Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos 8 tema

QUOTE(smina @ 2014 04 16, 22:22)
Įdėsiu šiek tiek spalvų smile.gif Temą į priekį pakelsiu

Gražuolės wub.gif
Atsakyti
Smina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smina @ 2014 04 16, 21:22)
Įdėsiu šiek tiek spalvų smile.gif Temą į priekį pakelsiu
Pink Splash jau didesnis žiedynas
Tessaloniki vėl žydi
Paprasta svyranti "burokinė marguolė"
ir raudona karališka su daugiau žiedų

thumbup.gif wub.gif thumbup.gif wub.gif labai gražu.
Bet jau Tessaloniki bigsmile.gif kažkas tokio yahoo.gif ploja.gif pirmą kart tokios formos lapus pamačiau, o žiedai irgi puikūs 4u.gif
Atsakyti
Kokį psl atradau doh.gif
tai kiek jų yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 04 16, 22:32)

Geriau būtum neradus doh.gif
Atsakyti
pas mane skleidžiasi dvi "kol kas dvynukės" wub.gif
tokie panašūs pumpurai wub.gif
Denisė
user posted image
*
user posted image
*
user posted image
Fishers Appleblosom
user posted image
*
user posted image
*
user posted image

ot bus gražu kai abi tokios pat bus unsure.gif
nes jau esu gavusi tokių čiūdų,kai vietoj laukiamos turima pražysta cool.gif
Papildyta:
Edwards Embers
user posted image
*
Honeywood Suzanne
tokia mažutė,o taip daug žydėti ruošiasi wub.gif
user posted image
*
user posted image
Atsakyti
Labai gražu wub.gif šaunuolės jūs...o pas mane tik viena rudalapė žydi, o kitos tik krauna pumpurėlius. O veislinės-vardinės (kurias tik kelias turiu) tai net nesiruošia žydėti g.gif

Atsakyti
laba ryta 4u.gif
jau buvau persirgusi šia liga, bet pasižiūrėjus jūsų nuotraukas bijau kad vėl užsikrėsiu wub.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už gražius žodžius 4u.gif Visi žiedai nuostabūs - ir vardiniai ir paprasti thumbup.gif

Monami, kiek teko skaityti Denisė yra dviejų rūšių. Ta viena (kuri parduodama Sutarvej ir kurią turiu aš ir kuri man gražesnė, nes žiedeliai išlaiko rožės formą) yra labai labai panaši su Fischers. Žiedai jų beveik vienodi ir spalva ir forma. Man šiek tiek skiriasi lapeliai - Fischers lapeliai tokie lyg "švelnesni" už Denisės, gal kažkiek "su pūkeliu".

Atsakyti
QUOTE(smina @ 2014 04 17, 08:21)
Monami, kiek teko skaityti Denisė yra dviejų rūšių. Ta viena (kuri parduodama Sutarvej ir kurią turiu aš ir kuri man gražesnė, nes žiedeliai išlaiko rožės formą) yra labai labai panaši su Fischers. Žiedai jų beveik vienodi ir spalva ir forma. Man šiek tiek skiriasi lapeliai - Fischers lapeliai tokie lyg "švelnesni" už Denisės, gal kažkiek "su pūkeliu".

turbūt apie tai kalbi g.gif
user posted image
tai maniškė Denisė buvo šitaip išsiskleidusi g.gif
o Fishers dar nežydėjo
Na bus matyt
Atsakyti
Groziai, merginos! Man ypac grazios jusu roziaziedes. wub.gif Pati tokiu neturiu, auginu jau kelintus metus paprastasias senukines-ermitazines. Auga ir zydi graziai, pernai lauke iki gruodzio men zydejo.
O sakykit, jus dar saviskiu i lauka negabenat? As jau emiau mintyt apie tai. g.gif
Atsakyti
aš jau galvoju gal išnešti pasišildyti ant terasos g.gif
Atsakyti