QUOTE(Amarcord @ 2014 03 13, 00:30)
Norėjau klaust, kokį, bet jau atsakei.
Aš irgi perku gabalais konservuotą. Būna su aliejum ir be aliejaus. Bet taviškio lyg didesnė pakuotė, tai pigiau gaunasi.
 
matai, jis toks ''rainas'' viduje, tai ne visiems patinka 

 ten kazkaip tamsi mesa maisyta su sviesia 

 siaip visoki perkam, tik suziuriu, kad gabalais butu, nesam issirinke favorito 

 anas taupesnis 
 
didelis kiekis mums nieko, as kartais darau tokias is maxes nubezdzionautas sluoksniuotas salotas- virtos pjaustytos morkos, zirneliai, skrudintos duonos kvadratukai, raud pamarinuotas svogunas, ferm suris(maxe nededa), tunas, kiausinis.   eiles tvarkos nepamenu 
 
cia perskaiciau, kad ant picos zmones deda, gal reikes vaikams isbandyti 

 tik gal parasys kas, kokie dar prie jo priedai dera? niekad nesu valgius su tunu 
Papildyta:
QUOTE(BonPari* @ 2014 03 12, 22:59)
Būtent dėl to, kad tunai linkę kaupti kažkokias medžiagas, gal ir tuos pačius metalus. 
 
lasisos/lasisiniai upetakiai irgi linke kaupti 

 o didziajai daliai atrodo skanu ir sveika. 

 man irgi skanu 

 drauge skaite rimta straipsni, kad lasisa be ''zalos'' sveikatai galima valgyti karta i pusmeti 

 na, as valgau mazdaug karta i menesi, kol kas gyva