Įkraunama...
Įkraunama...

Ikea 29 tema

Gal kas pirkę tokį valgomojo stalą:
http://www.ikea.com/...ucts/S79898071/ ?

Įdomu ar tvirtas? Kaip kėdės?
Atsakyti
QUOTE(Baranka @ 2014 07 14, 09:17)
Gal kas pirkę tokį valgomojo stalą:
http://www.ikea.com/...ucts/S79898071/ ?

Įdomu ar tvirtas? Kaip kėdės?

Šitas stalas jau visose IKEA temose aptartas ir išgirtas thumbup.gif Geras, tikrai tvirtas ir kokybiškas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2014 07 14, 10:30)
Šitas stalas jau visose IKEA temose aptartas ir išgirtas  thumbup.gif Geras, tikrai tvirtas ir kokybiškas  wub.gif

Ačiū, kad taip greitai parašėt 4u.gif Aš jį tik šiąnakt nusižiūrėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal turit Galant biuro baldu? kaip kokybe?
pasidalinkit ispudziais prasau. Aciu ax.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos, gal kuri turit svetaines baldu, tv staliuku serijos HEMNES? ax.gif Labai laukiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
Ar kas pirkote/naudojate IKEA buitinę techniką? Būčiau labai dėkinga už atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
prisikalbėjau, kad viskas man gerasi su pirkiniais biggrin.gif
pirkau papildomą Billy lentynėlę, kuri dedasi į lentyną, tai ten kas, medžio gabalas įlaminuotas į celofaną ir kartu įlaminuoti keturi varžteliai lentynėlės tvirtinimui, tai parduotuvėje neapžiūrėjau, o namie žiū, net nepraplėšusi, kad ne 4, o tik 3 varžteliai. nu su tiek man lentynėlė nesilaiko g.gif
teks dėl vieno varžto pas juos važiuoti
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2014 07 17, 10:03)
prisikalbėjau, kad viskas man gerasi su pirkiniais  biggrin.gif
pirkau papildomą Billy lentynėlę, kuri dedasi į lentyną, tai ten kas, medžio gabalas įlaminuotas į celofaną ir kartu įlaminuoti keturi varžteliai lentynėlės tvirtinimui, tai parduotuvėje neapžiūrėjau, o namie žiū, net nepraplėšusi, kad ne 4, o tik 3 varžteliai. nu su tiek man lentynėlė nesilaiko  g.gif
teks dėl vieno varžto pas juos važiuoti

labai keista tai girdėti.
na bet dėl vieno varžtelio tikrai nevažiuočiau, negi namie nėra kokių varžtelių? visada galima kažką surasti ir pritaikyti, ar iš kokio seno nebereikalino daikto išsukti smile.gif

o kiek aš pirkau Ikejoj, o pirkau jau pakankamai daug - sofą, stalą, staliukus, kėdes, lentynas, dėžes ir dar daugybę visokių kitų smulkmenų - man absoliučiai nei karto nepasitaikė jokio broko, jokių trūkstamų varžtelių ar panašiai - net keista skaityti, kad čia kažkam kažkas pastoviai subraižyta būną, pusė kažko nedalimanuota ar panašiai biggrin.gif
kaip taip gali būti? kaip gali būti subraižyta, kai viskas taip puikiai supakuota, tada turėtų iškart matytis pakuotės išorės pažeidimai - jeigu tokių nėra, na nesitiki, kad kažkas juos pakuotų jau subraižytus.

tiesa, pamenu, kai pirkau konservų atidarytuvą už 5 litus, ten matėsi, kad kai kurie kažkokie kreivi, šleivi, tai išsirinkau tiesų smile.gif na bet jie gaminti Kinijoje, pigūs, nors ir su IKEA ženklu, tai kiek nustebau, kad IKEA leidžia sau tokius dalykus.
bet tai buvo reta nemaloni išimtis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mobiliakas: 17 liepos 2014 - 12:38
As tai manau, kad pasitaiko visko visiems gamintojams - IKEA ne koks nors isskirtinis atvejis.
Na, ir man pritruko MALM vienos kojeles (tokios baltos plastmasines). Vaziavau i Ikea kazkuri karta ir ejau prasyti (nera pas mane namuose is kur tos kojytes paimti schmoll.gif biggrin.gif ) Ir gavau as ta kojele Ikejoje is kazkur islupta (turbut is ekspozicijines MALM komodos).
Vaziavau i Ikea kito dalyko pirkti, tai ir kojele prigriebiau... is kitos puses ar i IKEA ar kitur vaziuot ieskoti - juk reikia ir viskas 4u.gif svarbiausia nesinervinti thumbup.gif
Atsakyti
Mes kai darėmės mažei STUVA sekcijas, tai irgi buvo brokelio ax.gif Vienos spintos fasadas buvo be tarpelio durų atidarymui (į komplektą įeina vienos durelės vientisos, o kitos su tarpeliu, tai buvo tiesiog dvi vientisos įdėtos), o vieno stalčiaus fasadas buvo subraižytas. Įdomiausia, kad pakuotė buvo nepažeista, bet įbrėžimas toks, lyg kažkas su peiliu atidarinėjo pakuotę, pažeidė, tuomet supakavo į naują pakuotę ir padėjo į sandėlį ax.gif Net ir kai keitėme, tai įtartinai pažiūrėjo ir paklausė, ar kartais ne patys subraižėme schmoll.gif
Atsakyti
tai nuvažiuosiu aš to varžto, čia nebėda. jau tikrai iš senos sekcijos nelupsiu ir nederinsiu. tik specialiai nevažiuosiu
apie IKEA yra anekdotas, kad į pakuotę specialiai nededamas vienas varžtelis. kodėl? o gi todėl, kad pirkėjas vėl sugrįžtų

o jei rimtai, mano vienas giminaitis pasakojo, kad pirko neseniai stalą, stalas iš pigiųjų, stalviršis keista, bet ne kartone, o irgi celofane ir matosi, kad yra sistema, kaip sudėti tą stalviršį ir kojas lentynoje, ale vietiniai ikėjininkai tos sistemos nesilaiko ir sudėjo tuos stalviršius belenkaip ir todėl daugiau nei pusė jau sandėlyje matosi per celofaną, kad subraižyti
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2014 07 17, 22:39)
tai nuvažiuosiu aš to varžto, čia nebėda. jau tikrai iš senos sekcijos nelupsiu ir nederinsiu. tik specialiai nevažiuosiu
apie IKEA yra anekdotas, kad į pakuotę specialiai nededamas vienas varžtelis. kodėl? o gi todėl, kad pirkėjas vėl sugrįžtų

o jei rimtai, mano vienas giminaitis pasakojo, kad pirko neseniai stalą, stalas iš pigiųjų, stalviršis keista, bet ne kartone, o irgi celofane ir matosi, kad yra sistema, kaip sudėti tą stalviršį ir kojas lentynoje, ale vietiniai ikėjininkai tos sistemos nesilaiko ir sudėjo tuos stalviršius belenkaip ir todėl daugiau nei pusė jau sandėlyje matosi per celofaną, kad subraižyti

mes kai pirkom tą pigų lak staliuką (na tą pigutį) tai jis irgi polietilene supakuotas buvo, o Jurga didesnį procentą paėmė už atvežimą- kaip už lepią prekę smile.gif
Atsakyti