QUOTE(Flika @ 2014 04 10, 10:58)
labai faini keksiukai
Jurgos (aj-receptai) receptai man ir patinka, pabandykit jos ledus.
o as ir mano merginos sergam, praktiskai, rasau is ligoniu palatos...
mazoji pasigavo vienadieni virusa, bet gydytoja liepe nevesti i darza nes vis dar zarazna. didzioji apsikirmeliavusi

man slapimo sistemos uzdegimas

inkstas pastoviai skauda, o jau koooks malonumas i tulika nueiti, neapsakoma... vadinasi, pasitvarkiau kiema...
ant renault nevaryykit, yra aisku vienas didelis minusas - elektronika. mano brolis savo lagunikes atsisake pagrinde del nuolatiniu kompo isdaigu

mano twingiukas visai kita kalba, cia elektronikos minimum - spidomentas elektroninis. net langai su 'irklais' atsisuka. detales piogios. brangiausiai uz remonta mokejau 300lt, kai keiciau 4 detales ir tepalus, cia pries TA. valgo labai mazai, nepaisant dydzio yra pakankamai ergvi, vaikus prisegti galiu ilipusi i masina - stovedima ant galiniu sedyniu grindu. be to yra vienas nepakartojamas privalumas - atsidaro visas stogas. brolis vasara manes praso masinos pasilakstyt kartais
tiesa, ne greicio megejams, ties 110km/h tampa sunkiau valdoma. brolis pasigyre isspaudes 146, bet sake tinka tik astriu pojuciu megejams, nes masina praranda sukibima su keliu