Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarinis Balandis

QUOTE(misheliina2 @ 2014 03 30, 16:41)
Sveikos 4u.gif
As jau PUPO, idejo 1 grazu embriona, cia daugiau nededa, liko dar 4 saldymui. Dare paprasta IVF, sake, kad vyro sperma buvo gera. Dave pagulet 2 min ir pasake rengtis ir eit, ten tikras konvejeris, tai as koridori ant sofkutes pagulejau dar pusvalandi. HCG 11.04.14.

Turiu klausimu dabar man gavosi hiperstimuliacija, net gimda negalejo iziuret is pradziu ,kiausides uzstojo, taip atrode tarsi ten  ir nebuvo isimti folikulai, dar sake yra laisvo skyscio, ir jeigu bus skausmai arba pilvas padedes tai skambint i ligonine. Cia kazkada seniau daug kalbeta apie ta gal kas gali patart. Grizom namuo, mums kelio apie 3 val. tai dabar labai skauda pilva, ispute jis kaip balionas, neprisiliest kaip skauda ir dar kai i wc einu skaua sisiot. Ar skambint man i ligonine?? g.gif

skambink !!!
Sveikinu tapus PUPO thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 03 30, 15:29)
Oooo tai welcome to Lithuania  taip sakant  biggrin.gif  4u.gif  4u.gif  biggrin.gif  Gerai ir naudingai praleisk laika cia 4u.gif  Busim "ant rysio" ir aciu uz palaikyma,dbr labai svarbu man tai  4u.gif

Aciu, jo planu daug, reik viska suspet. Bet ant rysio busiu, ir zinok kad tave palaikau visada, cia ir mintyse, jei kokie nerimai, rasyk 4u.gif cia visos manau, paguos, nuramins, viena kita motivacine kalba isrez biggrin.gif
Saugok save, ramiai megaukis pilveliu ir pavasariu group.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2014 03 30, 16:41)
Sveikos 4u.gif
As jau PUPO, idejo 1 grazu embriona, cia daugiau nededa, liko dar 4 saldymui. Dare paprasta IVF, sake, kad vyro sperma buvo gera. Dave pagulet 2 min ir pasake rengtis ir eit, ten tikras konvejeris, tai as koridori ant sofkutes pagulejau dar pusvalandi. HCG 11.04.14.

Turiu klausimu dabar man gavosi hiperstimuliacija, net gimda negalejo iziuret is pradziu ,kiausides uzstojo, taip atrode tarsi ten  ir nebuvo isimti folikulai, dar sake yra laisvo skyscio, ir jeigu bus skausmai arba pilvas padedes tai skambint i ligonine. Cia kazkada seniau daug kalbeta apie ta gal kas gali patart. Grizom namuo, mums kelio apie 3 val. tai dabar labai skauda pilva, ispute jis kaip balionas, neprisiliest kaip skauda ir dar kai i wc einu skaua sisiot. Ar skambint man i ligonine?? g.gif

Sveikinimai PUPO 4u.gif 4u.gif 4u.gif saugok save ir pilvuka!!!
Hmmm, o del.skausmo manau neturi taip but...bent jau man po punkcijos sake,kad iseit is klinikos galesiu tik tada kai gerai jausiuos g.gif o apie isodinima net nekalbu,pamaust gali,bet ne skaudet...
Paskambink,pasakyk,kad labai skauda... 4u.gif
Laikykis ir daug gulek,skysciu gerk daug... 4u.gif
Atsakyti
misheliina2, manau tau maudzia tirkai ne nuo isodinimo o nuo punkcijos, man sake kad buvo hiperstimuliacija taigi skaudejo man dar ir po isodinimo kazkiek dienu nors skausmai cia like buvo nuo punkcijos. Ir skaudejo tikrai neprastai, sulyginciau su skausmais po laparoskopijos. Sake gydytoja jeigu negaliu kenteti galima zvakutes nuskausminancias naudoti, bet as nutariau kenteti. Bet sake jeigu bus labai milzininskas putimas ir skausmai tai skambinti skubei. Paskui praejo man nors dar ir dabar suduria sian bei ten. O siandien 11 dpi ir prasidejo mm sad.gif
Atsakyti
QUOTE(burgunt @ 2014 03 30, 16:53)

QUOTE(myliuku @ 2014 03 30, 18:37)

Aciu mergaites, mane pagulde i ligonine nakti ziures tyrimus siandien ir rytoj darys, as pergyvenu kad mano maziukas nepabegtu,del tu echoskopiju, gal kam jau teko daryt echo iskart po embrionu ikelimo?
Papildyta:
QUOTE(Nickse @ 2014 03 30, 21:41)

Oj kaip liudna Nickse console.gif sad.gif laikykis
Atsakyti
Myliuku, linkejimai tavo pilvinukams 4u.gif
Nickse 4u.gif
Burbuliacija, sveika sugrizusi 4u.gif
Mishelina, tavo pradzia kaip musu forumietes Fea, linkiu, kad ir pabaiga tokia pat butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 03 30, 22:06)
Mishelina, tavo pradzia kaip musu forumietes Fea, linkiu, kad ir pabaiga tokia pat butu  4u.gif

Aciu uz palinkėjimus,tikiuosi kad maziukas nepabegs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo misheliina2: 30 kovo 2014 - 21:21
QUOTE(misheliina2 @ 2014 03 30, 23:20)
Aciu uz palinkėjimus,tikiuosi kad maziukas nepabegs

Nepabegs nepabegs 4u.gif Uzsigrudins ir laikysis isikibes 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 30 kovo 2014 - 21:41
QUOTE(Nickse @ 2014 03 30, 20:41)
misheliina2, manau tau maudzia tirkai ne nuo isodinimo o nuo punkcijos, man sake kad buvo hiperstimuliacija taigi skaudejo man dar ir po isodinimo kazkiek dienu nors skausmai cia like buvo nuo punkcijos. Ir skaudejo tikrai neprastai, sulyginciau su skausmais po laparoskopijos. Sake gydytoja jeigu negaliu kenteti galima zvakutes nuskausminancias naudoti, bet as nutariau kenteti. Bet sake jeigu bus labai milzininskas putimas ir skausmai tai skambinti skubei. Paskui praejo man nors dar ir dabar suduria sian bei ten. O siandien 11 dpi ir prasidejo mm sad.gif

Nickse, labai gaila kad nepasiseke si karta, pasistenk nenusimint labai. Stiprybes ir labai liuks kad turit snaiguciu 4u.gif laikykis mergyt, kartais reik ne viena kliuti perkopt kol pasieki tikslo, zinau labai sunku, bet svarbiausia vel pakilti, nepaluzti ir vel siekti tikslo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Sveikinimai naujoms nestuke.gif , ramaus nešiojimo wub.gif

QUOTE(Dziugile @ 2014 03 30, 14:49)
Sveikos,

noriu paklausti, kelintą ciklo dieną geriausia eiti apžiūrai, kad pažiūrėtų, ar nėra kokių cistų ar kitų bėdų?
Ir dar klausimas, gal kas lankotės ar lankėtės pas gyd. Meškauskienę VK. Ar rekomenduotumėt j
Ačiū.

Aš lankausi pas M, mano atveju ji turėjo laimingą ranką wub.gif , visada labai maloni, nekelianti balso, bet kaip žinia, geriausi yra tie, pas kuriuos pasiseka mirksiukas.gif
per pirmą konsultaciją ir pamatysi, ar tau ji "prilipo", sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Nickse ,vrednulia verysad.gif 4u.gif Labai liudna del jusu , laikykites 4u.gif

Misheliina2- Stiprybes , viskas susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zanciukas @ 2014 03 31, 09:42)
Sveikos merginos  4u.gif

Sveikinimai naujoms  nestuke.gif , ramaus nešiojimo  wub.gif
Aš lankausi pas M, mano atveju ji turėjo laimingą ranką  wub.gif , visada labai maloni, nekelianti balso, bet kaip žinia, geriausi yra tie, pas kuriuos pasiseka  mirksiukas.gif
per pirmą konsultaciją ir pamatysi, ar tau ji "prilipo", sėkmės  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū, zanciukas 4u.gif O kelintas kartas buvo tas laimingasis? wub.gif
Tiesiog noriu kito gydytojo nuomonės, noriu geriau pasiruošti kitam kartui. Nes per pirmą bandymą susidarė toks įspūdis, kad maždaug "darom ir žiūrim, kas gausis". Na ir nesigavo verysad.gif
Atsakyti