QUOTE(akimirkax @ 2014 03 09, 18:46)
S dydis Užsegta: tarp pažastų -49 cm.
Maždaug ties klubais - 53,
Ilgis nuo apykaklės slūlės - 65,
Rankovė nuo peties siūlės - 63
Maždaug ties klubais - 53,
Ilgis nuo apykaklės slūlės - 65,
Rankovė nuo peties siūlės - 63

ačiū, bus didelė man, turiu jau vieną štampuotą striukę identiškų išmatavimų, tai kabo

mergaitės, gal kuri norit keistis mano S į jūsų XS trumpąją mėlyną striukytę iš landsends? arba galiu perleist skaičiukus (pirkta brangesnioji, be galimų defektų), striukė pas aneritą*, tik dar neapmokėta

Labai lauksiu is NESUPER info, kiek jai kainuos striukytes siaurinimas
Dar nebuvau maciusi tiek didintos striukes
Pati esu M, pirkau S, bet jauciu ir XS reiktu siaurint
Krentu per visur
Cia S kaip dyyyydelis M
Mano ne ta pigesne, kur bijojot, kur rizikavot ar bus brokas ar ne, o ta didesne kaina ir jokio skirtumo didziuose - pigesne ar ne, visos vienodai ziauriai didintos
TH viena siaurinau Kaune senamiestyje, tai kainavo 70 Lt. Sakyciau brangoka, bet nelabai zinau kur gerai taiso ir nebrangiai. Baisu nunest bele kur

Mano ne ta pigesne, kur bijojot, kur rizikavot ar bus brokas ar ne, o ta didesne kaina ir jokio skirtumo didziuose - pigesne ar ne, visos vienodai ziauriai didintos

TH viena siaurinau Kaune senamiestyje, tai kainavo 70 Lt. Sakyciau brangoka, bet nelabai zinau kur gerai taiso ir nebrangiai. Baisu nunest bele kur

QUOTE(Alatėja_ @ 2014 03 10, 16:01)
ačiū, bus didelė man, turiu jau vieną štampuotą striukę identiškų išmatavimų, tai kabo
mergaitės, gal kuri norit keistis mano S į jūsų XS trumpąją mėlyną striukytę iš landsends? arba galiu perleist skaičiukus (pirkta brangesnioji, be galimų defektų), striukė pas aneritą*, tik dar neapmokėta

O kokie Jūsų išmatavimai?

QUOTE(Cargo @ 2014 03 10, 15:04)
krūtinė 89 cm, klubai 102 cm, liemenį nežinau, per kurią vietą matuot

QUOTE(Faustina2000 @ 2014 03 10, 16:03)
Labai lauksiu is NESUPER info, kiek jai kainuos striukytes siaurinimas
Dar nebuvau maciusi tiek didintos striukes
Pati esu M, pirkau S, bet jauciu ir XS reiktu siaurint
Krentu per visur
Cia S kaip dyyyydelis M

total kosmar:)
o as dar niekaip savo M nepasiimu is Nesuper, jauciu kai pasiimsiu

Gal kas pasufleruos, yra kazkoks psl., kur siunciasi akinius, turiu omeny - ne nuo saules, bet regejimui
uzkrito pavadinimas

Šita lyg http://www.zennioptical.com/
QUOTE(RIJADA @ 2014 03 10, 16:42)
dekavoju

QUOTE(Asdiana @ 2014 03 10, 16:56)
Nerenkame is cia

QUOTE(Alatėja_ @ 2014 03 10, 16:01)

Gal mėlyna Landsend striukytė kam netiko ir parduodat M dydį , prašom i až

http://www.landsend....acket/id_257400
Informuoju:
Landsend štampuotų "brokuotų" XS dydžio tarp pažastų 45 cm
Landsend štampuotų "brokuotų" XS dydžio tarp pažastų 45 cm