Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV pasrduotuvėse !@!

QUOTE(Woblienė @ 2014 03 06, 17:47)
prispyrė reikalas vyrui treningą nupirkti.. tokio daikto kažkaip kažkada gerą pirkom čia LT tai jau subaigėm taip sakant, dabar norėčiau vėl gero... bet nežinau kur ieškot smile.gif

o jam jis kam, t. y. kokia paskirtis? šunį pavedžiot, po namus trinti, laisvalaikiui, sportui, o gal į diskoteką mažu nueiti blush2.gif hihihi.gif
nes tų treningų tai visokių stilių/medžiagų yra. Tai čia jau pagal paskirtį reikia žiūrėt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 03 06, 16:53)
o jam jis kam, t. y. kokia paskirtis? šunį pavedžiot, po namus trinti, laisvalaikiui, sportui, o gal į diskoteką mažu nueiti  blush2.gif hihihi.gif
nes tų treningų tai visokių stilių/medžiagų yra. Tai čia jau pagal paskirtį reikia žiūrėt biggrin.gif

sportuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2014 03 06, 14:04)
bet tai jeigu 12 d. rekomenduojamas 17 cm kojytei, tai J1 bus 18 cm, J2 19 cm, ar negerai mąstau? o gal dar ir 13 d. yra? tai tada J1 būtų 19 cm pėdai skirtas? nu paprotinkit kas nors  biggrin.gif

12US -17cm pedai
13US -18cm pedai
ir t.t.

As turiu 13US, vidpadis 20cm. 19cm pedai ideliai, nei per mazi, nei per dideli. O jei peda butu 19.5cm jau ziemos pradzioj, tikrai imciau 1Youth jau. Nereikia bijoti, kad jie bus didesni. Turi buti oro tarpas, kad koja nesustu juose.
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2014 03 06, 17:56)

tada žiūrėčiau ką nors iš sintetikos, visi sweatpans atkrenta ax.gif
parduotuvės - 6pm, Adidas, Nike, Jimmyjazz g.gif daug tų parduotuvių yra, geriausia išsirinkti norimą modelį ir gūglinti.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 03 06, 17:04)
tada žiūrėčiau ką nors iš sintetikos, visi sweatpans atkrenta  ax.gif
parduotuvės - 6pm, Adidas, Nike, Jimmyjazz  g.gif  daug tų parduotuvių yra, geriausia išsirinkti norimą modelį ir gūglinti.

na bandysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diddy @ 2014 03 06, 16:10)
Sveikos merginos, as ne i batu tema biggrin.gif gal kas galit kokius gerus vitaminus parekomenduot imunitetui stiprinti suaugusiam zmogui?smile.gif Visalaik vaikams siunciausi visokius guminukus, o va sau noriu kazka gero parsisiust ir neturiu nuomones tuo klausimu smile.gif

Cia kazkuri mamyte rekomendavo zuvu taukus. Tai kai visa seima mano prasirgo pradejau duoti zuvu taukus [URL=http:// http://m.vitacost.co...-240-softgels-2]fish[/URL] geriam jau ne pirma deze. Nzn gal sutapimas bet niekas neserga kol kas. Ant saves ka pastebejau tai odai laabai padeda 4u.gif
Ir dar vitamina c [URL=http:// http://m.vitacost.co...-c-tangy-orange]vit c[/URL]
Niekada nenaudojau zuvu tauku, nes kazkodel buvau pries rolleyes.gif nu bet ... kiekvienam savo
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 03 06, 16:46)
nu aš jau rašiau - mano vaiko koja dabar 15,5 cm biggrin.gif šią žiemą turi trejus batus - ECCO, Lansend ir UGG, visi 8 dydžio, nu tikrai ne per maži, dar atsargos lieka biggrin.gif kitai žiemai Columbia rope paėmiau 9 ir dar dėl viso pikto 10 nusiunčiau  lotuliukas.gif didesnių tikrai nepirksiu, nesąmonė  rolleyes.gif

bet va dydžių lentelė sako ką kita biggrin.gif tai galit manęs neklausyt, nes mano vaiko ir koja siaura labai smile.gif

Dekui, vadinas imsiu 8. Reik tiketis per metus koja nepaaugs daugiau nei priklauso:)
Atsakyti
QUOTE(*slapuke @ 2014 03 06, 18:10)
Dekui, vadinas imsiu 8. Reik tiketis per metus koja nepaaugs daugiau nei priklauso:)

Kaip suprantu dabar Boingai su Ropem parvarys bigsmile.gif ot keisimes kam kas netiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2014 03 06, 17:59)
12US -17cm pedai
13US -18cm pedai
ir t.t.

As turiu 13US, vidpadis 20cm. 19cm pedai ideliai, nei per mazi, nei per dideli. O jei peda butu 19.5cm jau ziemos pradzioj, tikrai imciau 1Youth jau. Nereikia bijoti, kad jie bus didesni. Turi buti oro tarpas, kad koja nesustu juose.

Matavote išimtą paduką?
Pagal matavimus išeina, kad kaip dydis taip 6cm mastau.gif
Būtų įdomu kiek J1, J4, J5, J6 cm.

Kids 13d - 20cm
Youth 2d - 21,2cm
Youth 3d - 21,8cm

Papildyta:
QUOTE(augjogx @ 2014 03 06, 18:12)
Kaip suprantu dabar Boingai su Ropem parvarys  bigsmile.gif ot keisimes kam kas netiko  rolleyes.gif

lotuliukas.gif
Šiandien turbūt sapnuosiu Rope biggrin.gif
Mano anksčiau parkeliaus naujo modelio, galėsiu pakomentuot.
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2014 03 06, 18:12)
Kaip suprantu dabar Boingai su Ropem parvarys  bigsmile.gif ot keisimes kam kas netiko  rolleyes.gif

lotuliukas.gif
Gerdulka jau turbūt spjaudosi nuo mūsų ropių lotuliukas.gif

QUOTE(MAVa @ 2014 03 06, 18:18)
Šiandien turbūt sapnuosiu Rope biggrin.gif

nieko tokio irnesakyk.gif aš vakar jau sapnavau lotuliukas.gif blogai labai nebuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 03 06, 18:28)
lotuliukas.gif
Gerdulka jau turbūt spjaudosi nuo mūsų ropių  lotuliukas.gif
nieko tokio irnesakyk.gif aš vakar jau sapnavau  lotuliukas.gif  blogai labai nebuvo  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Aš laukiu kada Timberland duos geras kainas, dabar tik -15% yra nuolaida, pamenu pernai pavasarį tokiu metu sniegbačius gerom kainom pirkom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAVa @ 2014 03 06, 17:18)
Matavote išimtą paduką?
Pagal matavimus išeina, kad kaip dydis taip 6cm mastau.gif
Būtų įdomu kiek J1, J4, J5, J6 cm.

Kids 13d - 20cm
Youth 2d - 21,2cm
Youth 3d - 21,8cm

Isimta vidpadi matavau. Nuo Youth manyciau normalu, kad mazesnis rezervas buna. Koja nebeauga taip intensyviai.
Atsakyti