ten man rodos red fire buvo
nepamenu. man kadangi raudoni neaktualu tai per daug ir nesigilinau
QUOTE(CherryLips @ 2014 03 14, 14:28)
ten man rodos red fire buvo
nepamenu. man kadangi raudoni neaktualu tai per daug ir nesigilinau 
Kaip suprantu, šitie yra puokštiniai ar grupinai ar kaip ten pavadinti. Va, pas mane pernykštis pirkinys žydi

Tik aš pirkau žydintį vazoną su keliais svogūnėliais. Šiemet juos persodinant sukėliau jau į tris vazonus po 5-6-7 . Tik viename jų žydi vienas dviem žiedstiebiais(nuotraukoje), o antrame keturi žydi, o trečią padovanojau. Bet ten ne vienas su pumpurais buvo.
Netiksli spalva, gal čia tikresnė

Žiedeliai nedideli, 11cm ir mažiau.
Tiesa, žinovės, o kaip reikia matuoti žiedo skersmenį? Nes jei įstrižai, daugiau gaunasi
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 14, 08:27)
Aišku, ačiū
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 14, 11:57)
jei įdomu pasižiūrėk koki hibridai gavosi pas rusaitę
Ji ten N prikryžminus
http://gippik.siteci...004224659.phtml
Ji ten N prikryžminus
http://gippik.siteci...004224659.phtml
Labai ačiū, jau išstudijavau(kol neinu į darbą, galiu mėgautis
Bet pagal kai kuriuos tikrai galima spręsti, kad parduotuvėse kartais prisiperkame kryžminimo "produktų", kaip jau su Kypshu aptarėte
QUOTE(CherryLips @ 2014 03 14, 15:16)
išpirko
Puoliau klausti vietinių, sako taigi yra amarilių, va, kabo. Žiūriu - nematau. Atėjo bobikė, pirštu baksnoja į tą mažą raudoną, sako taigi va

QUOTE(pempė12 @ 2014 03 14, 16:33)
Kaip suprantu, šitie yra puokštiniai ar grupinai ar kaip ten pavadinti. Va, pas mane pernykštis pirkinys žydi
Tiesa, žinovės, o kaip reikia matuoti žiedo skersmenį? Nes jei įstrižai, daugiau gaunasi
Gražios puokštės
Skersmuo matuojamas nuo vieno iki kito krašto, plačiausioje vietoje.
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 14, 17:35)
O japončikai dar nežydi
?
Devil Smile žydi, tik du žiedus sugebėjo apturėti
nefotografuoju, nes vienas žiedas kažkoks lyg apdžiūvęs, lyg pilnai neišsiskleidęs, laukiu, kada antrasis prasiskleis, maž ryt jau sulauksiu
kad ir nelabai kokybiškas žiedas, bet gražus
QUOTE(vera.vera @ 2014 03 14, 19:28)
nefotografuoju, nes vienas žiedas kažkoks lyg apdžiūvęs, lyg pilnai neišsiskleidęs, laukiu, kada antrasis prasiskleis, maž ryt jau sulauksiu
Norim foto
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 14, 18:42)
negrįžo šį savaitgalį fotografė, tai nežinau kokios nuotraukos išeis
QUOTE(vera.vera @ 2014 03 14, 20:28)
Parodyk, kas čia darosi, vienai negražiai nusifotografuoja, kitai vėl lyg apdžiūvęs. Rodyk
Ai, ir aš nerodysiu
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 14, 18:59)
Parodyk, kas čia darosi, vienai negražiai nusifotografuoja, kitai vėl lyg apdžiūvęs. Rodyk
Ai, ir aš nerodysiu
Ai, ir aš nerodysiu
gerai, jau gerai, ryt parodysiu, kad ir koks bus
nes paskui reiks tik tekstus skaityti be vaizdinės medžiagos
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 13, 22:37)
Undinėlei baigėsi prastokai - auštant iš skausmo jai plyšo širdis ir ji pavirto jūros puta...
O štai ragana su undinėlės balsu suviliojo nesukaičiuojamą skaičių vyrų, susilaukė daugybės nesantuokinių vaikų. O vienos iš jos proproprovaikaičių vardas - STEFANIJA
Atiduok man savo avatarą