ar jus isivaziduojate kaip kenkai visai energetikai tie cipai su radijo bangomis
Info apie mikroschemas Citita: Integrinis grandynas yra apvilktas biologiškai suderinto stiklo kapsule, todėl paprastai nesukelia jokios vietinės reakcijos implantacijos vietoje. Mikroschema yra pasyvaus veikimo prietaisas, neturintis savo energijos šaltinio ir neskleidžiantis savo signalų, todėl yra visiškai nekenksmingas gyvūnui.
Sveiki, pradejau dometis apie suns cipavima. Va tokius reikalus reikia tureti vykstant: · Gyvūną (šunį, katę); · Pažymą, kad gyvūnas paskiepytas nuo pasiutligės (skiepas galioja 1 metus); · Kaimynų sutikimas; · Asmens tapatybę liudijantį dokumentą (pasą, vairuotojo pažymėjimą); · Dokumentą, liudijantį apie gyvenamąją vietą. Pirmus du punktus turime Man klausimas del trecio ir penkto punktu, kaip yra jei mes nuomojames buta?
Sveiki,
pradejau dometis apie suns cipavima. Va tokius reikalus reikia tureti vykstant:
· Gyvūną (šunį, katę);
· Pažymą, kad gyvūnas paskiepytas nuo pasiutligės (skiepas galioja 1 metus);
· Kaimynų sutikimas;
· Asmens tapatybę liudijantį dokumentą (pasą, vairuotojo pažymėjimą);
· Dokumentą, liudijantį apie gyvenamąją vietą.
Pirmus du punktus turime
Man klausimas del trecio ir penkto punktu, kaip yra jei mes nuomojames buta?
Man atrodo jei viską darytumėt paprasčiau-be įvairių įstatymų studijavimo -būtų kaip visiems, nueitumėt su šunimi pas veterinarą su dokumentais ir sučipuotų be visų galvosūkių