Merginos, kaip manot jeigu 17 d. 10:00 punkcija tai kada isodins pirmus zirniukus 19 ar labiau tiketina 20? kaip is patirties ten buna? Zinau, kad 2-3 diena, bet ... vis del darbo pergyvenu
QUOTE(jurmarta @ 2014 03 15, 22:07)
Klausykit,ar po histero tikrai negalima ND dvi savaites?idomu ar ta operacija si menesi jau sugriove normalu cikla ir ovuliacijos del to nebus
man gydytoja liepe susilaikyti iki savaites
QUOTE(Nickse @ 2014 03 16, 08:05)
Merginos, kaip manot jeigu 17 d. 10:00 punkcija tai kada isodins pirmus zirniukus 19 ar labiau tiketina 20? kaip is patirties ten buna? Zinau, kad 2-3 diena, bet ... vis del darbo pergyvenu
greiciausiai gal 19d.
QUOTE(Nickse @ 2014 03 16, 09:05)
Gal nuo klinikos priklauso. Man punkcija buvo treciadieni, isodinimas sestadieni ir pirmadieni (cia VK).
Labas mergaites! Matyt Užgavėnių nieks nesvente, kad tiek prisnigo
Norejau paklausti, kur jus daretes kraujo tyrimus pries IVF, toje klinikoje kur lankotės ar kitur?
Norejau paklausti, kur jus daretes kraujo tyrimus pries IVF, toje klinikoje kur lankotės ar kitur?
QUOTE(Nickse @ 2014 03 16, 08:05)
Mano gydytoja sake,kad isodinimas 20-22d priklausomai nuo embrioniuku kokybes,cia Northway...
Anakart isodino 3 d po punkcijos...
Man asmeniskai po isodinimo nebuvo blogumu,galejau dirbt,o vat po punkcijos kas kita...ilsejaus visa diena lovoj... Idomu kaip sikart bus:)
QUOTE(florid @ 2014 03 16, 11:59)
Labas mergaites! Matyt Užgavėnių nieks nesvente, kad tiek prisnigo
as visus tyrimus darausi toje pacioje klinikoje kur lankausi
QUOTE(myliuku @ 2014 03 16, 12:01)
Mano gydytoja sake,kad isodinimas 20-22d priklausomai nuo embrioniuku kokybes,cia Northway...
Man asmeniskai po isodinimo nebuvo blogumu,galejau dirbt,o vat po punkcijos kas kita...ilsejaus visa diena lovoj... Idomu kaip sikart bus:)
tai tuomet tau gal augins iki blastuciu
QUOTE(Nickse @ 2014 03 15, 16:17)
QUOTE(myliuku @ 2014 03 15, 18:59)
Nickse, ir man 1ieni punkcija,tikrai kartu lauksim rezultatu

Laikysim kumstukus uz jus pirmadieni
QUOTE(*Zylute* @ 2014 03 15, 19:02)
jo igriuvo, kaminas uraganas nuvertes o tas pralauze soga, vejas toliau lauzo, kilnoja, baisu, beda po viena nevaiksto...buvau virtuvej kai sugriuvo palepe grynai virs manes, paliau i panika, nes galvojau kad namas griuvo, visur plytu, nuolauzu, ant masinos stogo uzkrito, gerai kad apsidraude esam, tai dar kazka kompensuos..
Zylute ,eina sau ... siaubiakas tikrai
Kas del rezus faktoriaus ... manau viskas siais laikais jau sutvarkoma . As pati minusine ,mb pliusas . Bet tai mums nesutrukde turet vaiku
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 03 16, 11:31)
Kas del rezus faktoriaus ... manau viskas siais laikais jau sutvarkoma . As pati minusine ,mb pliusas . Bet tai mums nesutrukde turet vaiku
Kaip jautiesi Yggdrasil? ar kokiu nestumo pozymiu jauti?
QUOTE(burbuliacija @ 2014 03 16, 13:22)
Kad dar net nezinau kaip jauciuosi ,noreciau dziaugtis ,bet tas dziaugsmas toks saikingas dar labai ... juk tik penkta savaitele
Pozymiu kolkas dar jokiu ,pilvo maudimas taip ir likes . Dar galva labai svaigsta nuo estrofemo ,bet turesiu ji pagert kolkas ...
QUOTE(jurmarta @ 2014 03 15, 22:07)
mano kraujo grupe minusine-vyro ta pati tik pliusine,bet gydytoja sake,jog siais laikais tai jau jokia problema...
Klausykit,ar po histero tikrai negalima ND dvi savaites?idomu ar ta operacija si menesi jau sugriove normalu cikla ir ovuliacijos del to nebus
Po histeroskopijos, sakė, laikytis apsauginio rėžimo, t. y. negalima to paties kaip ir per mėnesines.
Nžn, ar tai dėl histeroskopijos, ar tiesiog dėl nervų, ar dėl bėgančių metų man jau du ciklai iš eilės kelia problemų, nors iki operacijos viskas tvarkoj būdavo.
QUOTE(Dziugile @ 2014 03 15, 22:46)
Na nebutinai atmeta
Anksciau sakydavo, jog del skirtingu rezus faktoriu galimos patologijos, tad rekomenduodavo daryti 4 m. pertrauka. Bet paskui, kai pradejo leisti vaistus, 4 m. laukti nebereikia.
O man va dabar kilo toks klausimas
mano kraujo gr. minusine, vyro - pliusine. Po 1 IVF, man buvo kibimas, o paskui prasidejo mmm, tai va dabar tik i galva sove, kad per ta stresa apie vaistus net nepagalvojau
Anksciau buvau klausus gydytojos del tokiu nestumu, apie kuriuos galbut net nesuzinai. Minejo, kad nieko tokio. Bet vis tiek man neramu
Man mmm prasidejo 11 dpi.
Tai kazi nuo kokio laiko, esant persileidimui, reikia susileisti tuos vaistus ?
O man va dabar kilo toks klausimas
Anksciau buvau klausus gydytojos del tokiu nestumu, apie kuriuos galbut net nesuzinai. Minejo, kad nieko tokio. Bet vis tiek man neramu
Tai kazi nuo kokio laiko, esant persileidimui, reikia susileisti tuos vaistus ?
Žinoma, nebūtinai, tiesiog čia turėjau galvoj, kai buvo kalbėta apie kelis persileidimus.
Lyg pirmom nėštumo savaitėm nesvarbu dar
Siandien 11 dpi , testas neigemas
ir vel