Įkraunama...
Įkraunama...

Indaplovės - 13

QUOTE(Kaira @ 2014 05 06, 22:33)

Jai dominant baltos splavos siulau pasiziureti ADP7570WH thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2014 05 07, 00:33)
man reikia paprastos, pastatomos.

Pastatomos:
SMS50E82EU - balta.
SMS50E88EU - sidabrinė-metalo.
Vokiškos.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 05 07, 08:38)
Pastatomos:
SMS50E82EU - balta.
SMS50E88EU - sidabrinė-metalo.
Vokiškos.

žiūrėjau baltą, tai niekur daugiau neradau, tik čia http://www.eurobuiti...osch-sms50e82eu . niekad internetu nepirkau buitinės technikos, gal kas pirkot, ar viskas normaliai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2014 05 07, 11:50)
žiūrėjau baltą, tai niekur daugiau neradau, tik čia http://www.eurobuiti...osch-sms50e82eu . niekad internetu nepirkau buitinės technikos, gal kas pirkot, ar viskas normaliai? smile.gif

Kaira tai Lenkijos rinkai skirtas modeliukas,užsakant internetu turėsite lukterti 2-3 savaitęs kol atvež(gal ir mažesnį laiką)
Lietuvos rinkai siūlomas tik Lenkiškas modeliukas SN25D272EU su trečiu stalčiumi ji galima nusipirkti kad ir šiandiena
Atsakyti
QUOTE(viktorasv @ 2014 05 06, 22:06)
Gali būti, jog reikia kreiptis pas meistrą, o ar siekia indus ar ne, reikia tuščią paleist ir žinosit...

bet mes tik praeitą savaitę įmontavome, ji nauja, bet atrodo nebuvo pradžioje to garso, sakau gal indai barška, blogai sudedu, bet juk jie ten jei sudėti ar suguldyti nejuda, o gal hermetinės dėžutės juda, nes lengvos, na pabandysiu paleisti be dėžučių, arba tuščią.
Dėkui

P.S. o jums pasukus po viršutiniu krepšiu esantį purkštuką, jis neskleidžia garso? sukasi tyliai, nes tie aukštesni du tyliai, šiaip kai pati pasuku sukasi, o tas tai garsokai, gal jis ten tai skleidžia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma099: 07 gegužės 2014 - 12:32
QUOTE(Kikker @ 2014 05 07, 13:05)
Kaira tai Lenkijos rinkai skirtas modeliukas,užsakant internetu turėsite lukterti 2-3 savaitęs kol atvež(gal ir mažesnį laiką)
Lietuvos rinkai siūlomas tik Lenkiškas modeliukas SN25D272EU su trečiu stalčiumi ji galima nusipirkti kad ir šiandiena

o kažin labai didelis skirtumas lenkiškas ar vokiškas? g.gif jei didelis, tai galiu ir palaukt kol atveš. bet ar saugu pirkti internetu?
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2014 05 07, 14:55)
o kažin labai didelis skirtumas lenkiškas ar vokiškas?  g.gif jei didelis, tai galiu ir palaukt kol atveš. bet ar saugu pirkti internetu?

"Bet ar saugu pirkti internetu?" - mokėkite pinigus kai atveš ir bus saugu.
"Kažin labai didelis skirtumas lenkiškas ar vokiškas?" - čia kaip pažiūrėsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2014 05 07, 12:55)
o kažin labai didelis skirtumas lenkiškas ar vokiškas?  g.gif jei didelis, tai galiu ir palaukt kol atveš. bet ar saugu pirkti internetu?

Čia Kaira tas pat kai perkate drabužius iš JAV...gali gauti visko tiek brokuoto,tiek kitokio,tik pirkdami buitinę technika jus turite geresnes sąlygas,galite sumokėti jau gavę prekę...yra galimybė apžiūrėti ir radus broką grąžinti...
Na o kokybė plovimo manau nelabai skirsis ...ar tai vokiška ar tai lenkiška. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 05 07, 14:25)
Čia Kaira tas pat kai perkate drabužius iš JAV...gali gauti visko tiek brokuoto,tiek kitokio,tik pirkdami buitinę technika jus turite geresnes sąlygas,galite sumokėti jau gavę prekę...yra galimybė apžiūrėti ir radus broką grąžinti...
Na o kokybė plovimo manau nelabai skirsis ...ar tai vokiška ar tai lenkiška. 4u.gif

man teks imti ją išsimokėtinai, tai matyt pirma teks sumokėt (sudaryt mokėjimo sutartį), o tada jau laukt kol atveš smile.gif matyt tada vis gi geriau eit į parduotuvę ir imt tą, kuri krito į akį smile.gif nors tikrai pirmą kartą gyvenime šiom dienom parduotuvėj apžiūrėjau indaplovę, pavarsčiau dureles, pažiūrėjau programas ir realiai man nieko tai nepasakė, kai jau įsigyčiau, tada pasimatytų visi pliusai minusai ir galvojimas, kad gal reikėjo geriau taip ar anaip smile.gif bet lyg supratau, kad nieko ten gal ypatingo nėra, žiūrėt kuo didesnės, kad būtų daugiau programų, įsivaizduoju, kad man reikėtų kažkokios greitesnės, dar gal gerai kai pati indaplovė atpažįsta kokios reikia. o kaip su plovimo priemonėmis, ar jos visos lygiai tiek pat sunaudoja jų? be to kuo plaunami indai? biggrin.gif gyvenime nemačiau ir nežinau kas ten dedama, fairy turbūt gi nesipila biggrin.gif na ką padrysi, blondinė aš šioj srity, tik va nusibodo būt buitiniu prietaisu virtuvėje, galvoju gal palengvintų gyvenimą draugė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2014 05 07, 15:08)
o kaip su plovimo priemonėmis, ar jos visos lygiai tiek pat sunaudoja jų? be to kuo plaunami indai?  biggrin.gif gyvenime nemačiau ir nežinau kas ten dedama, fairy turbūt gi nesipila  biggrin.gif na ką padrysi, blondinė aš šioj srity, tik va nusibodo būt buitiniu prietaisu virtuvėje, galvoju gal palengvintų gyvenimą draugė biggrin.gif

Kiek idesit - tiek sunaudos. Kiekvienam plovimui idedat plovimo priemones. Buna skysti plovikliai, milteliai arba tabletes. Fairy tikrai nesipila, ir geriau nesugalvokit, nebent virtuvej norit putu diskotekos. biggrin.gif Dar butina druska, ji beriasi i specialia talpa indaploves dugne, jos subersit kilograma ir ilgai uzteks, kai reikes papildyti, pati indaplove paprasys. Beje, gera akcija vakar nutaikiau Rimi, 100 Finnish tableciu plius 4kg druskos 40lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 07 gegužės 2014 - 14:21
QUOTE(Kaira @ 2014 05 07, 14:08)
man teks imti ją išsimokėtinai, tai matyt pirma teks sumokėt (sudaryt mokėjimo sutartį), o tada jau laukt kol atveš smile.gif matyt tada vis gi geriau eit į parduotuvę ir imt tą, kuri krito į akį smile.gif nors tikrai pirmą kartą gyvenime šiom dienom parduotuvėj apžiūrėjau indaplovę, pavarsčiau dureles, pažiūrėjau programas ir realiai man nieko tai nepasakė, kai jau įsigyčiau, tada pasimatytų visi pliusai minusai ir galvojimas, kad gal reikėjo geriau taip ar anaip smile.gif bet lyg supratau, kad nieko ten gal ypatingo nėra, žiūrėt kuo didesnės, kad būtų daugiau programų, įsivaizduoju, kad man reikėtų kažkokios greitesnės, dar gal gerai kai pati indaplovė atpažįsta kokios reikia. o kaip su plovimo priemonėmis, ar jos visos lygiai tiek pat sunaudoja jų? be to kuo plaunami indai?  biggrin.gif gyvenime nemačiau ir nežinau kas ten dedama, fairy turbūt gi nesipila  biggrin.gif na ką padrysi, blondinė aš šioj srity, tik va nusibodo būt buitiniu prietaisu virtuvėje, galvoju gal palengvintų gyvenimą draugė biggrin.gif

Kaira ateikite į tokią parduotuvę kurioje jums parodys paaiškins ..ir tada tikrai žinosite kokios Jums reikia pagal Jūsų poreikius....daugiau programų tai nereiškia kad visomis pasinaudosite..tai nėra didelis privalumas... kad galėtumėte pasitrumpinti plovimo programas bet nereikėtu pamiršti kad tuo atveju indaplovė sunaudoja daugiau vandens....indaplovė pati automatiškai pasiima tiek druskos kiek jai reikia,o jau plovimo skysti dėsite į dozatoriu Jus ir paiima ji tiek kiek įdėjote.Indai plaunami plovimo milteliais ,žele,tabletėmis bet jų nerekomenduojama visada naudotis nes ne prie visų programų jos būna veiksmingos....žodžiu tikrai būsite mama o ne indaplovėsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2014 05 07, 16:08)
man teks imti ją išsimokėtinai, tai matyt pirma teks sumokėt (sudaryt mokėjimo sutartį), o tada jau laukt kol atveš smile.gif matyt tada vis gi geriau eit į parduotuvę ir imt tą, kuri krito į akį smile.gif ....

Į parduotuvę geriausiai eiti žinant ko nori. Kitaip nupirksite tai, ką Jums norės parduoti (kas liepta "pastumti"). Tam jie ten ir stovi.
O lizingai ar ne lizingai - jokio skirtumo....
Atsakyti