Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasarinis Balandis

Merginos, kaip manot jeigu 17 d. 10:00 punkcija tai kada isodins pirmus zirniukus 19 ar labiau tiketina 20? kaip is patirties ten buna? Zinau, kad 2-3 diena, bet ... vis del darbo pergyvenu
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2014 03 15, 22:07)

Klausykit,ar po histero tikrai negalima ND dvi savaites?idomu ar ta operacija si menesi jau sugriove normalu cikla ir ovuliacijos del to nebus g.gif

man gydytoja liepe susilaikyti iki savaites smile.gif

QUOTE(Nickse @ 2014 03 16, 08:05)
Merginos, kaip manot jeigu 17 d. 10:00 punkcija tai kada isodins pirmus zirniukus 19 ar labiau tiketina 20? kaip is patirties ten buna? Zinau, kad 2-3 diena, bet ... vis del darbo pergyvenu

greiciausiai gal 19d. g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nickse @ 2014 03 16, 09:05)

Gal nuo klinikos priklauso. Man punkcija buvo treciadieni, isodinimas sestadieni ir pirmadieni (cia VK).
Atsakyti
Labas mergaites! Matyt Užgavėnių nieks nesvente, kad tiek prisnigo biggrin.gif
Norejau paklausti, kur jus daretes kraujo tyrimus pries IVF, toje klinikoje kur lankotės ar kitur? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nickse @ 2014 03 16, 08:05)

Mano gydytoja sake,kad isodinimas 20-22d priklausomai nuo embrioniuku kokybes,cia Northway...
Anakart isodino 3 d po punkcijos...
Man asmeniskai po isodinimo nebuvo blogumu,galejau dirbt,o vat po punkcijos kas kita...ilsejaus visa diena lovoj... Idomu kaip sikart bus:)
Atsakyti
QUOTE(florid @ 2014 03 16, 11:59)
Labas mergaites! Matyt Užgavėnių nieks nesvente, kad tiek prisnigo  biggrin.gif
Norejau paklausti, kur jus daretes kraujo tyrimus pries IVF, toje klinikoje kur lankotės ar kitur?  4u.gif

as visus tyrimus darausi toje pacioje klinikoje kur lankausi
QUOTE(myliuku @ 2014 03 16, 12:01)
Mano gydytoja sake,kad isodinimas 20-22d priklausomai nuo embrioniuku kokybes,cia Northway...
Anakart isodino 3 d po punkcijos...
Man asmeniskai po isodinimo nebuvo blogumu,galejau dirbt,o vat po punkcijos kas kita...ilsejaus visa diena lovoj... Idomu kaip sikart bus:)

tai tuomet tau gal augins iki blastuciu g.gif nes jei punkcija 17d.o isodinimas 20-22 tai greiciausiai augins iki blastu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nickse @ 2014 03 15, 16:17)
Mergytės, man pirmadienį punkcija  didis.gif

QUOTE(myliuku @ 2014 03 15, 18:59)
Nickse, ir man 1ieni punkcija,tikrai kartu lauksim rezultatu  thumbup.gif  4u.gif

Laikysim kumstukus uz jus pirmadieni 4u.gif

QUOTE(*Zylute* @ 2014 03 15, 19:02)
jo igriuvo, kaminas uraganas nuvertes o tas pralauze soga, vejas toliau lauzo, kilnoja, baisu, beda po viena nevaiksto...buvau virtuvej kai sugriuvo palepe grynai virs manes, paliau i panika, nes galvojau kad namas griuvo, visur plytu, nuolauzu, ant masinos stogo uzkrito, gerai kad apsidraude esam, tai dar kazka kompensuos..

Zylute ,eina sau ... siaubiakas tikrai unsure.gif

Kas del rezus faktoriaus ... manau viskas siais laikais jau sutvarkoma . As pati minusine ,mb pliusas . Bet tai mums nesutrukde turet vaiku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yggdrasil: 16 kovo 2014 - 11:32
QUOTE(Yggdrasil @ 2014 03 16, 11:31)

Kas del rezus faktoriaus ... manau viskas siais laikais jau sutvarkoma . As pati minusine ,mb pliusas . Bet tai mums nesutrukde turet vaiku  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Kaip jautiesi Yggdrasil? ar kokiu nestumo pozymiu jauti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 03 16, 13:22)
thumbup.gif
Kaip jautiesi Yggdrasil? ar kokiu nestumo pozymiu jauti?  4u.gif

Kad dar net nezinau kaip jauciuosi ,noreciau dziaugtis ,bet tas dziaugsmas toks saikingas dar labai ... juk tik penkta savaitele wub.gif Manau po gines vizito gal ramesne tapsiu ax.gif

Pozymiu kolkas dar jokiu ,pilvo maudimas taip ir likes . Dar galva labai svaigsta nuo estrofemo ,bet turesiu ji pagert kolkas ...
Atsakyti
QUOTE(jurmarta @ 2014 03 15, 22:07)
mano kraujo grupe minusine-vyro ta pati tik pliusine,bet gydytoja sake,jog siais laikais tai jau jokia problema...
Klausykit,ar po histero tikrai negalima ND dvi savaites?idomu ar ta operacija si menesi jau sugriove normalu cikla ir ovuliacijos del to nebus g.gif

Po histeroskopijos, sakė, laikytis apsauginio rėžimo, t. y. negalima to paties kaip ir per mėnesines.

Nžn, ar tai dėl histeroskopijos, ar tiesiog dėl nervų, ar dėl bėgančių metų man jau du ciklai iš eilės kelia problemų, nors iki operacijos viskas tvarkoj būdavo.
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2014 03 15, 22:46)
Na nebutinai atmeta  g.gif Anksciau sakydavo, jog del skirtingu rezus faktoriu galimos patologijos, tad rekomenduodavo daryti 4 m. pertrauka. Bet paskui, kai pradejo leisti vaistus, 4 m. laukti nebereikia.

O man va dabar kilo toks klausimas  g.gif  mano kraujo gr. minusine, vyro - pliusine.  Po 1 IVF, man buvo kibimas, o paskui prasidejo mmm, tai va dabar tik i galva sove, kad per ta stresa apie vaistus net nepagalvojau  doh.gif
Anksciau buvau klausus gydytojos del  tokiu nestumu, apie kuriuos galbut net nesuzinai. Minejo, kad nieko tokio.  Bet vis tiek man neramu  verysad.gif  Man mmm prasidejo 11 dpi.
Tai kazi nuo kokio laiko, esant persileidimui,  reikia susileisti tuos vaistus ?  g.gif

Žinoma, nebūtinai, tiesiog čia turėjau galvoj, kai buvo kalbėta apie kelis persileidimus.
Lyg pirmom nėštumo savaitėm nesvarbu dar g.gif , vėliau tie antikūnai gaminasi, bet gal juos galima išsitirti, kad būtų ramiau g.gif nors man rodos, jei 11 dpį, tai dar nieko ten neprisigamino.
Atsakyti
Siandien 11 dpi , testas neigemas verysad.gif ir vel doh.gif
Atsakyti