Įkraunama...
Įkraunama...

Mikroschema

QUOTE(ciuju'ke @ 2013 02 10, 10:34)
nu čia tai išvis baisu, kad tokie dalykai egzistuoja..

nu tai taip, ir jokiu peticiju, ir jokiu protestu prie savivaldybiu...
Atsakyti
http://alkas.lt/2012...MzNaHt.facebook
Atsakyti
QUOTE(VekiVivon* @ 2013 05 13, 19:59)

Būtent dėl to aš šitam baisiam absurdui priešinsiuos iki begalybės. Man gaila tų, kurie aklai viską daro ir vykdo...
Atsakyti
Na matot, dauguma neturi kaip priešintis - na, jeigu jau lakstysi per sienas, nori nenori, tau čipą įkiš smile.gif
Atsakyti
Sienų nereikia, juk parduodami šuniukai iš veislynų jau būna sučipuoti smile.gif
Atsakyti
Būtent smile.gif Aš saviškę dvornę gavau sučipuotą, ir džiaugiuos, tik noriu info čipe pakeist. Jei pasimes, nuskaitys čipą ir bus viskas aišku. Aišku, idėja apie kažką po oda nežavi.
Atsakyti
Aš pati čipavau (registruojantis į dresūros mokyklą sučipavo nemokamai) bet man ramu, pabėgtų šuo tai didesnė tikimybė kad namus rastų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, gal zinote kur Klaipedoje cipuoja sunis? turiu galvoje gera veterinara ir nuo kokio amziaus galima cipuoti, nes musu vokietukei 4 menesiukai, tuoj bus 5 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2013 09 20, 18:12)
Sveiki, gal zinote kur Klaipedoje cipuoja sunis? turiu galvoje gera veterinara ir nuo kokio amziaus galima cipuoti, nes musu vokietukei 4 menesiukai, tuoj bus 5 4u.gif

Cipuoti jau galite drasiai,nes suniukai i naujus namus jei jiekilmingi keliauja jau su cipu wink.gif O patarti kas geriau tai atlieka, manau vsii veterinarai ta daro tuo paciu budu, tiesiog reiktu rasti gydykla, kurioje tai atlieka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2013 02 09, 22:47)
Priesinkites geriau sunu viesnamiams Europoje, o ne cipams  g.gif

O cia kas per fantazijos g.gif ? Uzkliuvo kazkaip labai man sitas posakis unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(algescot @ 2012 09 30, 21:49)
Kuomet skenuoja,tik numerį rodo smile.gif O kai į kompiuterį įveda tą nr,tada visus savininko  ir kt. duomenis parodo smile.gif

Ir ka,kiekvienas veterinaras gali bet kam pasakyti visus savininko duomenis blink.gif ? Ar tik susisiekti su savininku,be duomenu dalinimo ?
Atsakyti
Fantazijos biggrin.gif Pasidomėkite, Danijoje tai legalu
Atsakyti
QUOTE(Nolda @ 2013 11 28, 05:35)
Fantazijos biggrin.gif Pasidomėkite, Danijoje tai legalu

Ta jūsų Danija iš viso iškrypėlių šalis, belieka tik užjausti, kad ten gyvenate...
Atsakyti