Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

merginos, kas pirkote kuprines vaikams is Amazon, berods zebra, koks ju svoris?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 10 kovo 2014 - 15:53
QUOTE(akimirkax @ 2014 03 09, 18:46)
S dydis Užsegta: tarp pažastų -49 cm.
Maždaug ties klubais - 53,
Ilgis nuo apykaklės slūlės - 65,
Rankovė nuo peties siūlės  - 63 4u.gif

ačiū, bus didelė man, turiu jau vieną štampuotą striukę identiškų išmatavimų, tai kabo verysad.gif

mergaitės, gal kuri norit keistis mano S į jūsų XS trumpąją mėlyną striukytę iš landsends? arba galiu perleist skaičiukus (pirkta brangesnioji, be galimų defektų), striukė pas aneritą*, tik dar neapmokėta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja_: 10 kovo 2014 - 16:02
Labai lauksiu is NESUPER info, kiek jai kainuos striukytes siaurinimas ax.gif Dar nebuvau maciusi tiek didintos striukes blink.gif Pati esu M, pirkau S, bet jauciu ir XS reiktu siaurint blink.gif Krentu per visur doh.gif Cia S kaip dyyyydelis M biggrin.gif
Mano ne ta pigesne, kur bijojot, kur rizikavot ar bus brokas ar ne, o ta didesne kaina ir jokio skirtumo didziuose - pigesne ar ne, visos vienodai ziauriai didintos blink.gif

TH viena siaurinau Kaune senamiestyje, tai kainavo 70 Lt. Sakyciau brangoka, bet nelabai zinau kur gerai taiso ir nebrangiai. Baisu nunest bele kur ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustina2000: 10 kovo 2014 - 16:05
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 03 10, 16:01)
ačiū, bus didelė man, turiu jau vieną štampuotą striukę identiškų išmatavimų, tai kabo  verysad.gif

mergaitės, gal kuri norit keistis mano S į jūsų XS trumpąją mėlyną striukytę iš landsends? arba galiu perleist skaičiukus (pirkta brangesnioji, be galimų defektų), striukė pas aneritą*, tik dar neapmokėta 4u.gif

O kokie Jūsų išmatavimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cargo @ 2014 03 10, 15:04)
O kokie Jūsų išmatavimai?  4u.gif

krūtinė 89 cm, klubai 102 cm, liemenį nežinau, per kurią vietą matuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2014 03 10, 16:03)
Labai lauksiu is NESUPER info, kiek jai kainuos striukytes siaurinimas  ax.gif Dar nebuvau maciusi tiek didintos striukes  blink.gif Pati esu M, pirkau S, bet jauciu ir XS reiktu siaurint  blink.gif Krentu per visur  doh.gif Cia S kaip dyyyydelis M  biggrin.gif
Mano ne ta pigesne, kur bijojot, kur rizikavot ar bus brokas ar ne, o ta didesne kaina ir jokio skirtumo didziuose - pigesne ar ne, visos vienodai ziauriai didintos  blink.gif

TH viena siaurinau Kaune senamiestyje, tai kainavo 70 Lt. Sakyciau brangoka, bet nelabai zinau kur gerai taiso ir nebrangiai. Baisu nunest bele kur  ax.gif

total kosmar:)
o as dar niekaip savo M nepasiimu is Nesuper, jauciu kai pasiimsiu doh.gif tai reiks vyro prasyti vyno butelio is rusio biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas pasufleruos, yra kazkoks psl., kur siunciasi akinius, turiu omeny - ne nuo saules, bet regejimui g.gif uzkrito pavadinimas doh.gif
Atsakyti
Šita lyg http://www.zennioptical.com/
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2014 03 10, 16:42)

dekavoju drinks_cheers.gif berods sitas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asdiana @ 2014 03 10, 16:56)
Sveiki,
Gal Ruum renkat? Dabar ten 30% nuolaida perkant uz 80dol.

Nerenkame is cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 03 10, 16:01)
ačiū, bus didelė man, turiu jau vieną štampuotą striukę identiškų išmatavimų, tai kabo  verysad.gif

Gal mėlyna Landsend striukytė kam netiko ir parduodat M dydį , prašom i až 4u.gif

http://www.landsend....acket/id_257400
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veriru: 10 kovo 2014 - 18:07
Informuoju:
Landsend štampuotų "brokuotų" XS dydžio tarp pažastų 45 cm
Atsakyti