Įkraunama...
Įkraunama...

Jauki pomidorų gryčelė

QUOTE(Kulkė @ 2014 03 19, 10:23)
Viskas dėl to, kad buvot apatiška per Marfų vajų. Nesupratot dėl ko, kas, ir kaip. Va dabar atsiimsit trigubai  biggrin.gif

tai Marfas aš esu auginus, užtat viską per daug gerai supratau smile.gif Ir dabar kelias pasėjau, turėjau sėklų dar iš ano vajaus smile.gif Sukišau visokius hibridinius likučius, kad nebesivoliotų. Ilgai galvoja tie likučiai, tai ir traukia akį visokios naujienos čia biggrin.gif

Ė, o kur dingo Matukės praėjusį kartą sukurta nauja tema? Nesugebu surast..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 kovo 2014 - 10:34
Bet jūs moteros nei gėdos nei sarmatos umn.gif Prikeliat foto, suerzinat ir panika pasklinda, reik tada trūks plyš tų sėklų smile.gif Nors blaiviai pagalvojus ar tikrai reikia g.gif
Bet moteros akimis myli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 03 19, 10:46)
čia gal tas mūsų Guliveris buvo?

o gal sitas tusciaviduris,paprikos formos yellow stuffer

user posted image
Atsakyti
QUOTE(DIA-40 @ 2014 03 19, 11:16)

Gavau is pazistamos trys seklytes, tai gal jau pasenusios? Nes pernai nesejau, tik siemet ikisau i zeme. Bet gal dar atsi bus, palauksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2014 03 19, 10:35)
Gavau is pazistamos trys seklytes, tai gal jau pasenusios? Nes pernai nesejau, tik siemet ikisau i zeme. Bet gal dar atsi bus, palauksiu ax.gif

pomidorų sėklos ilgai būna daigios mirksiukas.gif Sudygs.
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2014 03 19, 10:34)

O mano širdis nerimsta vat dėl tokių, tuščiavidurių, tinkamų džiovinimui g.gif pasisėjau 4 Penius šiam reikalui. O jei neužteks? g.gif
Atsakyti
Saintlina, pasieiškokit Upo posto, kur jis Ananasą aprašo, noras gal vėl praeis biggrin.gif

Klausėt ar balti pomidorai tikrai greitam valgymui. Auginau Jazon praeitais metais, taip, juos reikėjo greitai suvartoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 19 kovo 2014 - 10:38
doh.gif Mandarinkos.... wub.gif jau kaip aprase taip ir jauciu burnoje ta sastelna skoni... wub.gif
bet kamane tvirta mad.gif jai nieko nereikia mad.gif jei maza bus uzses likusia dali Marmande ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 03 19, 10:37)
Saintlina, pasieiškokit Upo posto, kur jis Ananasą aprašo, noras gal vėl praeis  biggrin.gif

aš jį mintinai pamenu biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(xxkamane @ 2014 03 19, 10:39)

bet kamane tvirta mad.gif jai nieko nereikia mad.gif jei maza bus uzses likusia dali Marmande ph34r.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2014 03 19, 10:34)

user posted image

kaip as apie ji svajojau wub.gif ar pasiteisino jis? g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti