Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 29 tema

QUOTE(geggle @ 2014 04 28, 09:14)
Aciu visoms uz informacija 4u.gif

Nezinau ar teisingai supratau kainas g.gif jei mano pagalve kainuoja 80pln tai uz ja mokesiu 80lt ? Nes i skaiciuokle ju ivedus raso 118lt.

paskambink ir paklausk, bet kiek suprantu tai nemokamas atvezimas jei imi uz 300zl
Atsakyti
QUOTE(Wiktoo @ 2014 04 27, 18:34)
Sveiki,gal kam teko naudotis LT įmonių paslaugomis, kurie veža iš Lenkijos IKEA'os? gal galite ką rekomenduoti?

Aš tai ištikima Zumi'ams biggrin.gif Kai LT atsidarė IKEA vis rečiau kažką užsakau, bet karts nuo karto vis randu kažką ko LT nėra, o PL yra. Patinka, kad jei kokią smulkmeną užsakai, tai gali atsiimti iš jų biuro berods iki 17 val.
Va penktadienį atsiėmiau išsvajotąjį SKALA padėklą wub.gif Dar prieš 4 metus pamačiau ir pačiupinau jį Varšuvos Ikėjoje, bet taip ir nepirkau. Vis pasvajodavau, bet buvo dingęs iš prekybybos, o neseniai vėl atsirado, tai nieko nelaugus griebiau biggrin.gif

user posted image[
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 28 balandžio 2014 - 11:25
Labai mielas padeklas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 04 28, 11:27)
Labai mielas padeklas.  wub.gif

Ir man wub.gif Klasikinis, paprastas, natūralaus beržo lukštu padengtas. Jei kam patiko, mačiau pas lenkus dar yra jų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(geggle @ 2014 04 28, 10:14)
Aciu visoms uz informacija 4u.gif

Nezinau ar teisingai supratau kainas g.gif jei mano pagalve kainuoja 80pln tai uz ja mokesiu 80lt ? Nes i skaiciuokle ju ivedus raso 118lt.

Na, man Olegas parvežinėjo prieš Kalėdas, tai sąlygos buvo tokios: jei imi iki 300lt/pl., tai prie prekių kainos primoki dar +50 lt. už parvežimą. O jei už 300 ir daugiau - nieko papildomai. Tik skaičiuoja tiek pat litais, kaip zlotais. Matyt jam apsimoka ant valiutų skirtumo. Bet viską tvarkingai atveža ir užneša. Tai jei norit pigesnio daikto, gal apsimoka kooperuotis su kuo nors ir užsakinėt didesnei sumai kartu susimetus.

Pagal šį, išeitų, kad jūsų pagalvė 80+50 lygu 130lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 28 balandžio 2014 - 17:52
As pagaliau nusipirkau ketaus keptuve SENIOR, nuo ziemos vis tikriau, kol nusisypsojo laime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2014 04 28, 20:06)
As pagaliau nusipirkau ketaus keptuve SENIOR, nuo ziemos vis tikriau, kol nusisypsojo laime  biggrin.gif

Išbandėt jau? Ar gera ji? Kaip priežiūra jos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2014 04 28, 21:49)
Išbandėt jau? Ar gera ji? Kaip priežiūra jos? smile.gif

Neisbandziau dar, tik vakar pirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2014 04 26, 14:16)
turim. pirkom neperseniausia i vaiku kambari. uztamsina aklinai. visiskai. netgi paliekam siek tiek krasto kad bent kiek sviesos butu. siaip patenkinti. nereik tik mums to pagaliuko plius kur jie siulo pirkt. kad pakelt nuleisiestt. per istiesta rankaa nusileidziam (neturi sitas roletas grandineles kad reguliuotusi aukstis)

Sveiki,

sakykit, o kaip jie suvažiuoja į viršų? Automatiškai, tkabinus apačią?

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2014 04 28, 18:46)
Na, man Olegas parvežinėjo prieš Kalėdas, tai sąlygos buvo tokios: jei imi iki 300lt/pl., tai prie prekių kainos primoki dar +50 lt. už parvežimą. O jei už 300 ir daugiau - nieko papildomai. Tik skaičiuoja tiek pat litais, kaip zlotais. Matyt jam apsimoka ant valiutų skirtumo. Bet viską tvarkingai atveža ir užneša. Tai jei norit pigesnio daikto, gal apsimoka kooperuotis su kuo nors ir užsakinėt didesnei sumai kartu susimetus.

Pagal šį, išeitų, kad jūsų pagalvė 80+50 lygu 130lt.

Aciu viska supratau 4u.gif Man reikia daugiau tu pagalviu ir kedes, tai gausis virs 300Lt. Bet vistiek gautusi, kad permokesiu 106Lt. As ne is Vilniaus tai man kelione pirmyn ir atgal 50lt kainuoja, bet vistiek gaunasi pigiau... tik neaisku kada atves i ta Vilniu doh.gif gal lauksiu lauksiu ir po lenkijoj ispirks ir teks grazinti baldu, nes be pagalviu jie ne pilni sad.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos,

vakar lankiausi Ikejoj, smulkmes prisipirkau, tai kam aktualu, yra situ indeliu kol kas gan nemazai:
user posted image
user posted image

Nauja vaiku patalyne tik ekspozicijoje kol kas:
user posted image
user posted image

O sita ryskiai geltona vaikiska skrynia man laaaaabai labai patiko :
user posted image

Atsiprasau uz nekokia nuotrauku kokybe, mano telefonas geresnes neisgauna, deja.... ax.gif
Atsakyti
Buvau ir aš šiandien nulėkusi iki Ikea, tai tikrai naujoji patalynė tik ekspozicijoje.
Ir gal kam turintiems vaikų bus aktualu, bet iš "lilabo" serijos atsirado naujiena - garažiukas. Tai pagriebiau sūnaitėliui smile.gif Nors ikea.lt nerodo kad yra.
Atsakyti