Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarinis Balandis

QUOTE(burbuliacija @ 2014 03 19, 08:19)
Del Norvegijos nezinau, bet kitose salyse taip, daug kur kompensuoja ir kai kur net ir daugiau nei po viena.

Airijoj nekompensuoja arba bent jau as tokiu dalyku nezinau... Tik galima sekanciais metais pasigrazint dali sumoketu pinigeliu, o tas yra iki 20% nuo visos sumos... Realiai tai nezinau dar kaip yra is tikruju, uzpildziau praeita menesi paraiska, tai vis dar laukiu atsakymo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidudute: 19 kovo 2014 - 12:49
Labas visoms likimo sesems smile.gif,

Airijoj IVF kainuoja gal apie 5000-6000 eur, o draudimas grazina apie 1000 eur.

As taip pat nuo balandzio galo Lt ruosiuos IVF.

Linkiu visoms sekmes, kad isipildytu musu svajones! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 03 19, 00:35)
viskas vyksta taip pat kaip ir visur- lygiai taip pat stimuliuoja, vaistu dozes tos pacios, lygiai tiek pat punkstuoja, tik jie cia visa laika bando iki blastuciu auginti, ir ne tik iki 5 dienos, o iki 6-7 dienos. Man is 15 kiausialasciu 3ioj dienoj buvo 8 geri embrionai, 5 dienoj 4 blastutes, o 6 dienoj tik 2. Viena idejo, kita uzsalde.

burbuliacija, juk cia tau pirmasis IVf buvo ir jo snaigutes? o kiek des per antraji bandyma?

Nepergyvenk labai del to skaiciaus, man pirma karta irgi dejo viena (del amziaus ir del pirmo bandymo) ir pastojau, dabar gi nesugebu pagaut to vienintelio ir su keletu embrionu. Ne kiekybe, o kokybe svarbu ir dar kruva stebuklingu dalyku, kuriu mes nezinom unsure.gif Issiklausinek visko per susitikima ir ramiai bandysi toliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidudute @ 2014 03 19, 10:46)
Airijoj nekompensuoja arba bent jau as tokiu dalyku nezinau... Tik galima sekanciais metais pasigrazint dali sumoketu pinigeliu, o tas yra iki 20% nuo visos sumos... Realiai tai nezinau dar kaip yra is tikruju, uzpildziau praeita menesi paraiska, tai vis dar laukiu atsakymo...

Tikrai nekompensuoja ax.gif nors kai mes pradejom eit sita kelia pries penkerius metus, mums buvo sakyta kad jei neturi ne vieno vaiko, tai pirmas kartas kompensuojamas, bet kai atejo eile tai daryti, deja deja...

QUOTE(Zana82 @ 2014 03 19, 11:02)

Linkiu visoms sekmes, kad isipildytu musu svajones!  4u.gif

Mums isejo 6000 tuks pirma karta ir 2000 su saldyta blastute smile.gif

QUOTE(Mika... @ 2014 03 19, 12:12)
burbuliacija, juk cia tau pirmasis IVf buvo ir jo snaigutes? o kiek des per antraji bandyma?

Nepergyvenk labai del to skaiciaus, man pirma karta irgi dejo viena (del amziaus ir del pirmo bandymo) ir pastojau, dabar gi nesugebu pagaut to vienintelio ir su keletu embrionu. Ne kiekybe, o kokybe svarbu ir dar kruva stebuklingu dalyku, kuriu mes nezinom  unsure.gif Issiklausinek visko per susitikima ir ramiai bandysi toliau  drinks_cheers.gif

Man pirma karta dejo viena blastute ir neprikibo, antra karta irgi dejo viena atsildyta blastute ir va rezultatas yra, tai cia nezinosi kartais ar geriau viena ar geriau kelios g.gif Man atrodo tokia loterija tas IVF, vien del to, atrodo viskas idealu ir nepastojama, arba kazkas vis negerai ir pastojama, arba po belenkiek bandymu, pastojama naturaliai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana82 @ 2014 03 19, 11:02)

Linkiu visoms sekmes, kad isipildytu musu svajones!  4u.gif

QUOTE(plunksnyte_irl @ 2014 03 19, 12:33)
Tikrai nekompensuoja ax.gif nors kai mes pradejom eit sita kelia pries penkerius metus, mums buvo sakyta kad jei neturi ne vieno vaiko, tai pirmas kartas kompensuojamas, bet kai atejo eile tai daryti, deja deja...
Mums isejo 6000 tuks pirma karta ir 2000 su saldyta blastute smile.gif

Mum isejo 7000 pirma karta, o kiek bus su snaigutem - dar nezinau, bet speju, kaip ir sake plunksnyte, kad apie 2000 tai tikrai reikes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidudute: 19 kovo 2014 - 15:48
Mergaites,prisiduodu 4u.gif
Nelauktai ir anksciau nei tikejausi as - PUPO 4u.gif
Siandien paskambino embriologe ir pranese, kad siai dienai musu mazuliukai vis dar tie patys 7 thumbup.gif ir visi 4 lasteliu ir toliau gerai besidalijantys ir siulymas toks, kad geriausius 2 atiduoda man siandien, o kitus auginam iki blastuciu ir 5-6ieni ziures kiek ju turesim ir tuomet dades dar viena, o kitas saldysim ( optimistinem prognozem 4u.gif )
Taigi jau pasiemiau du maziukus, saugiai guli pilvelyje ir duok Dieve,kad ten ir pasiliktu wub.gif
Is pradziu issigadau, kad taip anksti siulo pasiimt juos, bet patikino, kad tikrai nieko blogo cia, kaip tik jie geros kokybes, ir kas svarbiausia visi, tai du iskart ideda, o kitus 5 jau augina iki blastuciu ir tada bus matyt kaip bus 4u.gif

Atsakyti
myliuku 4u.gif laikyk dabar juos ir linkiu gero rezultato bigsmile.gif

QUOTE(plunksnyte_irl @ 2014 03 19, 16:33)

Man pirma karta dejo viena blastute ir neprikibo, antra karta irgi dejo viena atsildyta blastute ir va rezultatas yra

man belieka mintyse tik melstis, kad tos dvi mano blastutes prigytu atsildytos ir viskas butu super wub.gif Tai bus paskutinis bandymas, bandau kazkaip save raminti, kad bus kaip bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 03 19, 14:24)
Mergaites,prisiduodu  4u.gif
Nelauktai ir  anksciau nei tikejausi as - PUPO  4u.gif
Siandien paskambino embriologe ir pranese, kad siai dienai musu mazuliukai vis dar tie patys 7  thumbup.gif ir visi 4 lasteliu ir toliau gerai besidalijantys ir siulymas toks, kad geriausius 2 atiduoda man siandien, o kitus auginam iki blastuciu ir  5-6ieni ziures kiek ju turesim ir tuomet dades dar viena, o kitas saldysim ( optimistinem prognozem  4u.gif )
Taigi jau pasiemiau du maziukus, saugiai guli pilvelyje ir duok Dieve,kad ten ir pasiliktu  wub.gif
Is pradziu issigadau, kad taip anksti siulo pasiimt juos, bet patikino, kad tikrai nieko blogo cia, kaip tik jie geros kokybes, ir kas svarbiausia visi, tai du iskart ideda, o kitus 5 jau augina iki blastuciu ir tada bus matyt kaip bus  4u.gif

Puikios naujienos thumbup.gif Dabar saugok save, kad zirniukai ilgam uzsibutu pilvelyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana82 @ 2014 03 19, 13:02)

Oho kaip brangu mergaites doh.gif Galvojau kad airijoj bent viena nemokama duoda g.gif
Atsakyti
sveikos prisiduodu ir as. as irgi jau pupo smile.gif ir pas mus visi 11 isliko. keli 4 bet dauguma 8 lasteliu. du grazuoliai jau mano viduje. naudojome embriogen. zada blastuciu taigi sestadieni dar viena isodins. dabar mes su Myliuku turime apsisarvuoti kantrybe smile.gif labai linkiu sekmes.
Atsakyti
QUOTE(Mika... @ 2014 03 19, 14:12)

Nepergyvenk labai del to skaiciaus, man pirma karta irgi dejo viena (del amziaus ir del pirmo bandymo) ir pastojau, dabar gi nesugebu pagaut to vienintelio ir su keletu embrionu. Ne kiekybe, o kokybe svarbu ir dar kruva stebuklingu dalyku, kuriu mes nezinom  unsure.gif Issiklausinek visko per susitikima ir ramiai bandysi toliau  drinks_cheers.gif

Jo cia buvo pirmas IVF ir jo snaigute, zinau kad dar panikuot nereiktu, bet pacios zinot kaip baisu su kiekvienu kartu kai nepasiseka. Del kokybes versus kiekybes visiskai pritariu drinks_cheers.gif
Na gryzau katik is savo daktares, aptarem viska, tai kaip visada aisku, ji man aiskino kad viskas cia normalu ir tikrai nerimauti neverta dar kolkas. Pasak jos is viso ikelti buvo dar tik 2 embrionai, is to jokiu isvadu daryti negalima. Sake jie jei nepasiseka is 4-5 kartu, tik tuomet siuncia darytis tolimesnius tyrimus del genetiniu priezasciu ir tyria endometriuma. Tad kolkas teks toliau bandyti be jokiu papildomu tyrimu. Taciau pakeite protokola, sekantis kartas bus trumpas ir siek tiek kiti vaistai. Ir sake kita karta galesiu det 2 jei noriu. Tad ziuresim kaip bus. Ai tiesa, sake nusiteikt pozityviai ir maziau interneto skaityt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(myliuku @ 2014 03 19, 16:24)
Siandien paskambino embriologe ir pranese, kad siai dienai musu mazuliukai vis dar tie patys 7  thumbup.gif ir visi 4 lasteliu ir toliau gerai besidalijantys ir siulymas toks, kad geriausius 2 atiduoda man siandien, o kitus auginam iki blastuciu ir  5-6ieni ziures kiek ju turesim ir tuomet dades dar viena, o kitas saldysim ( optimistinem prognozem  4u.gif )
Taigi jau pasiemiau du maziukus, saugiai guli pilvelyje ir duok Dieve,kad ten ir pasiliktu  wub.gif
Is pradziu issigadau, kad taip anksti siulo pasiimt juos, bet patikino, kad tikrai nieko blogo cia, kaip tik jie geros kokybes, ir kas svarbiausia visi, tai du iskart ideda, o kitus 5 jau augina iki blastuciu ir tada bus matyt kaip bus  4u.gif

Myliuku, Nickse- sveikinu uzpupejus 4u.gif Bet jus cia diena dienon sutapot, ot smagu abiem bus laukti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 03 19, 17:24)

Sveikinu tapus PUPO mirksiukas.gif Dabar ramybe ir pozityvus mastymas 4u.gif
Atsakyti