Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų...

Erotica netyli,ji tyliai tik keikiasi biggrin.gif net keista skaityt apie anytas tokias...
Sveikos
pas mus nieka naujo,esu pavargus issekus,ir noriu tik miegot...
Atsakyti
Man irgi kaip iš fantastikos srities toks "anytų" rūpestis, bendravimas g.gif Ar taip dar būna g.gif

Pas mus ora šūdinas (uraganas už lango, medžiai linksta nuo vėjo, lietus), nuplaukė šašlų kepimas mad.gif teks konvekcinėj kept...
Atsakyti
Laba..

Nu jau oras schmoll.gif user posted image

Gi kerėpla esu lotuliukas.gif Nusiverčiau, nusiridenau nuo laiptų, blyn kaip subiniukę skauda, kaimynas padėjo užlipti, tai gulinėti bandau, bet su tuo išdykėliu nepagulėsi.. doh.gif
Dievaž kaip norėčiau kokio vyno, bet tik konjakas namie blink.gif

Pūkiuk, konvekcinėj irgi sueis šašlykai..

Sveika prisijungusi, Bailiukee user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2014 03 15, 12:31)
labai džiaugiuosi už tave ir tavo anytą. tau tikrai yra didelė moralinė pagalba šioj vietoj.....
o vyras----pamatysi grįš, ....pasilakstys ir grįš.....
manasis, kai išsiskyrėm, po savaitės susirado sugulovę....verkiau, nervavaus. masčiau, kad kaip jis gali 20 metų nubraukti ir mane taip greit pamiršti. na aš irgi nepėsčia...susiradau sau paguodą. pamačiau, kad esu moteris, kad dar kažko noriu, kad esu geidžiama.....na o apie savo kairę būtinai susitikus papasakojau eksui....reikėjo matyti jo akis ir viską ką jis pradėjo daryti. jiis iš naujo įsimylėjo mane. ir kadangi jis gyvena atskirai, aš pas jį pasimatymus, į svečius ėjau. pas jį tyla, ramybė, vaikų nėr, seksas atviras ir nevaržomas....pasirodo, kad aš dar ir karšta esu, vaikų gimimas, priežiūra užslopino mano moteriškumą. buvau subobėjus, nesirūpinau nei savo išvaizda nei rūbais....o vyrai myli akimis ir jiems reikia to. nes jie kitokie.
neginu nei vienos pusės. kai barasi-kalti abu. kai skiriasi-kalti abu....

Pas vyrą grįžai? g.gif

Sveikos gyvos! Vilniuje irgi bjaurus oras... Buvau shopintis blush2.gif batus sau ir pankui nupirkau... blush2.gif
Atsakyti
negrįžau. tiesiog dabar draugaujam tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mort @ 2014 03 15, 02:28)

Nežinau, man rodos kuo labiau senstu, tuo mažiau suprantu šiame gyvenime. Kur amžinosios vertybės dingo?  g.gif

Su mamutais išnyko? g.gif aš jau ne kartą sakius esu, kad dabartiniai santykiai kažkokie iškreipti. Tyros meilės nebėra... Tokios kaip pas mano senelius buvo pavyzdžiui. rolleyes.gif

Sugrįžimas, tai kas sudužo manai įmanoma sutaisyti? Atleisk už nuomonę, bet manau, kad čia tik savęs apgaudinėjimas ax.gif

Erotica, laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindi* @ 2014 03 15, 19:32)
Su  mamutais išnyko? g.gif aš jau ne kartą sakius esu, kad dabartiniai santykiai kažkokie iškreipti. Tyros meilės nebėra... Tokios kaip pas mano senelius buvo pavyzdžiui. rolleyes.gif

Sugrįžimas, tai kas sudužo manai įmanoma sutaisyti? Atleisk už nuomonę, bet manau, kad čia tik savęs apgaudinėjimas ax.gif

Erotica, laikykis 4u.gif

Spindi, o kiek kartų tu, brangioji, vėl ir vėl bandei su vt? tongue.gif o jei linksmesne tema - kaip tavo darbai?
Atsakyti
QUOTE(Wonder Woman @ 2014 03 15, 20:45)
Spindi, o kiek kartų tu, brangioji, vėl ir vėl bandei su vt?  tongue.gif  o jei linksmesne tema - kaip tavo darbai?

Wonder Woman, būtent todėl aš ir sakau, kad kas iširo nebesuklijuosi, nes pati savo kailiu tai patyriau cool.gif

O su darbais, tai sunku yra, visokių niuansų yra, bet iš esmės aš labai patenkinta ir darbu ir šefu rolleyes.gif tikiuosi niekas nesikeis kolkas ax.gif
Atsakyti
Spindi, džiugu girdėti, kad patenkinta smile.gif nieko nėra geriau už patinkantį darbą smile.gif na, nebent patinkantis darbas su nuostabiu uždarbiu smile.gif
Papildyta:
Pamiršau pasigirti, kad dar ir Reebok easytone nusipirkau smile.gif dabar vaikščiosiu ir lieknėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2014 03 15, 19:03)

Man atrodo beveik visos praeina ir toki etapa, vel pabandyti ir dar syki nusivilti ir dar syki ir tada jau galutinai suprasti, kad deja doh.gif

O jau oras lauke, o jau vejas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 15 kovo 2014 - 19:27
Pas mus oras irgi siaubas... doh.gif meldziames , kad elektra nedingtu... pasiruose zvakium prozektoriu.visos amunicijos.ryt prisesiu,pasipasakosiu,kaip sekesi balius giminiu, na prosenelei,ex'o, buvo 90m. tai eko vaziuoti... na papasakosiu, jei kam idomu.nes dabar jau pavargau,nuprausiu vaikus ir i lovas.
iki ryt. visos gerai pailsekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sugrįžimas* @ 2014 03 15, 20:03)

niu ir sekmes jums!! 4u.gif

QUOTE(Spindi* @ 2014 03 15, 21:05)
Wonder Woman, būtent todėl aš ir sakau, kad kas iširo nebesuklijuosi, nes pati savo kailiu tai patyriau  cool.gif

yra poru, kurioms pasiseka, svarbu tik noras ir darbas. geriau jau bandyti, nei nebandyti 4u.gif gausis - puiku, neigaus - pasuks skirtingais keliais.

mano VT ir toliau sekmingai psichuoja. man rodos ar ne girta siandien per pietus buvo. bet zmogus ir prajuokinti sugebejo, gavau pora skype paliktu ataku, tarp ju ir tai, kad dukra ne jo. alimentu nemokes. nesiveliu, nesiaiskinu cool.gif

pas mus oras si savaitgali fantastiskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimukas84: 15 kovo 2014 - 22:58