Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos 8 tema

Aš vygdau pelargonijų rotaciją biggrin.gif Iš nešildomo antro aukšto nešuos į svetaine šiltai ir šviesiai palaikyti,svarbiausia-drasiai palaistyt ir patrešti,pasui,pradejusios krauti žiedus,keliauja šiltnamin. Naktim,kuriomis žada šalnas,pridengsiu agrodanga. Kiek truks,jau balandyje,matomai,kraustysis iš siltnamio i terasa saulekaitoj. Ten tenka irgi kartais apdangstyti ar net sukelti vidun per pasitaikančias šalnas
P.s. Esu vienais metais nusišaldžius gelytes šiltnamyje,per velykas buvo skaudi šalna,o man ne tas rūpėjo blush2.gif schmoll.gif ,ir nepridengiau jų.
Atsakyti
Per žiemą išvargus, labai gaila pavasarį prarasti...
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2014 03 29, 14:16)
Aš vygdau pelargonijų rotaciją  biggrin.gif  Iš nešildomo antro aukšto nešuos į svetaine šiltai ir šviesiai palaikyti,svarbiausia-drasiai palaistyt ir patrešti,pasui,pradejusios krauti žiedus,keliauja šiltnamin. Naktim,kuriomis žada šalnas,pridengsiu agrodanga. Kiek truks,jau balandyje,matomai,kraustysis iš siltnamio i terasa saulekaitoj. Ten tenka irgi kartais apdangstyti ar net sukelti vidun per pasitaikančias šalnas
P.s. Esu vienais metais nusišaldžius gelytes šiltnamyje,per velykas buvo skaudi šalna,o man ne tas rūpėjo  blush2.gif  schmoll.gif ,ir nepridengiau jų.

Jums gerai, kad šiltnamį turit. Mano namuose rotacija tik nuo šviesesnės palangės ant tamsesnės ir atvirkščiai biggrin.gif
Atsakyti
Darse wub.gif wub.gif wub.gif kai faina,kiek daug wub.gif
susidėk kur nors į kokį albumą ax.gif
Atsakyti
Liaba merginos mirksiukas.gif

padėkit biški susigaudyti ax.gif
ar šios visos rožiažiedės ar kompaktinės ar kitokioms priskiriamos g.gif
kažkaip pačiai nepavyksta susirasti g.gif
Always
user posted image
*
Dovepoint
user posted image
*
Droning Ingrid
user posted image
*
Mr.Wren
user posted image
*
Honeywood Suzzane
user posted image
Atsakyti
[quote=*MONAMI*,2014 04 02, 09:53]
Liaba merginos mirksiukas.gif

Oi MONAMI kokie nuostabūs žiedai, pradžiugino nuo pat ryto.
Atsakyti
QUOTE(RIMULIUX @ 2014 04 02, 09:04)
Oi MONAMI kokie nuostabūs žiedai, pradžiugino nuo pat ryto.

ten ne mano,mano čia wub.gif būsimi ir esami wub.gif
Sandown
user posted image
*
Fischers Appleblossom
user posted image
*
Denise
user posted image
*
St.Lawrence
user posted image
*
user posted image
*
Dronning Ingrid
user posted image
*
palangė iš abiejų pusių
user posted image
*
user posted image

Atsakyti
jau kiek daug ziedu mmm
laukiam tu ziedu issizioje smile.gif
Atsakyti
[quote=*MONAMI*,2014 04 02, 10:27]
ten ne mano,mano čia wub.gif būsimi ir esami wub.gif

Aišku, bet vistiek labai gražūs. Jūsų žiedai labai gražiai kraunami, pražys neužilgo visu gražumu. Jūsų šakelės pas mane tik dabar prigijo, tai žiedų dar teks palaukti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RIMULIUX: 02 balandžio 2014 - 09:40
Aš kaip ragana blush2.gif Norejau paprašyt,kad kas žiedų parodytų,tai ,kaip dažnai būna,užteko minties jegos,nei klavetūros neprireikė bigsmile.gif Gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 04 02, 10:27)
...St.Lawrence...

Kažin St.Lawrence turi būti lapai tokie ne tiesūs, o susiraitę g.gif Ir pas mane tokie, galvojau kad kas negerai...

Atsakyti
Pas MONAMI jau tikras pavasaris ant palangės wub.gif labai gražūs pumpurėliai ir žiedai thumbup.gif
Atsakyti