Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

QUOTE(AGI @ 2014 03 06, 12:25)
Prisijungiau prie Sierra, jei dar nedings batukai.
http://www.sierratra...-girls~p~6877v/

Nepykit, pramiegojau visą diskusiją dėl šių batų blush2.gif Ar yra koks nuolaidų kodukas šiandien ir kokia kaina su koduku gaunasi 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(diddy @ 2014 03 06, 15:10)
Sveikos merginos, as ne i batu tema biggrin.gif gal kas galit kokius gerus vitaminus parekomenduot imunitetui stiprinti suaugusiam zmogui?smile.gif Visalaik vaikams siunciausi visokius guminukus, o va sau noriu kazka gero parsisiust ir neturiu nuomones tuo klausimu smile.gif

Siūlyčiau iš Amway pasižiūrėt. Jie brangesni, bet man rodos, kažkiek efektyvesni, nei visi kiti g.gif 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 03 06, 16:04)
na taip, tinka, nes yra rezervo 2 cm uždėti, tai panašiai iki 14 cm galit nešiot, bet oro tarpo nebebus ir šals kojytės  4u.gif

bet 2 cm yra žiauriai daug doh.gif bent jau aš negaliu tokių batų nešiot, man jau ir 1 cm per akis. O vaiko kojytė gi dar mažesnė ax.gif tai ji tiesiog plaukioja tokiame bate, dar jei siauresnė pėdutė... vat šito aš ir nesuprantu blush2.gif

QUOTE(diddy @ 2014 03 06, 16:10)
Sveikos merginos, as ne i batu tema biggrin.gif gal kas galit kokius gerus vitaminus parekomenduot imunitetui stiprinti suaugusiam zmogui?smile.gif Visalaik vaikams siunciausi visokius guminukus, o va sau noriu kazka gero parsisiust ir neturiu nuomones tuo klausimu smile.gif

čia aišku požiūrio reikalas, bet man tiek vaikams, tiek suaugusiems geriausi vitaminai yra elementariausi žuvų taukai + vitaminas C. O visa kita farmacininkų išmislas smile.gif
Atsakyti
o man net zuvu taukai netinka. nuo vitaminu beria tokiais skausmingais spuogais. o nuo zuvu tauku - labai suaktyveja riebalines liaukos (spuogai, riebus plaukai ir t.t.). taigi baigiau su vitaminais turbut visam laikui
Atsakyti
čia aišku požiūrio reikalas, bet man tiek vaikams, tiek suaugusiems geriausi vitaminai yra elementariausi žuvų taukai + vitaminas C. O visa kita farmacininkų išmislas smile.gif
[/quote]
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(verano @ 2014 03 06, 14:59)
O jei dabar kokyte 26 europietisko dydzio (pedute 16cm), koki kitai Columbia zieminuku ziuret? Aciu smile.gif

Pažiūrėkit atgal puslapį,kitą, berods apie tokią ar panašią pėdutę rašė, kokį nešioja.

QUOTE(coco5 @ 2014 03 06, 15:44)
O aš manau bus pats tas. Nes maniškis šiemt žiemos pradžio buvo 20.8cm, tai J3 paskendome. Dabar jo koja 21cm, vistiek per dideli, tikiuosi kitą žiemą bus pats tas ax.gif

Gal galit pasakyti kiek viduje J3?

QUOTE(shvedryte @ 2014 03 06, 16:12)
Nepykit, pramiegojau visą diskusiją dėl šių batų blush2.gif  Ar yra koks nuolaidų kodukas šiandien ir kokia kaina su koduku gaunasi 4u.gif ?

yra -35%
$27.27

QUOTE(Carlin @ 2014 03 06, 16:15)
1. bet 2 cm yra žiauriai daug  doh.gif  bent jau aš negaliu tokių batų nešiot, man jau ir 1 cm per akis. O vaiko kojytė gi dar mažesnė  ax.gif  tai ji tiesiog plaukioja tokiame bate, dar jei siauresnė pėdutė... vat šito aš ir nesuprantu  blush2.gif
2.čia aišku požiūrio reikalas, bet man tiek vaikams, tiek suaugusiems geriausi vitaminai yra elementariausi žuvų taukai + vitaminas C. O visa kita farmacininkų išmislas smile.gif

1. Aš irgi taip manau, neįsivaizduoju nei savęs, nei vaiko su tokiu rezervu.
2. Pritariu good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAVa: 06 kovo 2014 - 15:37
na užsisakėm ta rope, išbandysim kitais metais smile.gif o gal ir dar kitais, nes gali ir didoki būti kiek pasiskaičiau čia jūsų diskusijų mastau.gif na bent jau maži tai tikrai nebus biggrin.gif
Papildyta:
dėl vitaminų tai mes irgi tik C gėrėm žiemą, o aš kai su tokia atmintim, tai tik teoriškai juos gėriau biggrin.gif o dabar užsakiau Eye Q žuvų taukų kapsules, gersim visi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(little moonsetgirl @ 2014 03 06, 12:24)
ok sedziu toliau zvejoju  4u.gif  4u.gif  mano mazes koja daba 15cm nesiojo sia ziema 8  ir nespaude nei ka ir koja nesalo, bet paziuriu pagal dydziu lentele kad kita ziema apie 16cm turetu buti 11 dydis, bet galvoju ar nebus kaip lastas, ar imt 10?  ar vadovautis gamintojo lentele ax.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2014 03 06, 12:37)
imkit didesnius, nes neaišku, kiek kojytė per metus paaugs. aš nupirkau savajai USA 12 d., jie rekomenduojami 17 cm kojytei, tai vidpadis 19 cm turėtų būti, manosios koja apie 18 cm, tai va, užsidėjom du kartus, kitąmet jau maži bus  verysad.gif

QUOTE(little moonsetgirl @ 2014 03 06, 12:42)
Aciu , Alateja kaip tik savo lapkritinukei zvejoju u 4u.gif  4u.gif

QUOTE(kriisti @ 2014 03 06, 12:47)
nemanau kad jum 11 medžiot aš imčiau 12, nes maniškė su 16 cm pedute pranesiojo 12 dydi ir net neatrode jai dideli, aišku tos žiemos 2sav tebuvo.

kažkokį kosmosą Jūs čia rašot.
Arbuvot kada gyvai vidpadį išėmę pažiūrėti kaip išsinešiojęs? mano dukros koja 16 su kažkiek trupučiu - šiemet 10 dydis puikiai suėjo. darželyje dar 9 dydžio columbios basutes tik vakar nuaviau. Jūs ne lenteles žiūrėkit, o vidpadį turimų išsitraukit - sto pūdovai dar kitiems metams tinkamus batus turit biggrin.gif

QUOTE(MAVa @ 2014 03 06, 14:55)
mastau.gif
Dabar su 18cm pėda mąstot kitiems metams imti 2us?  Juokaujat turbūt ax.gif

drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2014 03 06, 16:15)
bet 2 cm yra žiauriai daug  doh.gif  bent jau aš negaliu tokių batų nešiot, man jau ir 1 cm per akis. O vaiko kojytė gi dar mažesnė  ax.gif  tai ji tiesiog plaukioja tokiame bate, dar jei siauresnė pėdutė... vat šito aš ir nesuprantu  blush2.gif

drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif
po abiem punktais trankausi bokalais biggrin.gif
Atsakyti
Rope pildo, 10d atsirado http://www.sierratra...;colorFamily=02
Atsakyti
Metausi ir as, mergytes dabar 13cm kojyte, neapsisprendziu rope kitiems metams imti 8 ar 9?
Su vyresniuoju nesuku galvos per daug, jei ir didesni siek tiek, tai sunesioja be problemus. Bet kai mazas vaikas, kai papildomi cm jiems taip komplikuotai einasi per sniegus su visa 'kombiu amunicija'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *slapuke: 06 kovo 2014 - 15:58
QUOTE(*slapuke @ 2014 03 06, 16:57)
Metausi ir as, mergytes dabar 13cm kojyte, neapsisprendziu rope kitiems metams imti 8 ar 9?
Su vyresniuoju nesuku galvos per daug, jei ir didesni siek tiek, tai sunesioja be problemus. Bet kai mazas vaikas, kai papildomi cm jiems taip komplikuotai einasi per sniegus su visa 'kombiu amunicija'

jei gera kaina imkit abu biggrin.gif. aš esu taip padarius, su mintim, kad netinkamus parduosiu. Ir viskas baigėsi tuo, kad turėjau dviem žiemom batus. tik tada aš pirkau 8 ir 10, 9 nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi labai aktualu koks realiai J3 Rope vidpaduko dydis 4u.gif
Atsakyti