Man regėjimas iš arti irgi sunkiai ir pakankamai ilgai atsistatinėjo, nors ir operacija buvo Lasik metodu (po kurio, taip skelbia, gijimas būna kur kas greitesnis

). Dioptrijos ne itin didelės buvo viena akis -3,25, kita -3,75. Ragena sakė mano stora jei reikėtų, būtų galima ateityje atlikti pakartotinę operaciją. Paskutinį kartą toje klinikoje, kur operavo mane, buvau praėjus 1 mėn. po operacijos. Tuo metu jaučiausi panašiai kaip ir dabar, gal šiek tiek prasčiau, bet nelabai kas kreipė į tai dėmesį kantrybės, lauk, turėtų viskas susitvarkyti laikui bėgant (ne esmė, kad dauguma šiuo metodu išsioperavusių žmonių jau po kelių dienų tobulai mato aš po tų kelių dienų rūke sėdėjau, labai prastai mačiau tiek iš toli, tiek iš arti). Truputį patyrinėjo kažkokiu prietaisu mano akis, bet jose nieko blogo nerado, nematė, tai kas gi daugiau jiems belieka sakyti, kaip tik laukti. Daugiau ten nebevažiavau (nors buvo galima ir po 6 mėn atvažiuoti, tik konsultacija jau būtų mokama), patingėjau ir pinigų pagailėjau, nes labai abejoju, ar ką nors naujo man pasakytų ir galėtų pasiūlyti kokių nors sprendimo būdų. Jų siūlytus kovos su sausumu būdus jau išbandžiau, ačiū, nepadėjo, o tą tokį mano regėjimą irgi nemanau, kad galėtų pataisyti kas nors. Tad tiesiog beliko susitaikyti su tokia savo situacija (kurios negaliu pakeisti) ir gyvenam kažkaip toliau, mažiau galvojant apie tai

O kitoms linkiu sėkmingesnių operacijų