Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew mylėtojoms

QUOTE(Aireda @ 2014 03 15, 12:25)
inga, zinojau tai, aisku, jau seniai, bet netaikydavau to savo garderobe. Kaip ir rasai "su pilka būsi visada neutralus", tai ne visada norisi tokiam buti, jeigu ir siaip isvaizda neutrali biggrin.gif
Siaip, man patinka tik sviesus pilkos spalvos atspalviai. O buti minimalistiskai rafinuotai pilkai ne kiekvienai ir tinka. Pvz. mane pilka spalva per daug neutralizuoja  ax.gif Gyvybingumui palaikyti reikia spalvu tongue.gif
Bet sutinku, kad pvz cia grazu wub.gif Uzsinorejau ir as tokiu pilku dzinsu rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Mane pilka spalva irgi "gesina" ax.gif smile.gif Ypac tamsi pilka...

Tavo idetoj sitoj foto, man taip norisi siame pilkame derinuke truputeli gyvybes - kazkokiu ryskesniu batu , dirzelio ar ryskesnio verinuko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 15 kovo 2014 - 12:13
QUOTE(Dideja @ 2014 03 15, 12:54)
drinks_cheers.gif
Mane pilka spalva irgi "gesina"  ax.gif  smile.gif  Ypac tamsi pilka...

Tavo idetoj sitoj foto, man taip norisi siame pilkame derinuke truputeli gyvybes - kazkokiu ryskesniu batu , dirzelio ar ryskesnio verinuko rolleyes.gif

Aha, norisi ir tame derinyje kokio nors akcento mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, patarkit dar del plovimo merinuku... Turiu merino tippi cardigan, isploviau, tai kazkaip idomiai susiraukslejo, ir nepasakyciau, kad lyginimas labai padejo (gal reikejo karstesniu meginti?). Taip pat isploviau ir merino golfus - jiem visiskai nieko, beveik lygint nereikejo, ir svelnumas toks pat liko. Dabar gavau tiesiog merino tippi. Kaip jie reaguoja i skalbima? Turbut taip pat, kaip cardigan... g.gif Taip gaila butu pagadinti, bet i valykla neprinesiosiu...

Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2014 03 15, 09:39)
Aš irgi FP dažniau tikrinu paskutiniu metu nei j crew drinks_cheers.gif ypač sukneles, nes jcrew man suknelės paskutinių metų per daug klasikinės, laisvalaikiui nieko tinkamo nėra rolleyes.gif
Dideja, gražiai abu rūbeliai žiūrisi. va Tavęs tai tikrai su FP suknele neįsivaizduoju biggrin.gif

mane paskutiniu metu ant sukneliu patrauke, tai labai laiku atradau FP drinks_cheers.gif
vakar rasydama posta apie konkurenta ir kad daugeliui jis nepatiktu irgi iskart apie Dideja pagalvojau biggrin.gif drinks_cheers.gif tikrai neisivaizduoju jos su tokio stiliaus rubais biggrin.gif

QUOTE(inga_ @ 2014 03 15, 09:40)
PILKA SPALVA- spalvų KARALIENĖ yra

sutinku 100% drinks_cheers.gif fifty shades of grey jega biggrin.gif biggrin.gif
o jei rimtai tai kam netinka juoda (pvz man arti prie veido schmoll.gif ) tai pilka issigelbejimas

QUOTE(Dideja @ 2014 03 15, 10:17)

Dekui, Girl., net nusijuokiau paskaiciusi, kad  manes su FP neisivaizduoji biggrin.gif Ir as neisivaizduoju tongue.gif
Bandziau ten ziureti, juolab, kad dauguma mergaiciu taip giria... Deja, man tinkamu ten nera biggrin.gif

na va reiskias teisi buvau drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2014 03 15, 13:51)
Mergaites, patarkit dar del plovimo merinuku... Turiu merino tippi cardigan, isploviau, tai kazkaip idomiai susiraukslejo, ir nepasakyciau, kad lyginimas labai padejo (gal reikejo karstesniu meginti?). Taip pat isploviau ir merino golfus - jiem visiskai nieko, beveik lygint nereikejo, ir svelnumas toks pat liko. Dabar gavau tiesiog merino tippi. Kaip jie reaguoja i skalbima? Turbut taip pat, kaip cardigan...  g.gif Taip gaila butu pagadinti, bet i valykla neprinesiosiu...

As jau rasiau siandien, kad man tinkamai nepavyko merino tippi isplauti...visai nebe toks, koks naujas buvo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2014 03 15, 13:52)
mane paskutiniu metu ant sukneliu patrauke, tai labai laiku atradau FP  drinks_cheers.gif
vakar rasydama posta apie konkurenta ir kad daugeliui jis nepatiktu irgi iskart apie  Dideja pagalvojau  biggrin.gif   drinks_cheers.gif tikrai neisivaizduoju jos su tokio stiliaus rubais  biggrin.gif

biggrin.gif ...gal po kiek laiko ir nustebinsiu jus tongue.gif Jei jau isigijau swinga (nagi ne mano stilius cool.gif ), gal kazkada laikas ir iki FP prieis mirksiukas.gif

Koks mielas ir zaismingas factory sijonukas wub.gif http://factory.jcrew...A3407/A3407.jsp
bet kaina kaip cotton blink.gif schmoll.gif

ir sitas fainuolis ir kaina gera, gaila dydzio ner ax.gif http://factory.jcrew...isFromSale=true
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 15 kovo 2014 - 13:36
QUOTE(Dideja @ 2014 03 15, 14:33)
As jau rasiau siandien, kad man tinkamai nepavyko merino tippi isplauti...visai nebe toks, koks naujas buvo  ax.gif

Aciu Dideja, neuzmaciau tavo posto, per greit perbegau tema smile.gif
Papildyta:

Tuomet nerizikuosiu, nesiu i valykla.
TUrbut golfu kitokia medziaga siek tiek, kad jiems nieko tokio nenutinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zmogiuke: 15 kovo 2014 - 14:30
Man FP irgi daug kas grazu, bet mazai ka matau ant saves is ten g.gif Nors prisiminiau, kad turiu toki sviesiai PILKA bigsmile.gif vilnoni oversize svarka is ten, tai labai smagus, nors ir keistas biggrin.gif

Gavau kasmyrini drop-shoulder boyfriend megztuka, su kuriuos jau rodesi Driu kazkada. Surizikavau ir uzsakiau. Megztukas 100 proc. pateisino mano lukescius, nes tikejausi plono, lengvo, neisprastos rudos spalvos megztinio. Dydis Xs, manau, puikiai tinka.

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2014 03 15, 13:51)
Mergaites, patarkit dar del plovimo merinuku...

Man tipiai, deja, po plovimo visi liko pasiraukšlėję kad ir kaip švelniai su šampūnais/kondicionieriais plovau ir džiovinau patiesusi...nebeišsilygina tie pasiraukšlėjimai sad.gif
Atsakyti
Įmetu tippių spalvas - kaip atrodo "gyvai" prie dieninės šviesos. Žalias ir pilkas iš Factory, mėlynas ir rudas - J Crew. Ėmiau visus S dydžio, tai Factory labai labai nedaug, bet didesnis ir man tas "factorinis" S dydis labiau patinka 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo farnese: 15 kovo 2014 - 15:12
QUOTE(enura @ 2014 03 15, 13:52)

o jei rimtai tai kam netinka juoda (pvz man arti prie veido  schmoll.gif ) tai pilka issigelbejimas

šauniai pastebėjai enura, čia analogas juodai spalvai klasikai renkamės pilka, vien R. Piekautaitės kolekcijoje ypač pilkos spalvos pas ją daug wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2014 03 15, 15:38)

Gavau kasmyrini drop-shoulder boyfriend megztuka, su kuriuos jau rodesi Driu kazkada. Surizikavau ir uzsakiau. Megztukas 100 proc. pateisino mano lukescius, nes tikejausi plono, lengvo, neisprastos rudos spalvos megztinio. Dydis Xs, manau, puikiai tinka.

aireda, nu gražuole rudoji wub.gif wub.gif turiu ir aš tokį kašmyriuką tongue.gif tongue.gif ir xs mano dydis, labai gražiai suderinai viską, wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2014 03 15, 12:51)
Mergaites, patarkit dar del plovimo merinuku... Turiu merino tippi cardigan, isploviau, tai kazkaip idomiai susiraukslejo, ir nepasakyciau, kad lyginimas labai padejo (gal reikejo karstesniu meginti?). Taip pat isploviau ir merino golfus - jiem visiskai nieko, beveik lygint nereikejo, ir svelnumas toks pat liko. Dabar gavau tiesiog merino tippi. Kaip jie reaguoja i skalbima? Turbut taip pat, kaip cardigan...  g.gif Taip gaila butu pagadinti, bet i valykla neprinesiosiu...

na nežinau, kaip jums gaunasi, kad susigarbanotų. Turiu gal kokius 5 Tippius ir jau skalbta ne kartą, gal tik vienas kažkiek pasitraukė, o šiaip nieko nei vienam neatsitiko. Skalbiu rankomis, tiksliau užmerkiu šiltame vandenyje su Perwoll, pamirksta keletą vaalandų, tuomet truputėlį patrinu ir perskalauju. Kartais skalauju skalbimo mašinoje ir padžiaunu, net ir lygint nereikia, nors aš vis vien pereikinu su lygintuvu ax.gif
Papildyta:
Aireda, kokiais batais apsiovusi?

Aš vakar pasiėmiau Field boots juodos spalvos. Kadangi mano blauzdos storos, tai užsiskiau extended calf, taigi, 7,5 dydis i6 ilgio super, dar lieka laisvos vietos pėdai, tai sakyčiau, kad kažkiek didinti, per blauzdą kaip tik, bet viršuje iš šono atvėpę, o oda tokia stora, tvirta, tai nežinau, man nelabai patinka, bet jaučiu nelabai ką galima padaryti. Šiaip batai, tikrai gražūs, kokybiški.
Atsakyti