Įkraunama...
Įkraunama...

serialas Atpildas

man dar labai dramatiška vieta buvo,kai Ezelis ir Ali čingizą paleido iš rankų...draugai tą padugnę vis traukė iš visų intrigų,o pabaigoj nuo jų,tų pačių draugų,rankos ir žuvo...nors man tai norėjosi jam baisesnės mirties-kad jį su kokiom replėm pakankintų...dar liepiau Ezeliui atimti tą stiklo šukę iš čingizo ir per kiaušius blush2.gif siaubas,kokia aš maniakė blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(audrikea @ 2014 03 17, 19:14)
man dar labai dramatiška vieta buvo,kai Ezelis ir Ali čingizą paleido iš rankų...draugai tą padugnę vis traukė iš visų intrigų,o pabaigoj nuo jų,tų pačių draugų,rankos ir žuvo...nors man tai norėjosi jam baisesnės mirties-kad jį su kokiom replėm pakankintų...dar liepiau Ezeliui atimti tą stiklo šukę iš čingizo ir per kiaušius blush2.gif siaubas,kokia aš maniakė blink.gif  blush2.gif

ne viena jus tokia cia biggrin.gif as irgi norejau kad jam dar baisiau butu blink.gif
Atsakyti
TE susitinka jie po mirties...te,...gal ten ir motiną sutiks...bet prisiminkit žodžius,kuriuos už kadro pasako dėdė- kas atsitiko PO TO-Niekada NEATSITIKO....čia,kai Džanas atvažiavo prie švyturio. O aš negaliu atsipeikėti nuo pat tos vietos,kur Ezelis atėjo pasimti Aišan...visą laiką(šį kart jau paskutinį)liedama lyg ir palaimingas ,pavydulingas ašaras išlyd verysad.gif ėdama juos į amžinos meilės kraštą...ir ta palyda traukiny-visi prieš juos išėję jų draugai,brolis,sesė...belaukiantys ir išlydintys juos.
Papildyta:
QUOTE(Smailė @ 2014 03 17, 18:52)
O man nelogiskiausia - kokia turi buti Aisan zaizda, kad mirsta, bet tik po keliu valandu; didele ir gili, sutvarkyti negali, bet kazkur vaziuot istempe.

biggrin.gif biggrin.gif -ji logikos ieško serijaluose....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amapatria: 17 kovo 2014 - 18:38
na man atrodo kad Eisan mire tada kai atjunge aparatura, Ezelis ja issinese juk jau negyva. O tas traukinys tik iliuzija pomirtine, juk visi mirusieji ten susodinti.
Dede iduoda zieda su nuodais zinodamas kad Ezelis gris pas Eisan - per gerai ji pazinojo, juk ir sake kad vel aplenke ji dede vienu zingsniu. O kada uzsideti - kai ras prasme gyventi. O kas ta prasme? - Eisan. Vat sitoj vietoj dede ir liepe uzsideti zieda, nes tikslas buvo ne susitaikyti, o atkersyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amapatria @ 2014 03 17, 18:40)
.......bet prisiminkit žodžius,kuriuos už kadro pasako dėdė- taip, "jis sako - istorija kuria pasakojau seniai pasibaige...."kas atsitiko PO TO-Niekada NEATSITIKO....čia,kai Džanas atvažiavo prie švyturio.

as dar iterpiau, zodziu, nieko nebebuvo....
Atsakyti
Sveikos, nemaciau paskutiniu seriju, kaip baigesi? Kas nutiko aisan, ezeliui, ali ir cengizui
Atsakyti
manau,kad ezelis su aisan mire,nes traukiny visi mire gerieciai smile.gifo ciangis issitaske irg mirtinai.Galejo ziauriau ciangizui baigtis.siaip man baisiausia aisan mirtis.ziauriausia.po to tefiko.dziugu,kad aisan su ezeliu-omeru kartu pomirtiniam pasauly smile.gif
Atsakyti
Ojojojoi...Taip liūdna...
O man labia rūpi kas buvo tas pirmasis, kurį parodo mirusį traukinyje. Kiti aiškus o toks barzdočius pirmas kas toks? Tikrai ne Kamilis...
Kažkas rašė, kad Aišan mire jau ligoninėje, manau, ne ax.gif Manau, kad jie įsėdo į traukinį abu ir tada jis nusinuodijo. Nemanau, kad jis gyvas liko. Jų pabaiga laiminga, nes nužudžius tiek žmonių negalėjo jie likti gyvi. Bet kaip tada Ali...Pagrindinis žudikas juk buvo, bet jis liko gyvas.
Kažkaip palaikau vieną čia išdėstytą nuomonę, kad Džanas atvažiavo pas Ali, nes figūra tai jo man ir jis lygiai taip tą galvą gi vis kasydavosi kai nervindavosi...
O gal ir Čengizui keršyti atvažiavo Džanas...Bet būtų gal užuomina kai jis gulėjo ant uolų, kad pvz kokį pirštą sujudina, tada būtų buvę aiškiau, kad Džanas toliau tęsia kerštą. Bet tie užkadriniai žodžiai labia viską suvelia...Ot ir mirsim nesužinoję kas kaip ir kodėl... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tulip @ 2014 03 17, 20:06)
as dar iterpiau, zodziu, nieko nebebuvo....

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na man tai keista, kodel kaikurios, scena su svyturiu bando isivaizduoti kazkaip iliuziskai... Buvo, nebuvo, po dzano mirties ar dar kaip... g.gif kaip ir pgl rezisieriu, ta scena yra labai tikra, klausimas, kuri reiktu uzduoti tik tas, kas butent atidare duris... O kad dzanas atvaziavo, kad kazkas atidare, tikra, ne po mirties, iliuziskai ar dar kaip... Yra tris dalykai, kuriuos turetumem interpretuoti kiekviena savaip : ar ziede buvo nuodai, ar scena traukinyje tikra ir kas atidare duris... Viskas kita, tikra... O apie ta istorija, kur pasakoja dede, kuri pasibaige jau seniai, tai gal, kaip tuose laiskuose azat/ezeliui/dzanui, kad buvo tris draugai..omeras, ali ir cingis... Ir kaip ezelis ali pasake, as miriau prie 14 metu, o grizau atkersyti/nubausti (nepamenu tiksliai) cingiui ir atleisti tau (ali)... Tai gal taip... Cia istorija apie draugus, ne apie meile, nes kaip ir buvo pasakyta, kerstas gyvenime stipresnis uz meile.... Neveltui serialas vadinasi "atpildas".... Nu zodziu... Bet vistiek, pabaigai rasau 100 balu thumbup.gif
Atsakyti
Kamilis ten smile.gif tik su barzda smile.gif ne Ciangas jei butu gyvas butu supakuotas mentu smile.gif duris atidare Ali.Dzanas atleke su mocu ir laiskais dedes rasyta Omero istorija rankoje.Ir Dzanas patenkytas,didziuojasi savo pavarde:)
Atsakyti
QUOTE(SpriNta @ 2014 03 17, 20:17)
manau,kad ezelis su aisan mire,nes traukiny visi mire gerieciai smile.gifo ciangis issitaske irg mirtinai.Galejo ziauriau ciangizui baigtis.siaip man baisiausia aisan mirtis.ziauriausia.po to tefiko.dziugu,kad aisan su ezeliu-omeru kartu pomirtiniam pasauly smile.gif
taip taip, ir Čengis jų jau ten laukia biggrin.gif
vis jie vienodi žudikai, ir nereikia čia sakyt kad Čengis blogas o Ezelis geras smile.gif. Vienžo visi gavo ko nusipelne, tik Ali kazkaip pasiseke per daug smile.gif
Atsakyti