Įkraunama...
Įkraunama...

Pelargonijos 8 tema

QUOTE(amarrile @ 2014 05 18, 21:17)
Trešiu nuo ankstyvo pavasaruo nors kartą per savaitę.Ant trašų buna parašyta,kiek piltij ei kiekvieno laistymo metu,kiek rečiau tręšiant.O tręsti geriau dažnai ir silpnu skiediniu. Jei jos kraus žiedus,tai gal nevalios taip stipriai lapus auginti

Aciu 4u.gif Nuo pavasario pradzios tresiau Schultz universaliom trasom. Dabar nusipirkau zydinciom gelem, todel jau porakart, kaip sakiau, jomis patresiau.
Keistai, bet mano lasisines ir pernykstes ir mazieji daigeliai jau zydejo ir vel krauna ziedus. Taip pat svyrancios ir krove (nuskabudavau vursunes) ir krauna toliau. O roziaziedes ne. schmoll.gif
Jediara sako per dideli vazonai. Gal. Nes dar kaip dura, persodinau, kadangi kaip sakiau krumai ohoho g.gif
Atsakyti
Mano roziaziedes, nei antrametes, nei pirmametes žiedu nekrauna. Jaučiu, reik trasas peržiūrėti, gal nepataikau, lazdeliu prikaisiojau, o trasos skystos pernai metu, gal senos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ypatinga @ 2014 05 19, 08:55)
Mano roziaziedes, nei antrametes, nei pirmametes žiedu nekrauna. Jaučiu, reik trasas peržiūrėti, gal nepataikau, lazdeliu prikaisiojau, o trasos skystos pernai metu, gal senos g.gif

g.gif as tai nežiūriu galiojimo niekada, ir gerai viskas būna.. kada cia ateis tie šilti orai doh.gif verysad.gif atsibodo jaučiu visom tąsyti vazonus biggrin.gif
Atsakyti
Ir pas mane panasiai su rozeziedem. Is keturiu pirktu trys zydejo ir pernai ir siemet zydi. Ir nuo ju nulauzti daigeliai ziesus krauna. O va viena nezydi krumas gigantiskas, o ziedu nesulaukiu niekaip nors auginu vienodai. verysad.gif
Atsakyti
vazonu dydis tikrai gali itakoti zydejima..
pelargoniju saknynas tikai nebuna didelis ir kiek pastebejau, kuo jos skurdziau auga tuo daugiau zydi biggrin.gif
jei vazonai bus dideli, zeme skani, tai ir augs lapija didele, o ziedamas nebus laiko..
Atsakyti
na pas mane abi roziaziedes pirmametes ziedynus krauna...o del vazonu dydzio nemanau kad vienintelis veiksnys, tada kaip jei pelargonijos tiesiai i dirva sodinamos turetu irgi nezydet... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2014 05 19, 09:17)
vazonu dydis tikrai gali itakoti zydejima..
pelargoniju saknynas tikai nebuna didelis ir kiek pastebejau, kuo jos skurdziau auga tuo daugiau zydi biggrin.gif
jei vazonai bus dideli, zeme skani, tai ir augs lapija didele, o ziedamas nebus laiko..

Na tu matai kaip pasirodo yra g.gif Tai ką dabar į mažesnį sodinti? O gal kai prižels didelis didelis krūmas, tada gal pradės žydėti.
Atsakyti
po šiandieninio lietučio. Laikinai pražydusias sumečiau į lovelį su ir džiugina akį jau kuris laikas. Greit rimčiau sudeli0t galėsiu.Skleidžias tamsi fioletine,balta . Žydi pora rožiažiedžių,bet nelabai fotogeniškos verysad.gif
Ružava,gauta iš Moonami,labai džiudina mane,nes tai mano perspektyvos gelytė. Jau ir viena dukrele jos žydi ax.gif Švelni,kartu ir intensyvi spalvytė. Gales kada nors pakeisti mano tuščiavidures ružavas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amarrile: 19 gegužės 2014 - 11:17
na nera pas mane jos susodintos i didelius vazonus, ciut didesnius nei atsiuntete, lapai bujoja visu, o ziedus tik viena parodys kolkas. buva viena pirkus kitur tai ir liko tokiam mazam vazonely nepersodinta, bet ir ta nieko nerodo.... nesuprantu kas joms darosi.... schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės. Rožiažiedės nėra eilinės kompaktinės pelargonijos. Reikia tikriausiai apsišarvuoti kantrybe, jeigu norite jomis grožėtis. Kad užauginti tiek mažų rožės žiedelių vienoje kekėje reikia tikriausiai joms suaugti tam , o mums būti kantresnėmis mirksiukas.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 19 gegužės 2014 - 13:27
Nėra ko norėt, kad persodinus gėlytė iš kart imtų žydėti, suformuos normalų šaknyną, šukuoseną kaip reikiant užsiaugis, o tada jau ir žiedynus iškels mirksiukas.gif Nors šiaip rožiažiedės tikrai truputį pritingi su žydėjimu, paprastos kompaktinės jau normaliai įsivažiavo, o rožiažiedės dar tik pradeda [umpurus augint. Bet joms tai atleistina-grožis vertas laukimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RakteliS @ 2014 05 19, 09:48)
g.gif as tai nežiūriu galiojimo niekada, ir gerai viskas būna.. kada cia ateis tie šilti orai  doh.gif  verysad.gif atsibodo jaučiu visom tąsyti vazonus  biggrin.gif

niekur aš jų nebetampau ax.gif

QUOTE(amarrile @ 2014 05 19, 12:10)
Ružava,gauta iš Moonami,labai džiudina mane,nes tai mano perspektyvos gelytė. Jau ir viena dukrele jos žydi  ax.gif  Švelni,kartu ir intensyvi spalvytė. Gales kada nors pakeisti mano tuščiavidures ružavas  thumbup.gif

wub.gif
pas mane jau irgi pradeda žydėti,šiandieninė rytinė audra biški aplaužė unsure.gif bet atsirado plencas prašiusiai mirksiukas.gif

QUOTE(Para @ 2014 05 19, 14:26)

Milfield wub.gif
Atsakyti