Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų...

Ale kokia tyla.. g.gif Galvojau rasiu kurią nors, o čia nė gyvos dvasios..
Tuomet labos.. 4u.gif

QUOTE(*Erotica* @ 2014 04 07, 08:38)
labas rytas,
Pas mus vis dar vaiko lankymas vyksta,visa savaitgali sveciai doh.gif ir si tas pats bus doh.gif

O tai kas blogai tame?
Kiek tavo vaikui jau?

Man kaip tik patiko svečiai, pabendravimas su draugais, kai galiu ramiai.pabendrauti ir pilna auklių šalia t.t. Tik prisipažinsiu, pirmuosius svečius priėmiau, kai Flikiukui buvo 3 mėn, anksčiau niekam neleidau jo lankyti ax.gif
Tik visiems iškart buvo pasakyta jokių dovanų, nebent simboliškai, tik grynais...Nemėgstu, kai ne aš perku savo vaikui drabužius..
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2014 04 07, 23:33)
Ale kokia tyla.. g.gif Galvojau rasiu kurią nors, o čia nė gyvos dvasios..
Tuomet labos.. 4u.gif
O tai kas blogai tame?
Kiek tavo vaikui jau?

Man kaip tik patiko svečiai, pabendravimas su draugais, kai galiu ramiai.pabendrauti ir pilna auklių šalia t.t. Tik prisipažinsiu, pirmuosius svečius priėmiau, kai Flikiukui buvo 3 mėn, anksčiau niekam neleidau jo lankyti ax.gif
Tik visiems iškart buvo pasakyta jokių dovanų, nebent simboliškai, tik grynais...Nemėgstu, kai ne aš perku savo vaikui drabužius..

LABAS DIENAS,
na mums jau 3 men,tai va per savaitgali dvi poros kelniu ir bliuskuciu..kas is to,kad buvo pasakyta???ir kaip gali patikti,jai vaiko lankymas gaunasi kaip eiline "pjanke"?
Atsakyti
hi.gif

Turiu klausimą, kas geriau Opel, Toyota, Nissan? ax.gif

QUOTE(*Erotica* @ 2014 04 08, 10:44)
LABAS DIENAS,
na mums jau 3 men,tai va per savaitgali dvi poros kelniu ir bliuskuciu..kas is to,kad buvo pasakyta???ir kaip gali patikti,jai vaiko lankymas gaunasi kaip eiline "pjanke"?

g.gif Na, jei pati neprieštarauji, kad būtų "pjankė", tai nėra ko pykti..Jei draugai ateidami žinos, kad bus tik pasėdėjimas prie kavos, tai ir nebus šnekos.
Pas mus ateidami irgi buvo konjako atsinešę, labai gražiai ir aiškiai pasakiau, kad nė stikliuko neleisiu gerti mano namuose lankant vaiką.. schmoll.gif
Tad, mieloji, kaip leidi taip ir turi.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 08 balandžio 2014 - 14:02
QUOTE(Flika @ 2014 04 08, 14:01)
hi.gif

Turiu klausimą, kas geriau Opel, Toyota, Nissan?  ax.gif

na, po mano paskutiniu beveik penkeriu metu praleistu su opel tai nieko gero apie juos pasakyt negaliu. kaip ten tame juoke, kad opelis turi du pliusus - viena ant vaistineles, kita ant akumuliatoriaus lotuliukas.gif
nissan - ziurint koks modelis. nes jie su Renault daug bendrauja, tai vat tada jau labai nekas. bet tai jei Renault neprikise nagu, tai viskas ok.
dabar Toyota isigijau. savaite kaip vaziuoju ir dainuoju biggrin.gif
o siaip - konkrecius modelius reik lygint. o galutinai ziuret i auto kiekviena. nes visur pasitaiko visko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Indira @ 2014 04 08, 21:01)
na, po mano paskutiniu beveik penkeriu metu praleistu su opel tai nieko gero apie juos pasakyt negaliu. kaip ten tame juoke, kad opelis turi du pliusus - viena ant vaistineles, kita ant akumuliatoriaus  lotuliukas.gif
nissan - ziurint koks modelis. nes jie su Renault daug bendrauja, tai vat tada jau labai nekas. bet tai jei Renault neprikise nagu, tai viskas ok.
dabar Toyota isigijau. savaite kaip vaziuoju ir dainuoju biggrin.gif
o siaip - konkrecius modelius reik lygint. o galutinai ziuret i auto kiekviena. nes visur pasitaiko visko wink.gif

Klaidžioju aš mašinų pasaulyje ax.gif Kaip su drauge juokiamės, noriu vyšninės ir naujos..
Mama turi Opel Vectra, principe patenkinta yra.. Man patinka Opel Astra naujos, Toyota Auris..

Apie Renault ir Peugeot, žinau iš vieno posakio: "Što kančejica na O, eta fsio gavno" rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 08 balandžio 2014 - 22:02
Aloha,

Panašu, kad monologu varau hihihi.gif g.gif
Tai kur dingot?!
Atsakyti
sVEIKOS, kas cia visoms pasidare? Tyluma visiskai g.gif
As buvau Maximoje, nusipirkau formu, keksiukams formeliu, paskui tortine nuimamai krastais, galesiu vaikams skanestus daryti ax.gif O jau receptu galybe internete, nebezinai ka rinktis, viskas skanu atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gija* @ 2014 04 09, 15:05)
As buvau Maximoje, nusipirkau formu, keksiukams formeliu, paskui tortine nuimamai krastais, galesiu vaikams skanestus daryti  ax.gif O jau receptu galybe internete, nebezinai ka rinktis, viskas skanu atrodo  wub.gif

Man labai skanūs šie pyragėliai http://irri-style.bl...spasakytas.html, mano mažiukas juos labai mėgsta

Ir šie keksiukai thumbup.gif http://aj-receptai.b...ir-traskia.html
Atsakyti
sveikos, moterys. dienos lekia, o gaila, juk pusiau atostogos man. mama isvykusi, tai seimininkauju dabar namie tik as bigsmile.gif egzaminai laikyti, manau kad islaikyti ax.gif

aciu uz keksiuku receptus, reiks bandyti. man cia tokie bananiniai su sokoldau neblogai gaunasi ax.gif
Atsakyti
Sveikos...skanūs labai keksiukiu receptai atrodo, bandysiu tikrai...Mano dickio gimtadienis arteja, sakiau jei iseis, tai prikepsiu keksiuku i darzeli, vis geriau ir skaniau nei tas sakotis. Visi nesa sakocius, o as galvoju keksiuku prikepsiu vaikams, tik aisku dar pasitreniruoti reikia pries gimtadieni lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba

QUOTE(Gija* @ 2014 04 10, 07:47)
Sveikos...skanūs labai keksiukiu receptai atrodo, bandysiu tikrai...Mano dickio gimtadienis arteja, sakiau jei iseis, tai prikepsiu keksiuku i darzeli, vis geriau ir skaniau nei tas sakotis. Visi nesa sakocius, o as galvoju keksiuku prikepsiu vaikams, tik aisku dar pasitreniruoti reikia pries gimtadieni  lotuliukas.gif

Tokius gali padaryti, vaikai liks laaabai patenkinti http://idejuparkas.b...ldainiukai.html
Kad būtų ne tiks saldumynai, toks ežiukas puikiai tiktų manau http://idejuparkas.b...s-kriauses.html

Esu šitaip puošusi keksiukus vaikui
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 10 balandžio 2014 - 10:00
QUOTE(Flika @ 2014 04 10, 10:58)

labai faini keksiukai smile.gif

Jurgos (aj-receptai) receptai man ir patinka, pabandykit jos ledus.

o as ir mano merginos sergam, praktiskai, rasau is ligoniu palatos...

mazoji pasigavo vienadieni virusa, bet gydytoja liepe nevesti i darza nes vis dar zarazna. didzioji apsikirmeliavusi doh.gif man slapimo sistemos uzdegimas doh.gif inkstas pastoviai skauda, o jau koooks malonumas i tulika nueiti, neapsakoma... vadinasi, pasitvarkiau kiema...

ant renault nevaryykit, yra aisku vienas didelis minusas - elektronika. mano brolis savo lagunikes atsisake pagrinde del nuolatiniu kompo isdaigu doh.gif mano twingiukas visai kita kalba, cia elektronikos minimum - spidomentas elektroninis. net langai su 'irklais' atsisuka. detales piogios. brangiausiai uz remonta mokejau 300lt, kai keiciau 4 detales ir tepalus, cia pries TA. valgo labai mazai, nepaisant dydzio yra pakankamai ergvi, vaikus prisegti galiu ilipusi i masina - stovedima ant galiniu sedyniu grindu. be to yra vienas nepakartojamas privalumas - atsidaro visas stogas. brolis vasara manes praso masinos pasilakstyt kartais biggrin.gif

tiesa, ne greicio megejams, ties 110km/h tampa sunkiau valdoma. brolis pasigyre isspaudes 146, bet sake tinka tik astriu pojuciu megejams, nes masina praranda sukibima su keliu lotuliukas.gif
Atsakyti