Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarinis Balandis

QUOTE(kyka666 @ 2014 03 26, 11:00)
Merginos snd gawau geriausia gimtadienio dovana  4u.gif pasidarius elektroninį clear blue ir ką galvojant pregnant 1-2 weeks valiooo tai apsizliumbiau iš laimes  4u.gif  ax.gif  4u.gif

Na dabar jau DIDZIAUSI sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ramaus nesiojimo wub.gif Ir su Tortadieniu birthday.gif Va cia tai dovana tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 03 26, 10:06)
Na dabar jau DIDZIAUSI sveikinimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Ramaus nesiojimo  wub.gif  Ir su Tortadieniu  birthday.gif  Va cia tai dovana  tongue.gif

Esu 9 danguje,negaliu patikėti aš nestuke.gif po3saw vizitas pas daktarą, wub.gif ačiū už palaikymą,db kaip apsiraminau,o iki snd po kelis testus darydawau Brūkšninis ir ziuredawau ar neišnyko juostele,db ramu jau.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kyka666 @ 2014 03 26, 10:10)
Esu 9 danguje,negaliu patikėti aš  nestuke.gif  po3saw vizitas pas daktarą, wub.gif  ačiū už palaikymą,db kaip apsiraminau,o iki snd po kelis testus darydawau Brūkšninis ir ziuredawau ar neišnyko juostele,db ramu jau.... ax.gif

Nuoširdžiai sveikinu visas, kurioms pavyko.
Ramaus ir sklandaus tolesnio augimo nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(kyka666 @ 2014 03 26, 11:10)
Esu 9 danguje,negaliu patikėti aš  nestuke.gif  po3saw vizitas pas daktarą, wub.gif  ačiū už palaikymą,db kaip apsiraminau,o iki snd po kelis testus darydawau Brūkšninis ir ziuredawau ar neišnyko juostele,db ramu jau.... ax.gif

Sveikunu 4u.gif nuostabi dovana 4u.gif linkiu ta dovana pradzioj 9 menesiukus dziaugtis 4u.gif .Su gimtadieniu happybday.gif birthday.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
jei kam reikia leidžiamo PROGESTERONO, turiu likučių (virusuotų mirksiukas.gif ). Rasykit i a.z...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashley: 26 kovo 2014 - 11:25
QUOTE(kyka666 @ 2014 03 26, 08:00)
Merginos snd gawau geriausia gimtadienio dovana  4u.gif pasidarius elektroninį clear blue ir ką galvojant pregnant 1-2 weeks valiooo tai apsizliumbiau iš laimes  4u.gif  ax.gif  4u.gif

Nuostabesnes dovanos ir negelejo but wub.gif Dar karteli sveikinimai pilvukui ir su tortadieniu birthday.gif
Atsakyti

Didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Lengvo nesiojimo ir pilvuko augimo nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Norejau paklausti kokie gali būti skaiciukai HCG ,21c.d?sveikinu
Papildyta:
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 03 26, 11:06)
Na dabar jau DIDZIAUSI sveikinimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Ramaus nesiojimo  wub.gif  Ir su Tortadieniu  birthday.gif  Va cia tai dovana  tongue.gif

Sveikinu pati geriausia dovana gimtadienio,nu ir nuostabus pavasaris .lengvo nesiojimo
Papildyta:

Sveikinu tai nuostabu nestuke.gif 4u.gif kokios mes laimingos
Papildyta:
moterys ir mergynos kas deklaruosit pajamas noreciau kad visi kas galit dasidetume prie tu seimu kas neturi pinigeliu is ko pasidaryti procedura.perveskime 2procentus vaisingumo asociacijai,tegul daugiau atsiranda seimu laimingu su maziukais.gero pavasario.manau paaukoti geriau tokiom seimom negu niekam neatidyuoti ir valstybe paskirs kam nores.aciukas visoms
Atsakyti

Didžiausi sveikinimai abiejų švenčių proga. Gero augimo smile.gif nestuke.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti

VALIOO clap.gif clap.gif clap.gif PAVYKO thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
lengvo nesiojimo 4u.gif 4u.gif
SU GIMTADIENIU happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(zanciukas @ 2014 03 24, 10:58)

Rytoj jau bus 8 svaitės, dėjom 2 šaldytas blastutes, viena pasiliko  wub.gif , tikiuosi ilgam  ax.gif

wub.gif thumbup.gif
QUOTE(KittyKitty @ 2014 03 24, 11:45)
O aš už papildus ax.gif 

Manau lygiai taip pat drinks_cheers.gif As salia turi gyva pavyzdi (drauges vyras), kuris su papildais neitiketinai pasikele skaiciukus. Ir tikrai su papildais, nes gere juos ilgai, nieko kito nedare, o rezultatai buvo stulbinami. Reiskia, organizmas gavo kakzokiu medziagu, kuriu jam truko smile.gif
QUOTE(KittyKitty @ 2014 03 24, 13:33)
Kartais pagalvodavau, o jei aš sakyčiau tą patį,kai jie pasiskųstų dėl savo

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif

QUOTE(burbuliacija @ 2014 03 24, 20:21)
Na jo kievienam savo su tais papildais.

Del LT tai jo, ir as visada siusdavau tik is US, nes kazkodel manau, kad JAV rinkai sudetis kitokia, nei musu biggrin.gif Dabar kai atsiradu ju LT (konkreciai tu, kuriuos pirkau), tai perku cia, aisku, nes pigiau, bet siaip tai sutinku drinks_cheers.gif

QUOTE(Yggdrasil @ 2014 03 25, 12:29)
Vakar buvau  ax.gif Nestumas pilnos penkios savaites , gavau zirniuko   

Nuostabu wub.gif

QUOTE(kyka666 @ 2014 03 26, 12:10)
Esu 9 danguje

Kyka666, sveikinimai nuosirdziausi thumbup.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti

Sveikinimai Kyka 4u.gif 4u.gif 4u.gif Taip ir turejo buti, saugok save ir mazuliuka wub.gif
Atsakyti