Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Dalelė @ 2014 03 28, 09:50)

Ar man taip per kompą matosi ar jis iš tikro baltas? Lemon Lime turi būti gelsvai  žalsvo atspalvio ax.gif  Svogųnas po tokių išpjaustymų, tai tikrai taip greitai augti nepradės. Teks ilgokai palaukti.

Man irgi baltas matosi, nors žiedo forma tai kaip pas Lemon Lime. Šiaip jis nėra ryškios gelsvai žalsvos spalvos. Įtariu, kad toks pražydo dėl to, kad negavo normaliai pražysti. Kiek supratau buvo nupjautas dar neišsiskleidusiais žiedams. Laukit sekančio žydėjimo ir bus aišku
Atsakyti
QUOTE(3Catrice @ 2014 03 28, 10:33)
Labas rytas  4u.gif
Pagaliau sulaukiau smile.gif  Bent jau vadinosi Lemon Lime  biggrin.gif  ,o ar tikrai jis  prazydo,kaip manot?

Gražutis wub.gif o dėl svogūno, tai atsigaus 4u.gif kantrybės, tik neperliek ir jokiais būdais netręšk.
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 28, 09:06)
Man irgi baltas matosi, nors žiedo forma tai  kaip pas Lemon Lime. Šiaip jis nėra  ryškios  gelsvai žalsvos spalvos. Įtariu, kad  toks  pražydo dėl to, kad negavo normaliai  pražysti. Kiek supratau buvo nupjautas  dar  neišsiskleidusiais žiedams. Laukit sekančio žydėjimo ir bus aišku

GIZZI5 netresiu as jo.
Na jis realiai nera toks baltas kaip foto,tiesa interneto platybese Lemon Lime spalva kiek ryskesne- gelsvai žalsvos spalvos ,o nupjautas jis butent tada, kai gelbetas svogunas smile.gif Tikiuosi isliks svogunas ir sulauksiu sekancio zydejimo ax.gif

Sakykit ,gal kuri zinot ar Kalvarijos g.gauta nauju amariliu?pardaveja minejo ir man ,kad bus dar papildymas.
Atsakyti
QUOTE(3Catrice @ 2014 03 28, 10:46)
Sakykit ,gal kuri zinot ar Kalvarijos g.gauta nauju amariliu?pardaveja minejo ir man ,kad bus dar papildymas.

Aš tai bijau ten bevažiuot blush2.gif Anąkart du šimtus pingų palikau, šiandien vėl Kaune būsiu, bet jau bijau beminėt tą vietą vyrui lotuliukas.gif Anąsyk stovėjo šitoks blink.gif blink.gif blink.gif Sakė, prakeiks šitą forumą biggrin.gif Palangių grįžus pritrūkau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 28 kovo 2014 - 10:00
QUOTE(Agnnyte @ 2014 03 28, 12:00)
Aš tai bijau ten bevažiuot  blush2.gif  Anąkart du šimtus pingų palikau, šiandien vėl Kaune būsiu, bet jau bijau  beminėt tą vietą vyrui  lotuliukas.gif  Anąsyk stovėjo šitoks  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Sakė, prakeiks šitą forumą biggrin.gif Palangių grįžus pritrūkau  lotuliukas.gif

Palanges galima užsisakyti platesnes mirksiukas.gif hihihi.gif
user posted image
user posted image
user posted image
šitas mane verčia iš klumpių, nemoku perteikt viso grožio wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 28, 11:24)
Palanges galima užsisakyti platesnes mirksiukas.gif  hihihi.gif

Remontais kvepia naujam bute, spėk, koks sprendimas bus dėl palangių? lotuliukas.gif
Anyway - visos gražios, nu bet Zombie... Itin wub.gif Gal vaiką užsisakyt galėč? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 03 28, 10:00)
Aš tai bijau ten bevažiuot  blush2.gif  Anąkart du šimtus pingų palikau, šiandien vėl Kaune būsiu, bet jau bijau  beminėt tą vietą vyrui  lotuliukas.gif  Anąsyk stovėjo šitoks  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Sakė, prakeiks šitą forumą biggrin.gif Palangių grįžus pritrūkau  lotuliukas.gif

važiuok važiuok, paskui naujienas praneši mirksiukas.gif piniginę palik vyrui, ir tau ir jam bus ramiau biggrin.gif žinoma, prieš tai juodai dienai kišenėje pasilikusi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 28, 10:24)
Palanges galima užsisakyti platesnes mirksiukas.gif  hihihi.gif

o jau kad bumbtelėjo virtinę gražuoliukų bigsmile.gif wub.gif wub.gif

matosi, jog pas kai ką palangės plačios plačios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 03 28, 11:34)
ir tau ir jam bus ramiau

Apie kokią ramybę gali būt kalba, jei pamatysiu kokių naujienų lotuliukas.gif karo stovis iškart lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 27, 16:57)
Sukritikavo, kad nesirodau, tai va įdedu nepilnai išsiskleidusią
Tikriausia  Stargazer

jei galit, parodykit pilnai išsiskleidusį.
Nes man labai panašus į maniškį.
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2014 03 28, 12:09)
jei galit, parodykit pilnai išsiskleidusį.
Nes man labai panašus į maniškį.

Tai , kad susna toks. Nenori žiedas pilnai išsiskleisti. Nupirkau tokį nukainuotą, tai dar tik bando į gyvenimą kabintis.
O man į tavo labai panašus. Internete irgi nevienodi žiedai. Iš tikro maniškio spalva tamsesnė, bet saulutėje labiau raudona gavosi
GIZZI5 žiedai ir koto verčia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 28 kovo 2014 - 11:39
QUOTE(Agnnyte @ 2014 03 28, 12:28)
Remontais kvepia naujam bute, spėk, koks sprendimas bus dėl palangių?  lotuliukas.gif
Anyway - visos gražios, nu bet Zombie... Itin wub.gif  Gal vaiką užsisakyt galėč? blush2.gif  4u.gif

Jei bus- prašom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(3Catrice @ 2014 03 28, 08:33)
Labas rytas  4u.gif
Pagaliau sulaukiau smile.gif  Bent jau vadinosi Lemon Lime  biggrin.gif  ,o ar tikrai jis  prazydo,kaip manot?

snowcrest negali būt?
Atsakyti