Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų...

Laba,
Išsikviečiau draugę medikę, tai apžiūrėjo pipirą, sakė neišniręs, bet..kažkokį žodį pasakė užkrito dabar, žodžiu..nu blyn kaip užkrito..kadangi sultingas vaikinas, liepė daugiau taip nebekelti už rankučių..

Tad šiandien jau sveiki, lėkėm į lauką..Impregnavau smėlio dėžę, be abejo, mažiukas irgi užsimanė, tai naujam džemperiui teko sudie pasakyti biggrin.gif Dar įmečiau į skalbimo mašiną, bet dėmės neišsiplovė, tai išmečiau..
Džiaugiuos, nuveiktais darbais..kaip visad wink.gif

Man Šilainiai irgi toli..Išvis tingiu kur eiti pastaruoju metu.. blink.gif
Geros ateinančios savaitės.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2014 03 23, 10:04)
sveikatos jums siunčiu

išnarintas būna ne petys, o alkūnė. mano trečiąjai taip buvo. klinikose palankstė ir atstatė. dabar vengiu taip vaikus kilnot, bo jie kuo toliau, tuo silpnesni gimsta....

Ne... g.gif tikrai ne.... Galima labai sėkmingai išsinarinti petį.

Flika, šaunu, kad sveiki 4u.gif o tu name gyveni, taip? blush2.gif

Labas rytas! Gražios ir produktyvios dienos!
Atsakyti
Labas rytas madmuazelės smile.gif

Iki išprotėjimo noriu dviračio doh.gif reiks skirti kokią dieną pasivažinėjimui po parduotuves (pažiūrėsiu ką siūlo ir į ką dėmesį atkreipt), čia vienų tinklapį radau internete, parašiau ir spėkit doh.gif au antra savaitė, o iš jų jokios žinios, tai kokio velnio skelbti, kad rašykit, konsultuojam, padedam doh.gif

Tai va smile.gif

Gal ryt namo palei ax.gif
Atsakyti
Labas rytas!

Ir vėl nauja darbo savaitė. wacko.gif

WW, kaip sveikata panko? O gydymas TV labai veiksmingas. thumbup.gif

Pūkiukas kaip?

Flika, džiaugiuos dėl sultingojo. thumbup.gif

Atsakyti
Laba,

na ir oras..lyja, lyja, lyja.. schmoll.gif

Užtat užsirezervavau vietas vasarai Šventojoje, galėsim zagarą gaudyti..Reikia sukūsti būtinai iki to laiko tongue.gif

QUOTE(Wonder Woman @ 2014 03 24, 08:18)
Flika, šaunu, kad sveiki  4u.gif o tu name gyveni, taip?  blush2.gif

Ne, bute, bet turim nuosavą, uždarą kiemą.. Labai norėčiau name gyventi, bet kol kas man su Flikiuku užtenka 3 kamb buto, gal kai bus didesnė šeima mielai kelčiausi į namą ir kapstyčiausi kieme biggrin.gif

QUOTE(PŪKITAS @ 2014 03 24, 09:21)
Iki išprotėjimo noriu dviračio  doh.gif 
--
Gal ryt namo palei  ax.gif

Aš irgi noriu dviračio, bet jų kainos tai papiktintos wacko.gif
O mano pypliukas bijo sėsti ant dviračio, vis bandau jį pamokinti, bet prašosi nukeliamas g.gif
--
clap.gif

QUOTE(Upjora @ 2014 03 24, 10:00)
Ir vėl nauja darbo savaitė. wacko.gif
--
Flika, džiaugiuos dėl sultingojo.  thumbup.gif

hihihi.gif džiaugiuos, kad esu laisvo oro direktorė lotuliukas.gif
--
Aš irgi labai džiaugiuos, vienu metu pasijaučiau laabai bloga mamka, kuri nesugeba vaiko pakelti..
Pasvėrėm ta proga mano šultingą vaikinuką tai sveriam lygiai 20 kg
Atsakyti
QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2014 03 19, 18:07)
tu palikai šeimą? ar šeimą kartu išsivedei ir palikai vyrą?

As palikau vyra..ir aisku su manim isejo seima..t.y. dukra..sunys smile.gif Siaip mano istorija labai ilga ir labai neskani..siaip matyt cia visu plius minus tokios..tai nlb ir kapstytis noreciau po ja. Esme tik kad as zengiau pirma zingsni... tik mes jau pries tai oficialiai buvom isskyre tai sunkumu kaip ie nebebuvo jokiu..aisku dar siokio tasymosi yra..ir nzn kada tam galas ateis doh.gif

QUOTE(Spindi* @ 2014 03 19, 23:13)
O mano VT pradėjo dirbti, išsikraustė kažkur(nežinau ar vienas ar su drauge kokia), sugalvojo vaiką per naktį pasiimt, šiandien Spindžius pasakoja, kad tetis gyvena kitur. Pasidomėjus kur mano vaikas būna vt man atšovė, kad čia ne mano reikalas ir, kad nuo šiol mes vaiką auginsim per pusę blink.gif  doh.gif  būtumėt girdėjusios kiek aš rėkiau. Nu visai sublūdo doh.gif

O toc kaip mano genijus doh.gif Nu briedu biedas.. man tai savaitgali pareiske kad susitiksim teisme, nes as mat ne visda jam savaitgali vaika noriu atiduoti..tai bleen kada laiaks man su vaiku kazka nuveikti ?? Ar darbo dienom, kada velai grizti po darbu ir siaip jau nlb ko norisi. idomu kaip su tais teisiniais dalykais reiks advokatei pasukti..kiek vaikas gali buti duodamas tevui per menesi g.gif

Man tai kai tik nesenai isskyrusiais..nors jau praejo kazkiek laiko cia.. bet gyvenimas visiskai nestovi dar savo vietoj.. idomu kiek laiko reikia kada viskas susiguli ?? kaip jum buvo ?
pas mane anujas darbas..nes senaji teko palikti, nes pas ex dirbau. nauja gyv. vieta ir suprantu kad tai laikina.. doh.gif Dukrai..naujiena nauja gyv. vieta, darzelis (seniau su aukle buvo)..nauji zmones gyvenime.. mes su ex turim ir antras puses naujas.. isivaizduoju kaipo dukrai.. siaip konsultuojuosi su psichologais, kad maziau zalos padaryt vaikui.. stengiuosi kiek galiu suteikti vaikui utikrintuma, meile sauguma.. tik sunku nes tas velniai zino ka daro.. net uzsukes paiimt vaiko sukelia tokius rekimus matus ir.t.t kad net nzn.. doh.gif As neikaip negaliu issivaduot is kosmaru.. naktim pabundu visa besikratanti.. tai mane musa.. tai vaika nori atimti..nzn kada tai baigsis doh.gif Zinau kad laikas sudeda viska i savo vietas.. tik kada idomu taip bus..

kazkoks minciu kratinys gavosi.. bet taip jauciuosi..
Atsakyti
Upora, Pūkiukas nebekarščiuoja, tik kosulys nemažėa (na gal mažesnis, bet norėčiau, kad jo visai nebūtų). Šiandien gydytoja apžiūrėjo, sakė žiūrėsim kaip šiandien, jei be temperatūros tai kalbėsim apie važiavimą namo ax.gif

Flika, neversk mažio su dviračiu schmoll.gif gausis atvirkštinė reakcija, pradės bijot. Mažas jis pas tave, ateis laikas pats užlips mirksiukas.gif Dviratį duok pastumdyt lauke, tegu pats žaidžia kaip nori, ateis laikas ir pats užlips mirksiukas.gif (čia mano senos tarkos patarimas biggrin.gif )

Šiandien interneto ryšys neblogas bigsmile.gif mažai trūkinėja bigsmile.gif

Pūkiukas "sukniso" kompo "j" raidę klaviatūroj doh.gif nepasispaudžia doh.gif
Atsakyti
sveikos, mielosios...

jungiusi ir as prie tu kur vikai ligoniai doh.gif stogas vaziuoja. mazajai umus ir labai galingas abstrukcinis bronchitas, tokie dusimai, kad ligonineje karts nuo karto tenka deguones kauke deti verysad.gif sianakt gal kokia valanda tenumigau, vakar pradejau su kylancia tempa pariausit ir vualia - 4 ryto per pati leitu su dviem vaikais i ligonine lekem. didziaja is ligonines teisiai i darza isveziau. siandien praktiskai visa diena su maze, bet ryt jau nebebusiu. kadangi nera galimybes pasilikti su maze ligoninej (didziosios ner kur deti) tai nusprendziau, kad eisiu idarba,, pas maze vaziuosiu rytais ir vakarais, isrdis plysta, bet, is kitos puses gal pasimokys vaikas. gi lauke lakstydama apsisiusiojo ir namo pareiti nesusiprotejo. jau ne pirmas kartas, tik sikart nepagavau, va ir rezultatas doh.gif dabar moralizuoju po truputi, kad atseit mamos neklausai, va ir tenka guleti ligonineje...
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2014 03 24, 10:35)
Flika, neversk mažio su dviračiu  schmoll.gif  gausis atvirkštinė reakcija, pradės bijot. Mažas jis pas tave, ateis laikas pats užlips  mirksiukas.gif  Dviratį duok pastumdyt lauke, tegu pats žaidžia kaip nori, ateis laikas ir pats užlips  mirksiukas.gif  (čia mano senos tarkos patarimas  biggrin.gif  )

Neverčiu, ginkdie..Tik pasitaikius progai vis užkeliu, iš pradžių neprieštarauja, tik pradėjus važiuoti išsigąstą..Vėžinasi jis su juo po kiemą, vedam dviratuką pasivaikščioti hihihi.gif

Atsirado mat sena tarka.. lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
vakar buvau popieriu likusiu rinktis. dali mes susirinksim pays, dali advokate..na oras buvo kraupus. dar uzlekiau dzinsiukus nusipirkau..kazkaip visos kelnes, dzinsai dideli pasidare.. doh.gif reikia is naujo viska pirktis doh.gif po antro gimdymo gryzau i savaji 36 dydi lotuliukas.gif o po prmojo likau 38 dydi. tai viska pirkausi. dabar vel viska perkuosi doh.gif doh.gif
kazin lis siandien ar ne...norisi i lauka. bet jau pavargau, tas dienas laksciaulaksciau. norisi pasedeti
Atsakyti
Labas mano mielosios smile.gif mes jau namie thumbup.gif gavom antibų kursą (sakė toliau gydymo su vaistais kaip ir nėra) tai išvarėm namo užbaigt kosėt ir sveikt smile.gif

QUOTE(Flika @ 2014 03 24, 18:23)
Atsirado mat sena tarka.. lotuliukas.gif

Nu rolleyes.gif bet užtat kokia faina sena tarka user posted image

Beje, kur visos sulindusios? g.gif
Atsakyti
Bet cia ziuriu visi aplinkui serga, kas kuo tik ..mano dukra irgi sirgo..ana savaite antibus gere.. bet atnese namo is darzo kazkokia zaraza.. visus pagulde kas kontaktavo su ja.. pradzioj vemimas, temperatura auksta, visa virskinimo sistema sutrikus..o veliau dar ir sloga su gerkles skausmu.. doh.gif As nuo anos savaites vidurio irgi sleiva kreiva.. dabar tik sloga ir pusleline belikus ..
Sveikit ligoniai 4u.gif
Atsakyti