Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant II

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 05 04, 12:35)
Kai jau pakeiti mitybos iprocius, na nors kiek i sveikesne puse, tai paskui uztenka viena karta persivalgyt - sakes buna. Iskart jauti skirtuma, vaikstai pripampus, bloga, viskas gerklej stovi. unsure.gif

Pritariu, man sis savaitgalis buvo ziauriai gedingas, persivalgymas saldumynu ir kitokiu nesamoniu non stop. Ir kodel niekaip negaliu graziai ilga laika isvalgyti.. butinai bent 2 savaitgaliai i menesi buna apsirijimo savaitgaliai. Po ju seka baisiai bloga savijauta, kad ir siandien jauciuosi issputus, uztersta kazkokia biggrin.gif reikes 2-3 dienu kol vel grysiu i vezes.. g.gif
Dar vienas dalykas, kurio labai sunku atsisakyt- tai majonezas.  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Saukstais nevalgau, bet tas derinys- kons.zirneliai, svogunas, ir majonezas- mano narkotikas. doh.gif

As majonezo irgi negaliu atsisakyti, na man neskanu salotos su alieju ar tais liesais uzpilais salotoms, nemegstu, todel renkuosi liesiausia majoneza koki randu, nemanau kad nuo keliu sauksteliu baisiai sau pakenkiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 05 gegužės 2014 - 14:04
Kynva labai geras baltymų šaltinis, kas gaminasi kokteilius, tikrai vertėtų naudoti thumbup.gif My Webpage
Atsakyti
Mačiau diskutavot apie mėsą ir garnyrą. Iš tiesų mėsą geriausia derinti tik su daržovėmis. Kitaip nelabai derinasi. Bet aš valgau ir kitaip, nejaučiu pašalinio poveikio kažkokio. Šiaip daržovių turi būti net 3 kart daugiau, nei mėsos gabalėlis smile.gif

Šiandien pas mane betvarkė... Pasiguosiu gal daugiau nei paprašysiu kieno nors imt pavyzdį lotuliukas.gif

Proteino kokteilis su bananu
2 bananai
kažkoks miuslis
ryžių makaronai su jautiena ir pievagrybiais, prie jų daug salotų lapų
bus proteino kokteilis po treniruotės ir miegot.

ax.gif vėl visą dieną nebuvo kada pavalgyt doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mamos savaitgalis buvo smagus ir chaotiškas, bet pasivaišinimui skanų desertà pagaminau ax.gif.
Šiandien buvo pasiutusiai užimta diena, daug veiksmo.
Pusryčiai: avižinė košė su migdolo drožlėm, kava.
Sportas 1: plaukimas 45min.
2 ruginiai duoniukai su mėlynu pelėsiniu sūriu ir mažais pomidorais, 1/4 avokado.
Balta kava.
Vėliau du dž. persikai, pik nik sūrio lazdelė, jorės džiovinta duonelė (5 gab.)
Dar vėliau saujelė riešutų.
Pavakariai: varškės apkepas su ryžių mitais ir obuoliais, gabalas.
Sportas 2: 40 min tempo bėgimo.
Vakare vėlai: troškinta cukinija su pomidorais, al. aliejum ir feta.
Per dieną 2,5 l vandens, 1 puodelis žal. arbatos.
Tarp ryto ir vakaro labai užimta diena, netikėtai, tad maistas keistas.
Ryt bus normaliau, tikiuosi!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spengla: 05 gegužės 2014 - 21:13
Ryt planuojuosi normalų valgiaraštį.
Atsikelsiu kaip žmogus normalus 9 ryto
Išgersiu savo įprastą proteino kokteilį su bananu.
Tada prieš išeinant suvalgysiu omleto su duona ir salotomis
Grįžus kirsiu ryžių makaronus su jautiena ir pievagrybiais
Tada bus salotos su vištiena
Ir vakare proteino kokteilis.

Šiandien tai konkrečiai pusbadis, nekenčiu tokių dienų doh.gif
Atsakyti
Ryžių makaronai. Hm.. kaži kur pas mus jūjų gaut? Ar labai jau jie nuostabūs? Makaronų seniai nevalgiau...
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 05 05, 22:57)
Ryžių makaronai. Hm.. kaži kur pas mus jūjų gaut? Ar labai jau jie nuostabūs? Makaronų seniai nevalgiau...

aš maximoj radau, biškį brangūs, bet išbandžiau. skonis per daug nesiskiria nuo įprastinių, o sudėty nemažai baltymo, 8,1g 100g smile.gif anglių aišku daug, bet užtat per treniruotę kiek energijos thumbup.gif niekados nevalgau makaronų ne sporto dieną. O per sporto dieną taip gerai eina kaip niekas kitas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 05 05, 23:57)

http://www.tesco.com...s/?id=261052544

As tokius perku, skirtingu rusiu yra, bet visi is rudu ryziu. Skonis niekuo nesiskiria nuo yprastu, uztrunka apie 7-8 min. isvirt. Be glitimo, kas man aktualu yra 4u.gif Nes jo netoleruoju. Zodziu, sveika alternatyva yprastai kvietinei pastai 4u.gif
Atsakyti
Labas,

makaronų yra ne tik ryžių, bet ir grikinių, žinoma, jei mėgstat grikius.
Ryžių makaronai thai tipo man skaniausi, su daržovėm, soja, sojos daigais.
Ištvermei prieš ilgus bėgimus valgau basmati ryžius su daržovėm arba spagečiu (no 7), su daržovėm ir kietu sūriu.

Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2014 03 11, 16:37)
Na, merginos gryztam prie paplepejimu apie sveika maista toliau  4u.gif

O as noreciau pasiguosti del savo nesveiko , kaip cia pavadinus iprocio ar idos doh.gif
O gi pastebejau, kad kol nepradedu valgyti viskas CIKI. Bet jeigu idejau kasni i burna nu Fsio zveris pabunda ir tada valgau valgau valgau. Ka daryt visai nevalgyti, kad zverio nepabudidinti biggrin.gif
Jauciuosi nenormaliai ir nesveikai...nu tikrai verysad.gif Atradau savo problema, bet kaip isspresti ja?
Atsakyti
Ramune...pas mane irgi tokia beda doh.gif bet po truputi jau save ismokau valdyti smile.gif
Atsakyti
Galbūt nereikia atsisakyt išvis nieko? Tiesiog valgyti protingu laiku, protingais kiekiais?
Jeigu man dabar reiktų atsisakyti majonezo, sumažinti sūrį ir kiaušinius tai aš automatiškai užsimanyčiau... pikantiškos užtepėlės, kuria karts nuo karto padarau (tarkuotas sūris, kiaušai, česnakas, majonezas, ant jųodos duonos. Na nors riekė ryte-wow, aš pamaloninta.)
Gal tie apsiryjimai kyla dėl per didelio susilaikymo?
Atsakyti