Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ingridakremeriene @ 2014 03 10, 14:19)
Gal kuri turi jcrew ar jcrew factory maxi dress, ydomu kokio jos ilgio S dydzio yra ar su 176 cm ugiu nera trumpos? 4u.gif  g.gif

kad ir tokia http://factory.jcrew...n_jtt_v_pdp=yes

https://www.jcrew.co...37021/37021.jsp

turejau antra, tai su 1,72 man ji trumpa buvo, t.y. tokia, kokia parodyta internetinej nuotraukoj, iki kauliuku gal, bet man negrazu toks ilgis smile.gif jums si tikrai butu per trumpa gerokai
Atsakyti
Gal kuri zinote, kur butu galima nusipirkt Ed Hardy dzemperiu, marskineliu? Aciu! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssimonyte: 10 kovo 2014 - 15:15
ačiū už patarimus, aš ieškau būtent bandeau, kažkaip kitų nepripažįstu ax.gif
Atsakyti
Mergaites, truputi ne i tema... 4u.gif blush2.gif
Gal kuri turite, ir nelabai prilipo Juicy Couture Olvera crossbody rankines modeliukas. Pasiulykite man i AZ arba sandrixxxx@gmail.com Suduzo mano viltys ja pagauti uz gera kaina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 03 10, 14:15)
As irgi prisijungsiu prie paieskos  blush2.gif Gavau tokius pat 7 dydi, keiciu i 7.5 arba 8 dydi  4u.gif

Jeigu pardavinėsit 7d. - pirksiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2014 03 10, 13:34)
verysad.gif  o tai pagal jų aprašymą reikia man L? VS tinka kiek pirkau M, dabar nusprendžiau pasikeisti  biggrin.gif  man VIX labai kelnaitės patinka brasilian kirpimo, bet su viršutine dalim žiūriu ten ne kažkas, labai margo nenoriu, o iš vienspalvių pasirinkimas ne kažkas, nes noriu bandeau tipo viršutinės dalies.. gal kokia ebay reikia pažiūrėti  g.gif

va as pakomentuosiu..iki nestuke.gif nesiojau 32A tai s dydis buvo pats tas bandeu, o dabar 34D tai galiu pasakyt, kad ir M butu tikrai mazas su tokia krutine schmoll.gif as ne mazesni kaip L ziureciau rolleyes.gif apimtis nesvarbi, nes bandeu risasi gale ir laisvai apimti reguliuot galima, va esme, kad turtas tilptu..o del vs ir vix..vs xs man atitiko vix s 4u.gif
vix ziurekit 6pm, mergaites dar koduka 10% off turi daznai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 10 kovo 2014 - 15:53
QUOTE(spygliz @ 2014 03 10, 16:52)
va as pakomentuosiu..iki  nestuke.gif nesiojau 32A tai s dydis buvo pats tas bandeu, o dabar 34D tai galiu pasakyt, kad ir M butu tikrai mazas su tokia krutine schmoll.gif as ne mazesni kaip L ziureciau  rolleyes.gif apimtis nesvarbi, nes bandeu risasi gale ir laisvai apimti reguliuot galima, va esme, kad turtas tilptu..o del vs ir vix..vs xs man atitiko vix s  4u.gif
vix ziurekit 6pm, mergaites dar koduka 10% off turi daznai wink.gif

ačiū 4u.gif labai pagelbėjote thumbup.gif
Atsakyti
Gal duotumet kokia minti is kur dukrai pavasarine striukyte galeciau nupirkt? carters ir gymboree nieko nera, kur dar galima paieskot? surrender.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimonyte @ 2014 03 10, 16:11)
Gal duotumet kokia minti is kur dukrai pavasarine striukyte galeciau nupirkt?  carters ir gymboree nieko nera, kur dar galima paieskot? surrender.gif

old navy, sierra (as tai Columbia gerbeja)smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katia111 @ 2014 03 10, 15:47)
Jeigu pardavinėsit 7d. - pirksiu rolleyes.gif

drinks_cheers.gif turesiu Jus omeny 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz prekytes,

Deja netiko vyrui batai,per mazus nupirkau verysad.gif tai pasiulysiu, user posted image]Denim&Supply[/URL] batukai, pagauti lb gera kaina 160 lt, dydis 8,5, Kaunas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meid @ 2014 03 10, 14:54)
gal 6 pm turit nuolaidėlę?

Turime thumbup.gif 4u.gif Junkites!

QUOTE(ssimonyte @ 2014 03 10, 17:11)
Gal duotumet kokia minti is kur dukrai pavasarine striukyte galeciau nupirkt?  carters ir gymboree nieko nera, kur dar galima paieskot? surrender.gif

GAP, Landsend, Sierra... 4u.gif
Atsakyti