Įkraunama...
Įkraunama...

"Invalidai"

QUOTE(maiiia @ 2006 06 23, 08:50)
Merginos, jeigu bus kokybiškos nuotraukos, kuriose matysis valstybinis numeris, neįgaliojo vieta ( ženklas ar ženklinimas) - taip pat nuotraukos padarymo tikslus laikas ir vieta,
galima imtis priemonių.
Tokias nuotraukas galite siųsti man elektroniniu.

Tikrai??? O ką galima padaryti?

Nu tada ir aš nepatingėsiu pafotografuoti bigsmile.gif
Atsakyti
Šian vyras žadėjo fotiką parsinešti, eisiu papūgų parduotuvėj fotkint, tai ir "invalidus" pamedžiosiu.
Ale mergaitės, tik nepamirškit patikrint, ar nėra lipduko. Taip galim sarmatos prisidaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
O ką su tokiais daryt?smile.gif

user posted image
Papildyta:
Gal dar ir tokia pralinksmins, nes čia irgi kažkam negera... wink.gif

user posted image
Atsakyti
Čia iš delfio nuotraukikės? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maniūtė @ 2006 06 21, 14:18)
Aš dabar taip pagalvojau - o ką jei kaip nors susiorganizavus lipdukus. Pvz. "Turiu proto negalią"  lotuliukas.gif

Ir su cvekais prikalus hihihi.gif
Atsakyti
Ne, mano asmeninės wink.gif Turiu ir daugiau wink.gif

http://www.teisescen...ery.php?album=2
Atsakyti
QUOTE(Andriux @ 2006 06 26, 10:47)
Ne, mano asmeninės wink.gif Turiu ir daugiau wink.gif

http://www.teisescen...ery.php?album=2

Nu Andriux, malačius didis.gif Kažin, tokios nuotraukos kur nors papuola į mases? rolleyes.gif
Atsakyti
Na stengiamės rodyti visuomenei wink.gif Forumuose ir kitur. Gal atkreips bent dalis dėmesį ir susimąstys....
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2006 06 26, 11:34)
Nu Andriux, malačius didis.gif Kažin, tokios nuotraukos kur nors papuola į mases?  rolleyes.gif

Papuola papuola, gi sakau, kad aš jau jas mačius, tai tikiu, kad ne aš viena, delfy baneris pastoviai įdėtas biggrin.gif Gi tam ten, delfi.blogas ar kaip biggrin.gif Ten labai tauta džiaugėsi tais mentais, į vežimukų pažiūrę įvažiavusiais, nu bet jau kad ir proto bokštai tie mentai neeiliniai, o ir fotografas vikrus - pagauk tu man tooookį variantą! Čia jau fotokonkurse prizą nulupt galima hihihi.gif

Andriux, o ką tie mentai sakė, kai tu juos fotografavai? Gi turėjo matyt? hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(maiiia @ 2006 06 23, 09:50)
Merginos, jeigu bus kokybiškos nuotraukos, kuriose matysis valstybinis numeris, neįgaliojo vieta ( ženklas ar ženklinimas) - taip pat nuotraukos padarymo tikslus laikas ir vieta,
galima imtis priemonių.
Tokias nuotraukas galite siųsti man elektroniniu.

Ta prasme, kur turi matytis, ant nuotraukos? Ar taip, nusiunti nuotrauką ir prirašai, kad tada ir tada buvo ten ir ten?
Atsakyti
Deja, nieko neprifotkinau, sad.gif. Vyras nenorėjo svetimo fotiko ir dar nepigaus į gatvę temt .
Atsakyti
Andriux - tokios nuotraukos (pariegūnų) - dar labiau pageidautinos.
Bet- vėl kartoju - BŪTINAS tikslus nuotraukos padarymo laikas ir vieta, taip pat aiškiai matomas valstybinis numeris.

Ir, be abejo, patikrinkite - ar nėra lipduko ar Neįgaliojo ženklo priekinėje paneleje.
Atsakyti
QUOTE(maiiia @ 2006 06 27, 09:14)
Bet- vėl kartoju - BŪTINAS tikslus nuotraukos padarymo laikas ir vieta, taip pat aiškiai matomas valstybinis numeris.

Vėl kartoju - ar ant nuotraukos turi matytis ta data ar užtenka fotografui raštu prirašyt?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 06 27, 09:37)
Vėl kartoju - ar ant nuotraukos turi matytis ta  data ar užtenka fotografui raštu prirašyt?

užtenka prirašyti raštu.
Pageidautina siųsti į paštą lpept@vrm.lt

Atsakyti