QUOTE(Mika... @ 2014 03 19, 14:12)
burbuliacija, juk cia tau pirmasis IVf buvo ir jo snaigutes? o kiek des per antraji bandyma?
Nepergyvenk labai del to skaiciaus, man pirma karta irgi dejo viena (del amziaus ir del pirmo bandymo) ir pastojau, dabar gi nesugebu pagaut to vienintelio ir su keletu embrionu. Ne kiekybe, o kokybe svarbu ir dar kruva stebuklingu dalyku, kuriu mes nezinom

Issiklausinek visko per susitikima ir ramiai bandysi toliau
Jo cia buvo pirmas IVF ir jo snaigute, zinau kad dar panikuot nereiktu, bet pacios zinot kaip baisu su kiekvienu kartu kai nepasiseka. Del kokybes versus kiekybes visiskai pritariu
Na gryzau katik is savo daktares, aptarem viska, tai kaip visada aisku, ji man aiskino kad viskas cia normalu ir tikrai nerimauti neverta dar kolkas. Pasak jos is viso ikelti buvo dar tik 2 embrionai, is to jokiu isvadu daryti negalima. Sake jie jei nepasiseka is 4-5 kartu, tik tuomet siuncia darytis tolimesnius tyrimus del genetiniu priezasciu ir tyria endometriuma. Tad kolkas teks toliau bandyti be jokiu papildomu tyrimu. Taciau pakeite protokola, sekantis kartas bus trumpas ir siek tiek kiti vaistai. Ir sake kita karta galesiu det 2 jei noriu. Tad ziuresim kaip bus. Ai tiesa, sake nusiteikt pozityviai ir maziau interneto skaityt
Papildyta:
QUOTE(myliuku @ 2014 03 19, 16:24)
Mergaites,prisiduodu
Nelauktai ir anksciau nei tikejausi as - PUPO
Siandien paskambino embriologe ir pranese, kad siai dienai musu mazuliukai vis dar tie patys 7

ir visi 4 lasteliu ir toliau gerai besidalijantys ir siulymas toks, kad geriausius 2 atiduoda man siandien, o kitus auginam iki blastuciu ir 5-6ieni ziures kiek ju turesim ir tuomet dades dar viena, o kitas saldysim ( optimistinem prognozem

)
Taigi jau pasiemiau du maziukus, saugiai guli pilvelyje ir duok Dieve,kad ten ir pasiliktu
Is pradziu issigadau, kad taip anksti siulo pasiimt juos, bet patikino, kad tikrai nieko blogo cia, kaip tik jie geros kokybes, ir kas svarbiausia visi, tai du iskart ideda, o kitus 5 jau augina iki blastuciu ir tada bus matyt kaip bus
Myliuku, Nickse- sveikinu uzpupejus

Bet jus cia diena dienon sutapot, ot smagu abiem bus laukti