QUOTE(Lutpede @ 2014 03 18, 13:41)
nežinau. aš tik senukuose lankiausi
Gali ir Ermitaže būti, ir Žalioje stoteleje. Na jei jau taip problematiška , tai paimkit žvyro, gerai išplaukit ir iškaitinkit. Atsijokit akmenis
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 18, 14:31)
Neapipilt, o patupdyt į smėliuką. Aš vasarą prisikasiau kibiriuką, išploviau, t.y. užpili vandeniu, padarai košę, ir kai nusistovi nupili, smagumėlis

Tą patį pakartoji kelis kartus. Išdžiovini ant saulutės, o prieš naudojant porą saujų smėliuko į orkaitę, ant popieriaus ir viskas. Tik žinoma, nenaudok karšto.
QUOTE(Daisoja @ 2014 03 18, 14:42)
Naudoju smėlį, skirtą šinšiloms. Būna ir nedidelės pakuotės visuose PC prekių gyvūnams skyriuose.
Ačiū
Ir kitas blondiniškas klausimas - pirmam puslapy su nuotraukom parodyta, kaip reikia gelbėtis nuo puvinio. Mano dabar išmaudyti kalio parmanganate, anglim pabarstyti ir zelionke apteplioti. Toliau palei nuotraukas reikia sodint į žemes neliečiant žaizdų ir apipilt smėliu. Tai ar tai ir reiškia tupdyt ant smėlio, ar dar kažkaip vien smėly reikia laikyt?

Ir kiek ilgai? Parą, savaitę ar iki kažkokio pasikeitimo?
Atleiskit, panos, už neišprusimą, tačiau pirmą kartą operuoju ir labai bijau prarasti dėl padarytų klaidų...