau kad i si darzeli gavome vieta ? biggrin.gif
buciau giliame liudesy jei butu taip buve ir jums sekmes biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, truputi ne i tema. Esame Salininkuose naujakuriai,gal yra nuobodziaujanciu mamu, auginanciu vaikelius,kurios noretu pabendrauti ir gyvai. Gyvename Kelmijos sodu 68 g. Labai liudnai cia jauciames po kolkas su vaikuciais. verysad.gif
Atsakyti