QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2014 03 19, 18:07)
tu palikai šeimą? ar šeimą kartu išsivedei ir palikai vyrą?
As palikau vyra..ir aisku su manim isejo seima..t.y. dukra..sunys

Siaip mano istorija labai ilga ir labai neskani..siaip matyt cia visu plius minus tokios..tai nlb ir kapstytis noreciau po ja. Esme tik kad as zengiau pirma zingsni... tik mes jau pries tai oficialiai buvom isskyre tai sunkumu kaip ie nebebuvo jokiu..aisku dar siokio tasymosi yra..ir nzn kada tam galas ateis
QUOTE(Spindi* @ 2014 03 19, 23:13)
O mano VT pradėjo dirbti, išsikraustė kažkur(nežinau ar vienas ar su drauge kokia), sugalvojo vaiką per naktį pasiimt, šiandien Spindžius pasakoja, kad tetis gyvena kitur. Pasidomėjus kur mano vaikas būna vt man atšovė,
kad čia ne mano reikalas ir, kad nuo šiol mes vaiką auginsim per pusę

būtumėt girdėjusios kiek aš rėkiau. Nu visai sublūdo
O toc kaip mano genijus

Nu briedu biedas.. man tai savaitgali pareiske kad susitiksim teisme, nes as mat ne visda jam savaitgali vaika noriu atiduoti..tai bleen kada laiaks man su vaiku kazka nuveikti ?? Ar darbo dienom, kada velai grizti po darbu ir siaip jau nlb ko norisi. idomu kaip su tais teisiniais dalykais reiks advokatei pasukti..kiek vaikas gali buti duodamas tevui per menesi
Man tai kai tik nesenai isskyrusiais..nors jau praejo kazkiek laiko cia.. bet gyvenimas visiskai nestovi dar savo vietoj.. idomu kiek laiko reikia kada viskas susiguli ?? kaip jum buvo ?
pas mane anujas darbas..nes senaji teko palikti, nes pas ex dirbau. nauja gyv. vieta ir suprantu kad tai laikina..

Dukrai..naujiena nauja gyv. vieta, darzelis (seniau su aukle buvo)..nauji zmones gyvenime.. mes su ex turim ir antras puses naujas.. isivaizduoju kaipo dukrai.. siaip konsultuojuosi su psichologais, kad maziau zalos padaryt vaikui.. stengiuosi kiek galiu suteikti vaikui utikrintuma, meile sauguma.. tik sunku nes tas velniai zino ka daro.. net uzsukes paiimt vaiko sukelia tokius rekimus matus ir.t.t kad net nzn..

As neikaip negaliu issivaduot is kosmaru.. naktim pabundu visa besikratanti.. tai mane musa.. tai vaika nori atimti..nzn kada tai baigsis

Zinau kad laikas sudeda viska i savo vietas.. tik kada idomu taip bus..
kazkoks minciu kratinys gavosi.. bet taip jauciuosi..