Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos 8 tema

Po velykų praneša dar šalnų.tad dar tikrai reikes pridengti lauke.
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2014 04 19, 20:15)
Man šiek tiek panašumo turi Vancouver Centennial  g.gif O ją, kiek pamenu ne viena augina  ax.gif

pagal lapus tai ji,o žiedo dar tik laukiu,bet jau sparčiai kyla wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 04 18, 15:58)
g.gif kai žiūriu į abi tokios pat,bet kai sudėjau žiedų foto skirtingos  g.gif  gal  g.gif
pirma eilutė Denisė, antra Fishers appleblosom
user posted image
lapai nesiskiria nei vienos  g.gif
user posted image

padėkit pas ką žydėjo Denisė ir Fishers appleblosom
na dar palaukus Denisė turi visai išpliurti,o Fishers pas mane dar nežydėjusi  g.gif
(bet nenustebsiu jei iš pernai mainų vėl bus kitokia,nes Swanland pink vietoj kitos norėtos pražydo  doh.gif

Nuostabios gėlytės, nuostabūs žiedai wink.gif Atsiprašau, jei kažką suerzinsiu, tačiau vis dar ieškau, kas Kaune prekiauja įvairių (ir šitų) pelargonijų daigais - noriu pirkti iš žmogaus, o ne iš parduotuvės smile.gif
Ačiū.
Atsakyti
Lietuviškoms tarnaitėms laikina darbo vieta smile.gif Šiandien prie šių dviejų prisijungė dar ir trečia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 21 balandžio 2014 - 20:33
Visai gerai jaučiasi jos lauke smile.gif aš irgi labai noriu išnešti į lauką. Bet jau sodinsiu tiesiai į gruntą, nebebus galimybės parsinešti jei kas. Tai vis bijau, juk gegužės mėnesį sodindavau, tai dar taip anksti atrodo g.gif

Atsakyti
amarrile, jos jau ir nakvoja naktį lauke? smile.gif
Atsakyti
mergaites gal pasakysite kokia cia pas mane veisle ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RakteliS @ 2014 04 22, 10:22)
amarrile, jos jau ir nakvoja naktį lauke?  smile.gif

taip,juk šalčių nera. Jei bus,pridensiu ar įnešiu vidun.bet pas mus mažai būna stiprių šalnų ax.gif
Atsakyti
Sveikos, norėčiau paklausti, ar prigyja daiginamos iš šakelių svyrančios pelargonijos? Bandyti pamerkus laukti, kol šakneles išleis ar tiesiai nulaužtą šakelę sodinti į žemę? Kokią žemę svyrančios pelargonijos mėgsta? ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristuks @ 2014 04 22, 20:53)
Sveikos, norėčiau paklausti, ar prigyja daiginamos iš šakelių svyrančios pelargonijos? Bandyti pamerkus laukti, kol šakneles išleis ar tiesiai nulaužtą šakelę sodinti į žemę? Kokią žemę svyrančios pelargonijos mėgsta? ačiū  smile.gif

svyrančios šaknijamos įkišus į žemes. Vandenyje nemirkykit. Galit pidengti vazonėlį kuo - sudaryti šiltnamio sąlygas - tik pravėdinti reiktų kad nepelytų ar nepradėtų pūti. Kaikas nevėdina - prigyja ir nieko. Bet aš asmeniškai vėdinu. Ir nelaikykit kur ištisai saulė būna ar labai šalta. Nuo saulės ir kaitros jos geibs, o nuo šalčio nenorės šaknelių leist.
Na o žemę kokią..... nu aš tai nueinu kokią randu tokią ir imu biggrin.gif žalioj stotelėj pirkdavau tokį gruntą. Bet ir su durpių substratu gėlėms daiginau - na prigija jos visaip. Tik sąlygas sudarysit ir prigis. Nėra jau jos tos paprastos lepios.
Atsakyti
sveikos, aš visas prigydau tiesiog nupjaunu iš vadinamos pažasties šakutę nesvarbu ar svyrančios ar krūmines ir kišu į žemę, palaistau po truputi kelias dienas kasdien ir dar nėra man buvę kad neprigytų smile.gif netrinu ten į jokius miltelius įsišaknijimo, mamai daviau tokiu prilaužius tai visas išsimarino su tais milteliais palaikius išmirė visos nei viena neprigijo nesuprantu ką ji ten padarė... man labai gėlėms patinka ta juoda žemė kur kapinėms būna ten labai geros žemės yra ne tokios rudos sausos durpės, o tokia juoda žemė puri drėgmės net atrodo ji turi iš savęs, labai ja gėlės myli kambarinės
Atsakyti
Kapinių žemė yra dažoma, niekada jos nenaudoju augalų auginimui schmoll.gif
Atsakyti