Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(ziurkytes @ 2014 03 24, 15:28)
Sveikos merginos, gal žinot kodėl amarilių žiedkočiai kartais stovi tiesiai o kartais linksta ? Mano tai nulinksta, tai atsistoja tiesiai. Nesuprantu kas čia jiems darosi  ax.gif  g.gif

Jei atsistoja, tai gerai hihihi.gif
O šiaip, pagal gamtos dėsnius, visi augalai krypsta į šviesą. Tas pats ir tam amarilio kotui
Papildyta:
QUOTE(taburete @ 2014 03 24, 15:41)
Nymph
Kuklumas:)

Gražuolė Nymph 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 03 23, 20:59)
Garbanegarbane, Dalele  aciuks.gif

Lady Jane

Kokia žavinga wub.gif

QUOTE(taburete @ 2014 03 24, 16:41)
Nymph

Grožis rolleyes.gif
Atsakyti
Bet jau Gizzi5, kokia pati žavinga lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 24, 15:21)
Bet jau Gizzi5, kokia pati žavinga lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif matyt išmainė gražų veidelį į Steputės informaciją lotuliukas.gif

Lutpede tai primena man sodybos kaimynę, kuri ateina, atsiremia ant tvoros ir sako, kad š... čia tavo bus, paskui po kiek laiko ateina prašyt, kad palikčiau jai daigų arba sėklų lotuliukas.gif
Atsakyti
o čia nžn kas? Stargazer?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taburete: 24 kovo 2014 - 15:54
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 24, 17:21)
Bet jau Gizzi5, kokia pati žavinga lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Ačiū biggrin.gif malonu, kad tau gražu smile.gif parašiau šiandien žinutę ir pati krūptelėjau lotuliukas.gif vadinasi gerai.
QUOTE(vera.vera @ 2014 03 24, 17:41)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif matyt išmainė gražų veidelį į Steputės informaciją lotuliukas.gif

Lutpede tai primena man sodybos kaimynę, kuri ateina, atsiremia ant tvoros ir sako, kad š... čia tavo bus, paskui po kiek laiko ateina prašyt, kad palikčiau jai daigų arba sėklų  lotuliukas.gif

Taip, mudvi dabar su Stepute, vandeniu neperliesi. Draugė user posted image

QUOTE(taburete @ 2014 03 24, 17:50)
o čia nžn kas?

Dar labiau tegul prasiskleidžia, gražus, toks uch thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2014 03 24, 15:50)
o čia nžn kas? Stargazer?
[img

Labai gražus, iš pirmo žvilgsnio į Samba panašus, bet nėra balto pakraštėlio. Ir Samba gal garbanota šiek tiek.
Koks žiedo skersmuo?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 24, 15:59)
Koks žiedo skersmuo?

nematavau.
didelis:)
pumpurai tokie geruuuliai:)

va, išsiskleidęs

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taburete: 24 kovo 2014 - 16:16
QUOTE(vera.vera @ 2014 03 23, 18:07)
šiuo metu spalvina palanges smile.gif

KOKIE GRAŽUOLIAI thumbup.gif
Pasiilgau oranžinės spalvos smile.gif

QUOTE(taburete @ 2014 03 24, 14:41)
Nymph

wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(vera.vera @ 2014 03 24, 15:41)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif matyt išmainė gražų veidelį į Steputės informaciją lotuliukas.gif

Lutpede tai primena man sodybos kaimynę, kuri ateina, atsiremia ant tvoros ir sako, kad š... čia tavo bus, paskui po kiek laiko ateina prašyt, kad palikčiau jai daigų arba sėklų  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(kypshas @ 2014 03 22, 21:02)
user posted image
apšąlęs

lotuliukas.gif thumbup.gif
Čia dar ir geros nuotaikos tema thumbup.gif

QUOTE(Garbanegarbane @ 2014 03 23, 18:10)
Mano Amorice du žiedkočiai po 86-87 cm  bigsmile.gif

blink.gif Nieko sau...

Papildyta:
QUOTE(3Catrice @ 2014 03 23, 21:52)
Sveikos, sakykit ,o pasodinus kada pradedate laistyti  operuotus ,taippat sveikus  svogunelius? Turiu pora perlaistytu isigijusi  g.gif
Ermitaze su nuolaida po 7.70 lt.Swet pink ir Tropical orange

Dažniausiai po poros dienų. Tik nedaug. Ir pirmą kartą aš visada laistau iš viršaus rolleyes.gif . Gal dabar užmėtys mane akmenimis g.gif biggrin.gif . Tik ne ant svogūno, o palei vazonėlio kraštą.

QUOTE(ziurkytes @ 2014 03 22, 09:59)
Nežinau čia gal tik mano pastebėjimas, bet nusipirktų amarilių žiedai pirmieji būna netoki išraiškingi, kaip po metų jau pačios žiūrėto amarilio.

Ar čia man vaidenasi ir ir kitos kažką panašaus esat pastebėję  g.gif

g.gif Man kaip kada, kartais naminis žydėjimas geresnis, o kartais ir skurdesnis. Kartais nebeina taip "atšerti". Bet naminis brangesnis smile.gif . Ypač jei metus iš vis praleidžia
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 24, 19:28)
Dažniausiai po poros dienų. Tik nedaug. Ir pirmą kartą aš visada laistau iš viršaus rolleyes.gif . Gal dabar užmėtys mane akmenimis g.gif  biggrin.gif . Tik ne ant svogūno, o palei vazonėlio kraštą.

Akmenys brangiai kainuoja, ir aš palieju iš viršaus, tik saugodama. Ne toks jau čia nusikaltimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 24, 17:28)
Dažniausiai po poros dienų. Tik nedaug. Ir pirmą kartą aš visada laistau iš viršaus rolleyes.gif . Gal dabar užmėtys mane akmenimis g.gif  biggrin.gif . Tik ne ant svogūno, o palei vazonėlio kraštą.

QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 24, 18:36)
Akmenys brangiai kainuoja, ir aš palieju iš viršaus, tik saugodama. Ne toks jau čia nusikaltimas 4u.gif

Aciu uz atsakyma mergaites 4u.gif Taip ir padariau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3Catrice: 24 kovo 2014 - 19:10
QUOTE(taburete @ 2014 03 24, 15:41)
Nymph

Nieko sau kuklumas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(taburete @ 2014 03 24, 17:08)
va, išsiskleidęs

Grožuolis thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
GIZZI ir Lutpedei ekstremalių pokyčių metas. Taip sakant kardinalūs pokyčiai thumbup.gif Man patinka thumbup.gif
Atsakyti