QUOTE(Kikker @ 2014 05 07, 14:25)
Čia Kaira tas pat kai perkate drabužius iš JAV...gali gauti visko tiek brokuoto,tiek kitokio,tik pirkdami buitinę technika jus turite geresnes sąlygas,galite sumokėti jau gavę prekę...yra galimybė apžiūrėti ir radus broką grąžinti...
Na o kokybė plovimo manau nelabai skirsis ...ar tai vokiška ar tai lenkiška.
man teks imti ją išsimokėtinai, tai matyt pirma teks sumokėt (sudaryt mokėjimo sutartį), o tada jau laukt kol atveš

matyt tada vis gi geriau eit į parduotuvę ir imt tą, kuri krito į akį

nors tikrai pirmą kartą gyvenime šiom dienom parduotuvėj apžiūrėjau indaplovę, pavarsčiau dureles, pažiūrėjau programas ir realiai man nieko tai nepasakė, kai jau įsigyčiau, tada pasimatytų visi pliusai minusai ir galvojimas, kad gal reikėjo geriau taip ar anaip

bet lyg supratau, kad nieko ten gal ypatingo nėra, žiūrėt kuo didesnės, kad būtų daugiau programų, įsivaizduoju, kad man reikėtų kažkokios greitesnės, dar gal gerai kai pati indaplovė atpažįsta kokios reikia. o kaip su plovimo priemonėmis, ar jos visos lygiai tiek pat sunaudoja jų? be to kuo plaunami indai?

gyvenime nemačiau ir nežinau kas ten dedama, fairy turbūt gi nesipila

na ką padrysi, blondinė aš šioj srity, tik va nusibodo būt buitiniu prietaisu virtuvėje, galvoju gal palengvintų gyvenimą draugė
Kai nuvažiuoja stogas, atsiveria dangus...