Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarinis Balandis

QUOTE(Atisa @ 2014 03 22, 11:06)
Labai saunu butu, jei vaiduokliukas butu geras zenklas  thumbup.gif  laikom kumstukus  drinks_cheers.gif
Bet man testas teigiamas buvo iki 7 dpi (neissivaiksciojes progesteronas  cool.gif ), BET man dejo 2 d.embrionukus, o tau gi blastute  wub.gif  tai jau gal pas tave tikras tas bruksniukas  wub.gif

Db vel pasidariau geresny first response testa ir gan grazus vaiduokpis,bijau kad cia nebutu nuo pregnyl .kaip manot snd 14d po jo susileidimo praejo,kazi kiek jis ilgai isbunw organizme,as leidausiviena ampule5000iu 9kowo,11 punkcija,16kovo blastutes ysodinimas,nepykit kad taip as cia bet kas nuramins mane nei jus drauges....
Atsakyti
QUOTE(kyka666 @ 2014 03 22, 18:07)
Db vel pasidariau geresny first response testa ir gan grazus vaiduokpis,bijau kad cia nebutu nuo pregnyl .kaip manot snd 14d po jo susileidimo praejo,kazi kiek jis ilgai isbunw organizme,as leidausiviena ampule5000iu 9kowo,11 punkcija,16kovo blastutes ysodinimas,nepykit kad taip as cia bet kas nuramins mane nei jus drauges....

Manau galim tyliai sveikint 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nickse @ 2014 03 22, 16:58)

labas tikrai drauges konkrecios mes smile.gif stumdysim trynuku vezimeli abi !!  Man tai del slapinimosi tas pats po milijona kartu lakstau. O siandien tiek pries procedura prikaupiau kad iki praceduros jau tverti negalejau tai leido biski pasysiot smile.gif))) pirma karta suzinojau kad taip galiu smile.gif tai ant stalo guliaus palengvejusi bet vis dar pilna pusle smile.gif na duok dieve kad pasiktu. O kokie nors pozymiai implantacijos buna?

O klausyk tau tas pastovus sisiojimas normaliai?! g.gif nu man vistiek toks diskomfortas, tas jausmas kai tik padarai ir vel nori,nu negaliu...kol namie tai dar tik namiskius juokinu,o kaip darbe, ziures kaip i myzne visi blink.gif kada jis praeis???
Imlantacijos pozymiai g.gif man tik sake,kad jei maudens,dilgcios,pus pilva-taip turi but,nepanikuot...taigi sikart neieskosiu jokiu pozymiu,o tik ramiai lauksiu 4u.gif
Sekmes mums ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 03 22, 15:50)
Nickse, drauge tu mano ....

Linkiu abiem kartu ir testukuose po du bruksniukus pamatyt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 03 22, 15:50)

Nickse, drauge tu mano 

Myliuku ir Nickse sveikinu PUPONAUTU mamytes linkiu pamatyti riebius II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 03 22, 18:16)
Linkiu abiem kartu ir testukuose po du bruksniukus  pamatyt  wub.gif

Aciu, nuostabus palinkejimas.

Myliuku, man, aisku, nepatinka tas myzciojimas smile.gif bet is kitos puses gal ir gerai kad "veikia" organizmas ir nezinau kada praeis, manau tik po gimdimo smile.gif)) juk nestukems irgi visuomet norisi ir norisi, taigi linkiu Tau ir sau, kad musu sysiojimai baigtusi ta pacia diena (mazdaug gruodi) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 03 22, 18:05)

As Norvegijoje, dozes kaip suprantu nelabai dideles naudoju Puregon dabar 125, lauksiu pirmadienio tada jau tiksliai zinosim kaip ir kas g.gif

QUOTE(kyka666 @ 2014 03 22, 18:07)

Maniciau, kad vaistu poveikis jau praejes wub.gif jei turite galimybe pasidarykit pirmadieni HCG tada jau tikslai zinosit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 03 22, 18:29)
Myliuku ir Nickse sveikinu PUPONAUTU mamytes linkiu pamatyti riebius II 4u.gif

clap_1.gif Aciu, na o as siuo metu svieziai spaustas sultis savo trynukams "girdau" (Viliui, Biliui ir Diliui) vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Nickse @ 2014 03 22, 18:33)
clap_1.gif  Aciu, na o as siuo metu svieziai spaustas sultis savo trynukams "girdau" (Viliui, Biliui ir Diliui)  vacation4.gif

Saunuole mamyte gathering.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(kyka666 @ 2014 03 22, 10:58)
Sweikutes,esu biski siokiam tokiam soke,snd esu6d po blastutes ydejjimo pasidariau testa,ir parodė neryškia antra juostele.....ymesciau foto bet nemoku...tai jau 5testus sugadinau ir po kokiu2-3min pasirodo neryški antra juostoje...bijau ir ką galvoti..yra gal kam buwe rodė vaiduokliuka o paskui po keliu d dingti,LB bijau .. verysad.gif

Kyka666, kaip fainai wub.gif , 6d po blastutes jau gali rodyti tikrai! Sveikinu tave tyliai, pagaliau sulaukei rezultatu bigsmile.gif . Primink, kelintas cia tau kartas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 03 23, 12:01)
Kyka666, kaip fainai  wub.gif , 6d po blastutes jau gali rodyti tikrai! Sveikinu tave tyliai, pagaliau sulaukei rezultatu  bigsmile.gif . Primink, kelintas cia tau kartas?  4u.gif

Antras kartas butu,pirmas buvo duodamas tik 10procentu man nes treijsas norėjo viska saldyt nes buvo hidrosalpingsas,sake pirma reiktų issoperuoti,bet aš nesutikus sakau rizikuojama,ir ką neigiamas buvo tąsyk,po to aš pas ji gryzau issoperawau ir sako Nu ką šaunu,db jokiu kliūčių,apsidziaugiau bet tuo tarpu ir liudejau,nes be kiaušintakių likau...bet MB ramino sako gi jie maišo kam jie reikalingi.ir dar šiaip skaudedawo kartais šoną,būdavo,kad net mylėtis negaledawau,db viskas liuks,planawau gryst pas treisa pasimt snaiguciu,bet nebeturejau likusiu atostogų,tad viska nukeliauja balandžiui -gegužės,bet gawau čia UK nemokama ivf,tad ir bandem,ispunktawo9,iki embrionuku liko7,tai embriologe nusprendė auginti iki blastuciu,net neklause mano nuomones,tai iki jų užaugo 5,bet trijų nesalde nes buvo grade c,tai paaiškino,kad jos net neatsiltu,viena grade a jai ir ydėjo,sako pati čia stipriausia,ir grade b užšaldė viena, bijau džiaugtis,kzk ne realaus,,,vakar vakare dar padariau tai ir gan gražus briuksniukas,snd dar nedariau ba vyras darbe,masinos neturiu, tai iškart Lekiu y parde,ir prisiduosiu jums,, smile.gif
Atsakyti
kyka666 manau galima tyliai sveikinti tave mirksiukas.gif

siaip vaistukai per 10 dienu issivaiksto, o paskutinem dienelem ju isvis mazai belieka, tai neturetu itakoti ax.gif

as turejau isodinimo diena hcg injekcija, 10 dpi man rode net grazias dvi juosteles, irgi sunku buvo patiketi, kad tai ne vaistai, bet...viskas buvo gerai
Atsakyti