Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

ATSIŲSKITE, prašau, skaičiukus. Netyčia ištryniau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2014 03 18, 10:58)
ATSIŲSKITE, prašau, skaičiukus. Netyčia ištryniau sad.gif

rašykit į el.paštą
Atsakyti
Prašau patarkit - GAP dydziai atitinka? g.gif
Atsakyti
Parduodu per mergaites pirktas naujas Ann Taylor velvetines kelnes, dydis USA 0, spalva juoda. Liemuo 37 cm, klubai 44.5 cm, vidine siule 81 cm, visas ilgis 100 cm. Kaina 60 lt
user posted image
Atsakyti
QUOTE(indroozhe @ 2014 03 18, 11:06)
Sandrixxx,
kada siandien pas jus butu galima anksciausiai atvaziuoti? 14 val ar kitu laiku?  4u.gif

Ne anksciau 14 val. 4u.gif (vel pas daktarus eisim, nezinau kokios eiles ir kiek pralauksime)
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2014 03 18, 12:17)
Ne anksciau 14 val.  4u.gif (vel pas daktarus eisim, nezinau kokios eiles ir kiek pralauksime)

Tai kita diena atvaziuosiu, nes bijau, kad nespesiu susisukt g.gif Teks palaukt dar dienele kita savo naujo laikroduko 4u.gif
Atsakyti
Is NIKE neturite jokio papild. koduko?
Atsakyti
Galvoju, gal kuri norėtų iš manęs nupirkti, kad ir nenaują, bet labai fainą ir mano begalo mylėtą Michael Kors laikrodį, deja, negaliu aš jo nešioti, esu alergišką metalui doh.gif išberia visa ranką doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zakiene: 18 kovo 2014 - 12:14
Gal kas norit,galiu perleisti 4 d mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2014 03 18, 12:13)
Galvoju, gal kuri norėtų iš manęs nupirkti, kad ir nenaują, bet labai fainą ir mano begalo mylėtą Michael Kors laikrodį, deja, negaliu aš jo nešioti, esu alergišką metalui doh.gif išberia visa ranką  doh.gif

Jei beria tik nuo apyrankes, galima i odine pasikeist, jei ir nuo dugnelio, tada sunkiau.
Atsakyti
Didelis aciu mergaitem uz tasyte is Yoox wub.gif
JustArm uz persiuntima aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 03 18, 12:15)
Jei beria tik nuo apyrankes, galima i odine pasikeist, jei ir nuo dugnelio, tada sunkiau.

Nežinau, nuo ko, nes beria ne toje vietoje kur liečiasi, bet plaštaką verysad.gif
Atsakyti