Įkraunama...
Įkraunama...

"Invalidai"

QUOTE(kiri111 @ 2007 10 19, 12:40)
Tokias "invalidu" nuotraukas ir reikia siusti, mninetu mano mailu doh.gif

Nu va, dabar tai tikrai fotiką vežiosiuos.
Atsakyti
Ogo, kokia puiki tema.. Labai puikiai zinau, ka reiskia atvaziavus i parduotuve nerasti sau vietos (mano vyras vezymelyje). Dazniausiai paprasius parduotuviu apsaugos pagalbos, ji buna atsakoma, kad jiems tai nepriklauso.. Tai dazniausiai uzstatom tas "invalidu" "Kuklias" masinytes ir specialiai letai trinames pardej.. ax.gif
Atsakyti
O is kur jus atpažįstate "invalidus"?
Pvz. mano masina nepazymėta invalido zenkliuku tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 02 11, 22:33)
Pvz. mano masina nepazymėta invalido zenkliuku    tongue.gif

"invalidai" yra tie, kurie neteisetai automobilius statosi neigaliesiems skirtose vietose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 04 03, 22:29)
Tik nereikia čia lia lia. Tu ne manyk, o išsiaiškink. Bet manau, kad negausi, o kodėl - jau aiškinau. Nes ne tavo mama tą mašiną vairuoja, o tu laisvai gali ją paleist iš viso prie įėjimo. Gali? Ar negali?
Užsienio šalyse lygiai taip pat invalidas turi teisę į invalido vietą tik su lipduku pažymėta mašina. Kitaip net nepasistatysi - aplinkiniai užpypsins. Tipo, ožy, kur važiuoji. O jei vairuotojas sveias - tai jis gali turėt 4 invalidus įsisodinęs...

Atsakysiu apie "uzsienio salis" Gyvenu UK ir mano uosvis turi invaliduma, gavo specialu zenkla. Kai as ar mano vyras ar kiti giminaiciai,ar kaimynai mano uosvi kur nors veza , uzsidedam ta melyna zenkla ir galim statyti neigaliesiems leistinose vietose. Mano uosvis pats nebepajegtu vairuoti o ir vaiksto labai sunkiai.
Labai dziugu, kad UK tokiu "invalidu" nelabai pamatysi, dazniausiai visos invalidams skirtos vietos buna laisvos arba uzstatytos neigaliuju autombiliais. Taip pat labai smagu, kad bevek visur yra suzymetos ir vietos seimoms su vaikais.
Tikiuosi viena diena taip bus ir Lietuvoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lempute- @ 2008 02 11, 16:53)
Ogo, kokia puiki tema.. Labai puikiai zinau, ka reiskia atvaziavus i parduotuve nerasti sau vietos (mano vyras vezymelyje). Dazniausiai paprasius parduotuviu apsaugos pagalbos, ji buna atsakoma, kad jiems tai nepriklauso.. Tai dazniausiai uzstatom tas "invalidu" "Kuklias" masinytes ir specialiai letai trinames pardej..  ax.gif

o uz tai pati bauda gali labai lengvai uzsidirbti
Atsakyti
QUOTE(lempute- @ 2008 02 11, 16:53)
... Tai dazniausiai uzstatom tas "invalidu" "Kuklias" masinytes ir specialiai letai trinames pardej..  ax.gif

Ir aš esu ne kartą taip daręs. Negaliu, nervai nelaiko kai pamatau tuos naglus, apsiryjusius snukius su kiaulės akimis, bet jie vis tiktai rausta.
Papildyta:
QUOTE(išprotėjus @ 2008 02 11, 22:33)
Pvz. mano masina nepazymėta invalido zenkliuku    tongue.gif

Tai negerai, galiu netyčia ir tave užsipulti unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2008 02 12, 09:17)
o uz tai pati bauda gali labai lengvai uzsidirbti

prie ko cia bauda mums? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lempute- @ 2008 02 12, 13:07)

Matyt nesuprato esmės biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 02 12, 13:12)
Matyt nesuprato esmės  biggrin.gif .

Nu taip iseina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lempute- @ 2008 02 12, 14:07)

Papildyta:
QUOTE(lempute- @ 2008 02 11, 17:53)
Ogo, kokia puiki tema.. Labai puikiai zinau, ka reiskia atvaziavus i parduotuve nerasti sau vietos (mano vyras vezymelyje). Dazniausiai paprasius parduotuviu apsaugos pagalbos, ji buna atsakoma, kad jiems tai nepriklauso.. Tai dazniausiai uzstatom tas "invalidu" "Kuklias" masinytes ir specialiai letai trinames pardej..  ax.gif

Patys galit gaut bauda uz tai, kad uzstatet kita masina 4u.gif
Atsakyti
**** nervai nelaiko...6tadienį prie akropolio turbšt šešis garbės ratus apie aikštelę apsukau kok radau vietikę sustot...kelis kart pravažiavau pro vienintelę invalido laisvą vietą....Toookia pagunda buvo ten sustot,...bet nestojau, ...paskui einu pro šalį - o į ten tiesiu taikymu blondinė su Lexusu pyst ir sustojo...****, taip pakilo noras ją invalide padaryt,...vos susilaikiau.
Atsakyti